Bebek Beslenmesi bebek yorganı tavsiye istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cnmkzm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
55
7
1
47
kizlar herkese iyi gunler oncelikle..
6 aylik bebegim geceleri hala battaniyeyle yatiriyorum cift kat yapip..yorgan alayim diyorum bizim buralar cok soguk da.hangi yorgani tavsiye edersiniz.soyle guzel isitan denediginiz?
nette baktimda cok secenek var:bambu,yün,pamuk,mikrofiber gibi..yün sıcak tutar derler ama bebege agir olur sanirim

kizlar herkese iyi gunler oncelikle..
6 aylik bebegim geceleri hala battaniyeyle yatiriyorum cift kat yapip..yorgan alayim diyorum bizim buralar cok soguk da.hangi yorgani tavsiye edersiniz.soyle guzel isitan denediginiz?
nette baktimda cok secenek var:bambu,yün,pamuk,mikrofiber gibi..yün sıcak tutar derler ama bebege agir olur sanirim
Ben penelope marka aldım. Dışı pamuk, iç dolgusu yıkanabilir yün. Yine de alerji yapar mi bilmiyorum. Henüz kullanmadım yeni geçeceğiz yorgana ama kullanışlı görünüyor :anne:

Ben pamuk almistim ama kizim yazin dogdu kisinda hareketlendigi icin uzerini aciyor ortuyordum ama hep kenara koseye itiyordu hic kullanamadim.nerdeyse yun cocuga biraz agir geliyor onu daha cok itiyor kaz tuyune de alerjisi var artik pamuk tulum.giydirip yatiriyorum bazi gecelrr cok sicak oluyor terlemesin diye ince tulum.giydirip üzerine yelek.giydiriyorum.. uzun yazdim ama sana faydadi olur mu bilmem

Bebeğim hem alerjik hem de üstünü çok açıyor. Bir kaç ürün denedim ama memnun kalmadım. Yün yorgan hem ağır hem alerji yapıyor, kaz tüyü desen terletiyor, pamuk iyi güzel ama pek sıcak tutmuyor,alerjisine de iyi gelmedi. Sonunda arkadaşımın tavsiyesiyle kıydım paraya ipek yorgan aldım Laila marka oldukça memnunum. Eskisi gibi sürekli üstünüde açmıyor alerjik hapşırmalarıda kalmadı. Bu arada makinede de yıkanabiliyor.

Annem bizi pamuk yorganda büyütmüş, kızım için de yaptırdık fakat evimiz kışın da çok sıcak olduğu için diğerlerinden daha sağlıklı olması açısından bambu yorgan örtüyorum kızıma. Evim soğuk olsa hiç düşünmez pamuk örterdim;)

kışlık organik uyku tulumları var çok sıcak tutuyor.Hem üstünü açma sorunu yok hem de güvenli oluyor.pijamasının üstüne giydirirsin.

Back
X