face kullanmıyorum, ama insanların kendi görüşlerine göre yoğurup fikirlere yeni şekiller vermesi, fikrin özünün yanlış olduğunu düşündürtmez bana.
ben adem güneşle online satışı olan bir kitapçının çok satanlar listesinde çocuk psikolojisi bölümünde hangi kitaplar olduğuna bakarken karşılaştım. birinci sabiha paktuna keskin idi. kadının fikirlerini merak edip birkaç yazısına baktım ve şok geçirdim resmen! bir doktorun üstelik bir kadın doktorun böyle çağdışı fikirlerinin olmasına ayrı şok oldum bu kadının kitaplarının birinciliği götürmesine ayrı şok oldum.
sonra adem güneşi araştırdım çocuk yetiştirme konusundaki fikirleri bana araştırdıklarımın içinde en mantıklı geleni oldu.
tekrar ediyorum çocuğum yok ama kedimin bile miyavlayış şeklinden kakası mı geldi, acıktı mı , canı mı sıkıldı bunu anlıyorsam çocuğun sinyallerinin çok daha güçlü olacağını ve kendisinin ne istediğini anlatabileceğini inanıyorum.
yani adem güneşte esas sevdiğim şey siz kendinizi rahat bırakın korkularınızdan kurtulun çocuk sizi yönlendirecek fikri, onun dışında şunu şöyle yapın bunu da böyle yapın gibi tavsiyeler zaten uzun sürede uygulanabilir gelmiyor bana