Kocası neyi kıskandı onu anlamadım o da durduk yere burnuma laf etti kendide çirkin bi adam gözlüklü ve benden çok büyükler nerdeyse 30 yaş var aramızdaMemelerini kocasından kıskanmıştır
Benden yaşça büyükler ben tepki versem kötü olanda ben olurum zaten görüşmüyoruzHoşşşşttt deseydinnn bi yaa niye orda savunmadın kendini ben olsam sen kendi tipine bak orda ayna derdim
Yaşça büyük olabilirler ama nerde ne konuşacağını bilmeyen insana da tahammülüm yok açıkçası kaldı ki görüşülecek insan değillerBenden yaşça büyükler ben tepki versem kötü olanda ben olurum zaten görüşmüyoruz
1 kere gördüm zaten husumetimiz yoktu ve görüşmemde zaten denk gelmeyiz bidahaYaşça büyük olabilirler ama nerde ne konuşacağını bilmeyen insana da tahammülüm yok açıkçası kaldı ki görüşülecek insan değiller
aynen büyük diye herşeyi yapma yetkisini kendinde gören yaşlılardan nefret ediyorumYaşça büyük olabilirler ama nerde ne konuşacağını bilmeyen insana da tahammülüm yok açıkçası kaldı ki görüşülecek insan değiller
Kız kuafordeyım kahkaha attım haıaaııaıqjaajajajajahahahahaMemelerini kocasından kıskanmıştır
Bunu dediğinde ben orda değildimEee annen ne cevap vermiş o terbiyesize?
Ben kötü olurum aman buyukler bişi demiyim dersen böyle her önüne gelenden hakaret işitirsin ama, koru biraz kendini. En basitinden ne demek istiyorsunuz diye sor yani bir tepki ver.
Çok yaşlı değil ya 45 falan işteaynen büyük diye herşeyi yapma yetkisini kendinde gören yaşlılardan nefret ediyorum
Annen ne demiş diyorum kızına edilen lafa?Bunu dediğinde ben orda değildim
45 falan var işteHiç anlamadım karşı tarafın teyzesi eniştesi niye seninle ilgili yorum yapabiliyor hadı burun neyse de memen götün filan
Ay çok saçma takma bence ya yaşlı de geç terbiyesiz hadsiz insanlar işte
Bişey dememiş iyi niyetli olduğunu düşünmüştür ben başka şekilde öğrendim zaten dediği şeyiAnnen ne demiş diyorum kızına edilen lafa?
Teyzesinin memeleri büyük poposu dümdüz dediğini sana kim haber verdi? Yengen inşallah akrabalarına benzemiyordur. onlara gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?