Bebek

ben de tam tersi kimseler yanıma gelmese de başım kalabalık olmasa, bebeğimle en değerli ilk zamanlarımızı birbiririmizi tanıyarak başbaşa geçirebilsek istiyorum, herkes kendinde olmayanı istiyor demek ki..
Bende kaynanamı istemiyorum ama annem olsa hiç fena olmazdı yazık anacığımda üzülüyor gelemicem torunumu görmeye die babacım zaten üzülüyor ya ölürsem torunumu göremessem hiç die herşey üstüste geldi hayırlısı ile halledecegim inşallah

annen bütün gününü hastanede mi geçiriyor? bebeği alıp onlara gitsen, en azından bildiğin düzen, gündüz evde yalnız olsan bile gece annenin desteği olur.

canım Allaha şükür eşin 2 hafta izinliymiş o sana 2 hafta yardımcı olur bu sürede baya toparlarsın, izin bitince kendin idare edebilirsin muhtemelen bende öyle olucam komşın falan yokmu sanada yıkamada yardım edicek olmadı eşin gelince yıkar edersin mis gibi olur, napalım Allah büyük bol bol dua et sana yardım eder

annen bütün gününü hastanede mi geçiriyor? bebeği alıp onlara gitsen, en azından bildiğin düzen, gündüz evde yalnız olsan bile gece annenin desteği olur.
Evet tatlım tüm gün hastahanede ve aramız 14 saat doğumu bulunduğum şehirde yapmak istiyorum hastahane ile fiyatta falan anlaştık

İnşallah hallederiz canım ve dikkişim olmaz sorunsuz doğum olur

2 haftayı atlattıktan sonra inşallah bişey olmaz, gündüzleri komşularınızla birlikte olmaya çalışın, mutlaka neler yapmanızı söyleyecek inssnlar çıkar, Allah yardımcınız olsun

Ben sezeryanlıydım annem 20 gün kaldı. O gidince şükür idare ettim. Çok sıkışsam tel açtım anneme. Normal olsa zaten ertesi gün kalkarsın. 2 hafta yeterli. Evin daha rahat olur. Bi yere gitme.. sonradında da durumunuz varsa hafta sa 1 2 yardımcı abla gelsin. Evi dip köşe temizlesin. Sende günlük işlerle meşgul olursum olur biter. Takıldığın bişi olursa kk burda

Ben normal Doğum yaptım 3 gün kaldılar yanımda sonra gittiler yalnız kaldım. Eşimde hiç izin alamadı çok yoğun bi dönemdi, eşim akşamlarıda 10 dan önce gelmezdi eve o dönem. İdare edebildim şükür. Kız kardeşimde sezeryan oldu. Bi hafta ben bi hafta annem ilgilendi. Toparlandı idare etti. Ama birisi olsa fena olmaz ama. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

cnm sezeeyanda olsa normalde olsa idare edersiniz diye dusunuyorum zaten hemsirelerden yarsim isteyince geliyorlar hatta mamaya ihtiyac olunca haIrlayip getiriyorlar hic dert etme zaten hemen ayaklanirsin. ben 2. aksam kendim bakdim kaynanamda yanimdaydi her seyden korkuyordu altini bile ben degistim sicti ustune gecirdi temizledim degisti. hoc yardim etmedi nie yanimda kaldi bende anlamadim olmasada olurdu yani hic dert etme sezeryanla dogum yaptim ustelik

esınızın dogum ıtıbarıyle babalık ıznı var resmı ıznı 5 gun
o sızınle ılgılensın
ozamana kadar zaten ayaga kalmıs olursunuz

bence kımse gelmesın ınsanı cıldırtmaktan baska bı ıse yaramıyorlar :)
kendı basınıza daha mutlu olursunuz ınanın...

ben normal doğum yapmıştım. tek başına idare edilebilir. hani eşinde yanında olursa bebeği yatağına koyar alır falan. benim bir hafta eğilip kalkarken veya oturup kalkarken ağrım oluyordu sadece. ama sezaryen de bilemedim yanında refakatçi olmalı mı eşin kalabilir mi?? çünkü ben sabah doğum yapıp öğleden sonra çıkmıştım.

Sana bağlı, çocuğuna bağlı.
Normal giden bir normal doğumun olursa doğumun dakikasında bakmaya başlarsın bebeğine.
Bebek de sıkıntılı olmazsa çok zorlanmazsın.
Benimki ilk bir ay emdi uyudu birkaç istisna gün hariç.
Alışana kadar eşin yanında.
Çok kolay olmaz tabi ama olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…