- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
bağırıştık,çok büyük bir kavga oldu, üzerinden bir sene geçti ama ona güvenemiyorum, onu sevemiyorum, bu oldu başka ne olsunHaklısınız peki sonra ne oldu?
çocuk olmasa sıkıntı değil de 2 kez uyuması bizi sevmediğini gösteriyor, yanımda göstermelikkoca olarak görüyorum artık onuAyrıca haksız olacağın durum yok karısı çocukla gece yarısı yolda beyimiz uyuya kalmış öyle bi dünya yok evlilikte
yaralarım açılıyor, bugün tekrar bir uçuş var ve ne biliyimiçim acıdı eşime içten içe kızıyorum en ufak şeyden kavga çıkarıyorum çünkü biliyorumki sevmiyor biziSevgili mandalina, burada actigin konularda sizi sahiplenmedigini defaatle belirtiniz.
Peki, nihai karariniz ne?
Ne yapacaksiniz?
Seni.sevmediğinden eminsen neden hala devam ediyorsun lütfen çocuk deme...bende kızarım bazen beni sevmiyorsun derim ama sevgisinden şüphem yoktur...çocuk olmasa sıkıntı değil de 2 kez uyuması bizi sevmediğini gösteriyor, yanımda göstermelikkoca olarak görüyorum artık onu
sadece bu değil bunun gibi birsürü olay var ve hepsi birleşince o insana genel bir bakışınız oluyor ya ondan bahsetttim,yoksa bu olayı unutmuşum, bugünkü uçuş var, hatırladım sadece, ve halen aynı kini besliyorum kendime ve oğluma acıyarak tabi1 sene boyunca ciddi ciddi kin mi beslediniz? Kininizin bu kadar taze kalmasının sebebi daha sonra yaptığı baksa hatalar olabilir mi?
işe başlamamı bekliyorum, aynı evdeyiz, arkadaşçakonuşuyoruz, gülme, eğlence şakalar vs ama saimiyet ve güven yokyanlış hatırlamıyorsam önceki konularınızdan boşanma meselesini konuşuyordunuz.
ortada uzun zamandır bir evlilik kalmamış zaten öyle görünüyor.
son durumunuz nedir?
anlamadım?aynı evde güvenmediğin bir adamla yaşamakmıTek sıkıntın o olsun
Daha sonrada ilgisizse bu tarz haltlar yediyse tabiki cok zor.. Insanin her gün görmek zorunda oldugu insandan boyle tavir görmesi cok yorucu yipratici olsagerek. Hayatiniza bakin sizi yoran kim olursa olsun yaninizda olmayi haketmiyor.sadece bu değil bunun gibi birsürü olay var ve hepsi birleşince o insana genel bir bakışınız oluyor ya ondan bahsetttim,yoksa bu olayı unutmuşum, bugünkü uçuş var, hatırladım sadece, ve halen aynı kini besliyorum kendime ve oğluma acıyarak tabi
işe başlamamı bekliyorum, aynı evdeyiz, arkadaşçakonuşuyoruz, gülme, eğlence şakalar vs ama saimiyet ve güven yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?