BEBEKLE GECE UÇUŞUM VE HAVALİMANINDAN ALMAYA GELMEYEN EŞ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
çocuğumu istanbula götürmüştüm, kalp kontrolleri vardı, dönüş uçağımız gece saat 1 deydi ve bulunduğum şehre inişim gece 3 tü, o zaman oğlum 1 yaşındydı ve oğlumla ikimiz uçuyorduk, eşim kaçta ineceğimizi biliyordu, neyse inişten sonra eşimi aradım uykulu uykulu açtı, uyumuşum, sakın bir yere gitme, sizi almaya geliyorum, gece saat3 inanılmaz yorgunum ve senin buraya gelmeni bekleyemem dedim,çünkü yaklaşık 40 dakika daha bekleyemezdim, çokkızdım, telefonu kapadım, bebek arabasını kenaraçektim, bir gözüm bavul geliyor muda, bir gözüm çocukta,çok zordu, neyse bindik 10 liralık servise, eşimle de telefonla konuştum bak biz servisteyiz bizi sapaktan al, neyse gece 4 ve biz eve çok yakınız, bavul ben oğlum...aradım eşimi ve tekrar uyumuş,bağırıştık tabi
iyiniyete mi yormalıyım, iyiniyetle aynı gece 2 kez uyumuş olabilir mi, bağırmakla ben mi haksızdım, siz ne düünürsünüz

Ayrıca haksız olacağın durum yok karısı çocukla gece yarısı yolda beyimiz uyuya kalmış öyle bi dünya yok evlilikte
çocuk olmasa sıkıntı değil de 2 kez uyuması bizi sevmediğini gösteriyor, yanımda göstermelikkoca olarak görüyorum artık onu

Sevgili mandalina, burada actigin konularda sizi sahiplenmedigini defaatle belirtiniz.
Peki, nihai karariniz ne?
Ne yapacaksiniz?
yaralarım açılıyor, bugün tekrar bir uçuş var ve ne biliyimiçim acıdı eşime içten içe kızıyorum en ufak şeyden kavga çıkarıyorum çünkü biliyorumki sevmiyor bizi

Se
çocuk olmasa sıkıntı değil de 2 kez uyuması bizi sevmediğini gösteriyor, yanımda göstermelikkoca olarak görüyorum artık onu
Seni.sevmediğinden eminsen neden hala devam ediyorsun lütfen çocuk deme...bende kızarım bazen beni sevmiyorsun derim ama sevgisinden şüphem yoktur...

1 sene boyunca ciddi ciddi kin mi beslediniz? Kininizin bu kadar taze kalmasının sebebi daha sonra yaptığı baksa hatalar olabilir mi?

yanlış hatırlamıyorsam önceki konularınızdan boşanma meselesini konuşuyordunuz.
ortada uzun zamandır bir evlilik kalmamış zaten öyle görünüyor.
son durumunuz nedir?

1 sene boyunca ciddi ciddi kin mi beslediniz? Kininizin bu kadar taze kalmasının sebebi daha sonra yaptığı baksa hatalar olabilir mi?
sadece bu değil bunun gibi birsürü olay var ve hepsi birleşince o insana genel bir bakışınız oluyor ya ondan bahsetttim,yoksa bu olayı unutmuşum, bugünkü uçuş var, hatırladım sadece, ve halen aynı kini besliyorum kendime ve oğluma acıyarak tabi

yanlış hatırlamıyorsam önceki konularınızdan boşanma meselesini konuşuyordunuz.
ortada uzun zamandır bir evlilik kalmamış zaten öyle görünüyor.
son durumunuz nedir?
işe başlamamı bekliyorum, aynı evdeyiz, arkadaşçakonuşuyoruz, gülme, eğlence şakalar vs ama saimiyet ve güven yok

Çocuk olsun olmasın, benim eşim belli bir saatten sonra bakkala çıkmamı bile istemiyor tek başıma.
Biri bir şey yapar diye korkuyorum diyor.
Siz başka bir şehirden o saatte gelmişsiniz adam horul horul uyuyor ve sonra tekrar uyumaya devam ediyor.
Eşiniz aşırı rahat ve vurdumduymaz

Daha sonrada ilgisizse bu tarz haltlar yediyse tabiki cok zor.. Insanin her gün görmek zorunda oldugu insandan boyle tavir görmesi cok yorucu yipratici olsagerek. Hayatiniza bakin sizi yoran kim olursa olsun yaninizda olmayi haketmiyor.

işe başlamamı bekliyorum, aynı evdeyiz, arkadaşçakonuşuyoruz, gülme, eğlence şakalar vs ama saimiyet ve güven yok

İşe başlayana kadar geçmişi düşünüp kurcalamayı bırakacaksınız. Zaten bitirmişsiniz evliliği anladığım kafada da. Yaraları kaşıyıp kaşıyıp kanatmanın manası yok artık sizin açınızdan iyiliğiniz için.

Bugünkü uçuş için de dönüşünüzü planlayın şimdiden atlayın bir taksiye dönün eve eşinize umut bağlamayın yine, gelmeyebilir üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…