- 8 Kasım 2012
- 118
- 143
- 53
Maşallah diyorum size benim eşimde bundan sonra beklemeden 2. Yapalım demiyormu bide öldürücem :)
bak ne guzel destekler geldi bile yalniz hic hissetme kendini:) bebeginin dogacagı gune odaklan o guzel heycani yasa stres yapmak yerine. Allah kolayligini verecek inşallah... senin gibi cok anne var bu sekilde tek basina bakip buyuten. sagliginiz yerinde olsun gerisi gelir:)Sürekli izliyorum inşallah bakabilirim
Aslında haklısınız en cok korktuğum şey tırnaklarını kesmek ve banyo yaptırmak :) bebeğin canını acıtırım die cok korkuyorum ama dediğiniz gibi kaynanama da gitmek istemiyorum Rabbiö sağlıkla gelsin benişlerimiz :) tarihlerde cok yakın
canım yaparsın hiç korkma ben sezaryen ile ameliyat oldum eşimin izni yoktu kendi annem de sadece üç gün kalabilir yanımda... Tek başıma baktım hep Ayrıca da akşama yemek hazırlıyorum eşime şimdi 3aylık oldu kelebeğim...Tecrübeli anneler merhaba yakında bebeğim olacak ve annem babamla ilgilenmek zorunda oldugu için doğumuma geleniyor babam üniv hastahanesinde tedavi görüyor ve başında kalavak kimse yokkaynanamda kardeşi yatalak o bakıyor oda başıma gelemez bakmaya bana siz bana gelin burda ben hem dayı ile hem sizle ilgilenirim diyor ama ben hijyen acısından cok güvenemiyorum dayının sağ tarafı tutmuyor ve odada kaynanamda dayıda sigara içiyor .Doğum şeklim henüz belli değil çağırabilecegim kimsem yok eşim 2 hafta izün alanilecek sizce kendim idare edebilirmiyim daha önce hiç bebek bakmadım sadece sevip annelerine verdim
valla en ıyısı kımsenın olmaması yanında , esın zaten ıkı hafta yanında olacakmıs , sımdı yanında bırı olsa yok sunu ye bunu ye, yok ıs yapma, yok emzır bebegı yok sutun mu az bır on zırvalık olur yalnızken daha cabuk adapte olursun olaya..Tecrübeli anneler merhaba yakında bebeğim olacak ve annem babamla ilgilenmek zorunda oldugu için doğumuma geleniyor babam üniv hastahanesinde tedavi görüyor ve başında kalavak kimse yokkaynanamda kardeşi yatalak o bakıyor oda başıma gelemez bakmaya bana siz bana gelin burda ben hem dayı ile hem sizle ilgilenirim diyor ama ben hijyen acısından cok güvenemiyorum dayının sağ tarafı tutmuyor ve odada kaynanamda dayıda sigara içiyor .Doğum şeklim henüz belli değil çağırabilecegim kimsem yok eşim 2 hafta izün alanilecek sizce kendim idare edebilirmiyim daha önce hiç bebek bakmadım sadece sevip annelerine verdim
Doğumumda annem vardı benim yanımda ama bu koktuğunuz şeyleri hep ben yaptım, kızımın ilk kez tırnağı kesileceği zaman annem benim gözüm görmez kızım deyince aldım makası korka korka gittim çocuğun yanına ama korkunun ecele faydası yok deyip çat çat kestim tırnaklarını:) yıkama işinide zaten alışana kadar eşinizle yapacaksınız eşinizin söylediğide mantıksız değil bende kızımı banyoda kucağıma alarak yaptırırdımAmin inşallah bende törpü aldım kesemem die duş içinde file aldım eşim en kötü ihtümal küvette kucagında yıkarsın diyor cok hindistan filmi izledibebeginiz bu haftalarda cok hareketlimi bu arada ?
Aslında haklısınız en cok korktuğum şey tırnaklarını kesmek ve banyo yaptırmak :) bebeğin canını acıtırım die cok korkuyorum ama dediğiniz gibi kaynanama da gitmek istemiyorum Rabbiö sağlıkla gelsin benişlerimiz :) tarihlerde cok yakın
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinAslında haklısınız en cok korktuğum şey tırnaklarını kesmek ve banyo yaptırmak :) bebeğin canını acıtırım die cok korkuyorum ama dediğiniz gibi kaynanama da gitmek istemiyorum Rabbiö sağlıkla gelsin benişlerimiz :) tarihlerde cok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?