arkadaşlar oyun parkı için viskoleks yatak aldım satıcının önerisi ile ama, nasıl bir yatak olması gerektiği hakkında bilgisi olan var mı. bir de viskoleks yatak kullanan. satıcıya inanıp aldım ama yeni doğan için uygun mudur? yardımcı olursanız çok sevinirim. doktoruma da danışmayı düşünüyorum
Merhaba,
Ben ilk 1-2 ay reflü yastığında yatırmayı düşünüyorum. Biraz eğimi olan yanlarında korumaları olsn bi yastık, bebeğin kusmasını engelliyormuş, ayıca gaz problemi olan bebeklerin daha az sıkıntı çekmesini sğlıyormuş. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım.
Ben de park yatak kullanıyorum bebeğim 7 aylık oldu, ben de net.ten yatağın ölçülerine göre bir yatak aldım zaten çok kalın olmuyorlar standart özellikleri oluyor, gayet güzel iş görüyor. Eminim senin içinde yeterli olur.
beni düşündüren park yatak değil, yani park yatagı mobilya beşiğe tercih ederim ama içine viscoleks yatak aldım, aceba omurga gelişimini olumsuz etkiler mi. yenidoğan bebeğe uygun mu. herkes farklı şey söylüyor. doğuma çok az kaldı yatağı hazır ama içim rahat değil(((((((((((((((
Rahat ol canım yaa, bişey olmaz gayet sağlıkla büyür :) köstebek yuvası gibi yün döşeklerde büyümedik mi bir nesil :)))
Not: Kaldı ki yorum yapmaya gelince her kafadan bir ses çıkar sen kendin doğruyu bulursun...
arkadaşlar oyun parkı için viskoleks yatak aldım satıcının önerisi ile ama, nasıl bir yatak olması gerektiği hakkında bilgisi olan var mı. bir de viskoleks yatak kullanan. satıcıya inanıp aldım ama yeni doğan için uygun mudur? yardımcı olursanız çok sevinirim. doktoruma da danışmayı düşünüyorum
visco yatağın bebek ve çocularda omurga gelişimini engellediğini duymuştum
o yüzden ben ortopedik yaylı yatak aldım
ama tabi ne kadar doğru bilemem
satıcılara çok inanma , adam sana bu kötü dicek hali yok. satmak için önerir tabi