Bebek ziyaretinde ettikleri laflar

ay bunlar manyak kız
kafayı yemişler
sizene milletin memesinden g*tünden

Kadının yanında oturuyordum halalar kızlara benzer diye konu açıldı benim halalarımda şişman insanlar yengemde bana döndü bak gelecek halin diyo kendi halası yanındaydı bu arada

Ne iyi niyeti? Saf misiniz anne kız anlamadım ki
Kadının yanında oturuyordum halalar kızlara benzer diye konu açıldı benim halalarımda şişman insanlar yengemde bana döndü bak gelecek halin diyo kendi halası yanındaydı bu arada Ben arama mesafe koydum

Akşam akşam iyi güldüm Nöbetin ve 7 saat dersin üstüne iyi gitti.Amaann boşver cahil insanların lafına hiç takmamak lazım.Eşimin ailesinin yaptığı her dengesizlik ten sonra boşanmaya kalkıyorum sonra adamın suçu ne diyorum vazgeçiyorum.

Diğer konuna ekleme yapsaydın,
Sizin toksik akrabalar insanlara body shaming yapıp, b..klayıp, oluşan kaostan besleniyor galiba.

Ne takıyorsun bunları?

Benim oğluma da kara bu çocuk dediler , ben ve eşim beyaz tenliyiz , benim anne tarafım buğday tenli. Ki oğlum da buğday tenli. Hem kara olsa ne olacak, çocuk benim çocuğum ben seviyorum. Sen kimsin ki daha oturmadan teninin rengine yorum yapabiliyorsun. Lohusalık dönemimde unutmayacağım saçma anlardan olacak maalesef

Bence bunu en çok kadınlar yapıyor , genelde de yaşı büyük olanlar. Bunun sebebi bence kıskanmaları, çünkü onlar çoktan çocuklarının en güzel en tatlı bebekliklerini yaşadılar bitti gitti. Kıskançlıklarına böyle diyip eleştiriyorlar başka bi şey değil

Ben halayım Onu adam söyledi bu arada onu zaten hiç anlamadım kadın 45 li yaşlarda

Memeleri agzına geliyor mu

Küçük memeli bir kıskanç teyze diyelim.
Ben iri meme sevıyom cunku

Diğer konuna ekleme yapsaydın,
Sizin toksik akrabalar insanlara body shaming yapıp, b..klayıp, oluşan kaostan besleniyor galiba.

Ne takıyorsun bunları?
Bunlar benim akrabam değil ki kardeşimin evlendiği kişinin teyzesi oluyor çekiyoruz galiba hsjsjsj

Amann dert etmeyin böyle şeyleri..Benim de göğüslerim küçük,biraz büyük olsun isterdim.Ama teyze biraz patavatsız ve ağzının lafını bilmeyen kişi belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…