BEBEKLE GECE UÇUŞUM VE HAVALİMANINDAN ALMAYA GELMEYEN EŞ

45 dakika soğukta bebekle beklemekmi ben yapamadım

Çok haklısınız.
Gece uykusu tatlıdır bilmem nedir ben de uykuyu çok severim ama eşim çocuğumla eşyayla tek başına geliyor olsa gece uyuyamazdım bile. Ya uyuyakalırsam diye.
İşe başlayana kadar kendinizi beklemeye alın düşünmeyin daha fazla yıpranmazsınız

bugün öğleden sonrauçağım var ve sabah 7 de kalktım gece geildimuyuyamadım

evet haklısın ama üzerinden aylar geçmiş bir olay bu.

şu anda kendini doldurmanın pek bir anlamı yok.

Ben 30 haftalık hamileyim normalde kocamın şirket arabasıyla gidip geliyoruz işe, yıllık izinde olduğundan araba işyerinde haliyle. Her sabah 2 vesait işe bırakıyo her akşam da gelip alıyo koluna falan girmem çok faydalı oluyo iyice ağırlaştım, üşeniyodur elbette ama bu biraz da adamın yapısına bağlı diye düşünüyorum. Hayatı burnundan getir, bi süre kızarak söyle, sonra şakayla karışık milletin içinde söyle, bildiğin reklam sloganı gibi olsun, yanına bırakma kesinlikle bi daha uyumasın.

İşiniz gerçekten zor... eşinizden, işinizden, hayatınızdan memnun değilsiniz. Görevlendirme isteğinizi, istifa ya da tayin arayışlarınızı, boşanma temennilerini, eşinizin size olan soğukluğunu sık sık okudum burada. Ben tüm bu olumsuz sonuçlara rağmen beklentinizi çok yüksek tuttuğunuzu düşünüyorum. Eşinizi savunmuyorum. Davranışı kusurlu, sizi umursamıyor olsa da o çocuk ikinizin, onun için sizi karşılamaya gelmeliydi. Ama 'yeni bir yuva kuracağım, hemen boşanalım' diyen bir adam için de üzülmek, bilenmek yersiz gibi. Umarım sorunlarınızı çözersiniz.

Sizin karşılıklı olarak gereksiz bir evliliğinız var. İkinizde o kadar hatalısınız ki

ahaha benim kocisim en birinci <3 ciler gelmiş yine. aynen bacım aynen senin kocan senin yalnız başına bakkala gitmene bile izin vermiyor. dertli bir kadina söylenecek en dogru şey bu şu an. hadi madalyanizi alın.

Konu sahibi: kocan cok dusuncesiz. ondan bir şey olmaz. yolla gitsin diyeceğim de muhtemelen çocuğu bahane edip ayrilmayacaksin. allah kolaylık versin

Kesinlikle haklısınız ,eşiniz nasıl vurdumduymaz böyle ,

O zaman oğlum 1 yaşındaydı derken bu geçmiş bir olay mı

Yahu kadıncağız yeniden uçağa binecekken geçmişte yaşadığı travmatik bir durumu hatırlayıp strese girmiş yazmış. Belki yeniden aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu duymuş. Ne kadar çok didikleyen olmuş böyle.

Konu sahibi arkadaşım, tüm planlarını kocanın yanında olmadığını düşünerek yap. Yeniden aynı şeyleri yaşar mısın bilemem ama ihtimali var mı dersen elbette var. Sıfır beklenti-daha az sinir bozukluğu. Allah sabır versin

Konu sahibinin diğer konularına baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…