- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
ne biliyim biri dedi ki oğlanın kalp kapağı sallanıyor ve kalp ritmi bozuM mandalinalimon çocuğunuzun durumuna ne dediler?
Farklı görüş söylemişlerdi en son ankaraya gitmistiniz ne dediler?
vurdumduymaz koca ornegı bır tanede benım basımda var ama ben a.... zıcardım.. yolda on kerede arardım cunku o tarz kocalar sen gelme dedın dıye yatar uyumaya devam eder...çocuğumu istanbula götürmüştüm, kalp kontrolleri vardı, dönüş uçağımız gece saat 1 deydi ve bulunduğum şehre inişim gece 3 tü, o zaman oğlum 1 yaşındydı ve oğlumla ikimiz uçuyorduk, eşim kaçta ineceğimizi biliyordu, neyse inişten sonra eşimi aradım uykulu uykulu açtı, uyumuşum, sakın bir yere gitme, sizi almaya geliyorum, gece saat3 inanılmaz yorgunum ve senin buraya gelmeni bekleyemem dedim,çünkü yaklaşık 40 dakika daha bekleyemezdim, çokkızdım, telefonu kapadım, bebek arabasını kenaraçektim, bir gözüm bavul geliyor muda, bir gözüm çocukta,çok zordu, neyse bindik 10 liralık servise, eşimle de telefonla konuştum bak biz servisteyiz bizi sapaktan al, neyse gece 4 ve biz eve çok yakınız, bavul ben oğlum...aradım eşimi ve tekrar uyumuş,bağırıştık tabi
iyiniyete mi yormalıyım, iyiniyetle aynı gece 2 kez uyumuş olabilir mi, bağırmakla ben mi haksızdım, siz ne düünürsünüz
yolda 1 kez aradım geliyoruz diye oğlan kucakta, durmuyor çocuk sürekli de arayamam kivurdumduymaz koca ornegı bır tanede benım basımda var ama ben a.... zıcardım.. yolda on kerede arardım cunku o tarz kocalar sen gelme dedın dıye yatar uyumaya devam eder...
gelmemesini ben istedim maddi sıkıntımız vardı o dönem, yalnızlk hissetedim telde konuştuk o ayrı konu da havalimanından alsaydı bari başka bii istemezdimnasıl vicdansız insanlar var. allah sabır versin.. bu çocuk bi tek senin değil neden seninle birlikte gelmiyo? neden yalnız kalıyosun
çocuğumu istanbula götürmüştüm, kalp kontrolleri vardı, dönüş uçağımız gece saat 1 deydi ve bulunduğum şehre inişim gece 3 tü, o zaman oğlum 1 yaşındydı ve oğlumla ikimiz uçuyorduk, eşim kaçta ineceğimizi biliyordu, neyse inişten sonra eşimi aradım uykulu uykulu açtı, uyumuşum, sakın bir yere gitme, sizi almaya geliyorum, gece saat3 inanılmaz yorgunum ve senin buraya gelmeni bekleyemem dedim,çünkü yaklaşık 40 dakika daha bekleyemezdim, çokkızdım, telefonu kapadım, bebek arabasını kenaraçektim, bir gözüm bavul geliyor muda, bir gözüm çocukta,çok zordu, neyse bindik 10 liralık servise, eşimle de telefonla konuştum bak biz servisteyiz bizi sapaktan al, neyse gece 4 ve biz eve çok yakınız, bavul ben oğlum...aradım eşimi ve tekrar uyumuş,bağırıştık tabi
iyiniyete mi yormalıyım, iyiniyetle aynı gece 2 kez uyumuş olabilir mi, bağırmakla ben mi haksızdım, siz ne düünürsünüz
Allah bilirKusura bakmayin ama bana cok sacma geldi. Esinizin normal halini bilemem, ama sadece bu anlattiginiz olaydan ihmalkar ve sizi dusunmedigi sonucu cikmaz. Azicik insan biyolijisi bilen gece en zor uyanilan uyku dilimini 3-5 arasi oldugunu bilir. Esiniz bunu bilerek mi yaptı yoksa gerçekten uyuyami kaldi?
İlki neyse de gece 4 sapağa çıksın bari bu erkekler böyle bnmki de çok farklı değil bazen oda sinir ediyor benibağırıştık,çok büyük bir kavga oldu, üzerinden bir sene geçti ama ona güvenemiyorum, onu sevemiyorum, bu oldu başka ne olsun
sapağa geldiğimdehala yoktuve çıldımdımİlki neyse de gece 4 sapağa çıksın bari bu erkekler böyle bnmki de çok farklı değil bazen oda sinir ediyor beni
anlamadım?aynı evde güvenmediğin bir adamla yaşamakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?