- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
Normal doğum yaparsan zaten 2/3 gine toparlarsın. Ben sezeryan olmuştum 6/7. Gün kendi işimi yapar hale gelmiştim hiç üzülme. Ama kardeşim görümcen kuzenin falan bir varsa yanına gelse iyi olur tabi.Tecrübeli anneler merhaba yakında bebeğim olacak ve annem babamla ilgilenmek zorunda oldugu için doğumuma geleniyor babam üniv hastahanesinde tedavi görüyor ve başında kalavak kimse yokkaynanamda kardeşi yatalak o bakıyor oda başıma gelemez bakmaya bana siz bana gelin burda ben hem dayı ile hem sizle ilgilenirim diyor ama ben hijyen acısından cok güvenemiyorum dayının sağ tarafı tutmuyor ve odada kaynanamda dayıda sigara içiyor .Doğum şeklim henüz belli değil çağırabilecegim kimsem yok eşim 2 hafta izün alanilecek sizce kendim idare edebilirmiyim daha önce hiç bebek bakmadım sadece sevip annelerine verdim
Tecrübeli anneler merhaba yakında bebeğim olacak ve annem babamla ilgilenmek zorunda oldugu için doğumuma geleniyor babam üniv hastahanesinde tedavi görüyor ve başında kalavak kimse yokkaynanamda kardeşi yatalak o bakıyor oda başıma gelemez bakmaya bana siz bana gelin burda ben hem dayı ile hem sizle ilgilenirim diyor ama ben hijyen acısından cok güvenemiyorum dayının sağ tarafı tutmuyor ve odada kaynanamda dayıda sigara içiyor .Doğum şeklim henüz belli değil çağırabilecegim kimsem yok eşim 2 hafta izün alanilecek sizce kendim idare edebilirmiyim daha önce hiç bebek bakmadım sadece sevip annelerine verdim
Amin inşallah bende törpü aldım kesemem die duş içinde file aldım eşim en kötü ihtümal küvette kucagında yıkarsın diyor cok hindistan filmi izledibebeginiz bu haftalarda cok hareketlimi bu arada ?
Eşimin 5 günlük doğum izni birde bi hafta yaz izni var toplamda 15 gün izin alabiliyor ama bugun müdürü ile konuşacak eger ayağa hemen kalkamayacak olursam bir hafta daha kalıcak evdeEşin yıllık izin alabilir mi?
canım zaten anneler kayınvalideler turnak kesemiyo genelde yakını görmüyorlarAslında haklısınız en cok korktuğum şey tırnaklarını kesmek ve banyo yaptırmak :) bebeğin canını acıtırım die cok korkuyorum ama dediğiniz gibi kaynanama da gitmek istemiyorum Rabbiö sağlıkla gelsin benişlerimiz :) tarihlerde cok yakın
Canim tek kalmamalisin ama kaynanin yaninda da olmaz baska biri olmaliTecrübeli anneler merhaba yakında bebeğim olacak ve annem babamla ilgilenmek zorunda oldugu için doğumuma geleniyor babam üniv hastahanesinde tedavi görüyor ve başında kalavak kimse yokkaynanamda kardeşi yatalak o bakıyor oda başıma gelemez bakmaya bana siz bana gelin burda ben hem dayı ile hem sizle ilgilenirim diyor ama ben hijyen acısından cok güvenemiyorum dayının sağ tarafı tutmuyor ve odada kaynanamda dayıda sigara içiyor .Doğum şeklim henüz belli değil çağırabilecegim kimsem yok eşim 2 hafta izün alanilecek sizce kendim idare edebilirmiyim daha önce hiç bebek bakmadım sadece sevip annelerine verdim
Aman gereksiz kuruntu yapma. Kocan sana hastanede refakatçi olur . Sen de bebeğine bakarsın tek başına. Sağlık ocağından hemşire veya ebenin telefonunu al. Emin olamadığın bir durum olursa telefon edip danisirsin. Herkes çocuğuna kendi bakabilir korkacak endiselenecek birşey yok.Malesef kimsem yok halam var onında oğlu özürlü bakıma muhtaç.annem tek cocuk kardeşi yok bende abim var ki yengem gelsede ingilenemez 1.5 yaşında cocugu var diğeri yeni okula başladı memeleket ile aram 14 saat bebeğe zarar veririm korkım var cok
Aslında haklısınız en cok korktuğum şey tırnaklarını kesmek ve banyo yaptırmak :) bebeğin canını acıtırım die cok korkuyorum ama dediğiniz gibi kaynanama da gitmek istemiyorum Rabbiö sağlıkla gelsin benişlerimiz :) tarihlerde cok yakın
Ben çalışıyorum sitedede çalıştığım için kimse ile skkı fıkı olamadım bi yan komsumla merhabalığım var o kadar doğum izminine evde yalnız kalmamak için son ana kadar cıkmayacagım ağırlaşmadımda zaten eşimle aynı yerde çalışıyoruz . Hastahane çantamızı koyduk arabanın arkasına işte evde dışarda birşey olursa die :)komşu yokmu iki saat gelse yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?