- 7 Mayıs 2014
- 148
- 43
- 123
- 37
- Konu Sahibi ciniviz_35
-
Arkadaşlar eşimle bebek yapmaya karar verdik çok sabırsızlanıyorum korkularim var ya olmazsa diye :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisiyla olur insallah :) bizde gecen ay bir denemeden sonra kimyasalla sonuclandi 1 sene erteledik. Doktora gittin mi hic kadin doguma?
Hic dra gitmedim bu konuda canim nasil kimyasalla sonuclandi anlamadim bu konularda ck cahilim k.bakma tatlim bana daha da acarak anlatirmisin sana ricam
Iste adetim gecikti kan tahlili yaptirdim 17 cikti iki gun sonra yine yaptirdim 15 cikti dr dusuk yapiyosun dedi akşamınaa adet oldumama kadin dogum dr elisa testleri istiyo onlari mutlaka yaptir rubella toxoplazma cmv filan
Yeni oldu korunmadan iliskiye girmemiz adet dönemime kadar beklesemmi yoksa hemen gideyimmi kadin doğuma alttan hic muane olmafim muane derse korkuyorum cekiniyorum da :/ Allah sifalar versn
İyi düşün iyi olsun canım. Hamile halimle duamı edeyim:) Rabbim hayırlısıyla hayırlı bir evlat versin inşaAllah. Nedendir bilmem gerçekten çok içimden gelerek dua ettim. Hamilelik hissiyatı olabilir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi düşün iyi olsun canım. Hamile halimle duamı edeyim:) Rabbim hayırlısıyla hayırlı bir evlat versin inşaAllah. Nedendir bilmem gerçekten çok içimden gelerek dua ettim. Hamilelik hissiyatı olabilir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar eşimle bebek yapmaya karar verdik çok sabırsızlanıyorum korkularim var ya olmazsa diye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?