Yapmayin allaskina bebegnize yazik degilmi o gürültülu ortamlar? Kullaklari icin hic iyi degil ustune siz hic rahat edemezsiniz benden demesi. Brbeginiz zaten kolay uyumuyormus. Yerinizde olsam simdiden hergun sütünüzu sagip babasina birakirdim bi kac saat veya anneniz fln varsa yakninizda size gelsin baksin sizde 2-3 saat rahat edinArkadaşlar selam. Hafta sonu çok yakın bir arkadasımın kınası ve düğünü var. Bebeğim 4 aylık ve biz aksamları hic dısarı cıkmıyoruz gece uykusu rutinlerimiz ve saatlerimiz var. Bugün ilk kez aksam dısardsydık ve asla uykuya geçemedi çok ağladı. Kına ve düğünde tam uyku saatine geliyor. Gece uykusuna bebek arabasına geçirmek için neler yapıyorsunuz, önerileriniz var mıdır
Maalesef yok. Annemi kaybettim, babaanne de uzakta. Neredeyse 15 yıllık arkadaşım olmasa gitmeyeceğim ama en yakın arkadaşım kendisiBence goturme. Eve gelip ilgilenecek biri yok mu annane babanne vs gelip bir gece ilgilenemez mi? O kadar gurultu var bulasici hastaliklar var. Daha cok minik.
İnanın ben de götürmek istemiyorum ama annemi kaybettim, babaanne uzakta ve eşim akşam çalışıyor. Ki zaten kızımı benden başkası uyutamıyor ben bile bu dönemde uyku gerilemesinden dolayı cok zorlanıyorum. Keşke bırakacak yerim olsa dediğiniz gibiYapmayin allaskina bebegnize yazik degilmi o gürültülu ortamlar? Kullaklari icin hic iyi degil ustune siz hic rahat edemezsiniz benden demesi. Brbeginiz zaten kolay uyumuyormus. Yerinizde olsam simdiden hergun sütünüzu sagip babasina birakirdim bi kac saat veya anneniz fln varsa yakninizda size gelsin baksin sizde 2-3 saat rahat edin
Ne güzel3,5 yaş bebeğimizle düğün,kına,nişan hiç gitmedik.
Esiniz o aksam erken gelsin biraz olmazmi? Sizde arkadasaniza simdiden diyin cok kalamicagnizi. Götutup oralarda rezil olmayin daha Cok stres olursunuzİnanın ben de götürmek istemiyorum ama annemi kaybettim, babaanne uzakta ve eşim akşam çalışıyor. Ki zaten kızımı benden başkası uyutamıyor ben bile bu dönemde uyku gerilemesinden dolayı cok zorlanıyorum. Keşke bırakacak yerim olsa dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?