BEBEKLE GECE UÇUŞUM VE HAVALİMANINDAN ALMAYA GELMEYEN EŞ

M mandalinalimon çocuğunuzun durumuna ne dediler?
Farklı görüş söylemişlerdi en son ankaraya gitmistiniz ne dediler?
ne biliyim biri dedi ki oğlanın kalp kapağı sallanıyor ve kalp ritmi bozu
diğeri dedi 2-3 yaş aralığında anjiyo olacak
şimdi istanbuldaoğlumun kendi doktoruna yaptırıcam gerekeni, ona güvendim, dedikleri daha mantıklı geldi, o da anjyo demişti ama konuşacağım hani bu son sınırmıdır bir 6 ay daha bekleyemz mi diye
çok bunaldım bu hastalık zten beni yedi bitirdi, başımaokadra kötü şey geldi, bir de bu yani, anlayamıyorum neden ben, herşey daha normal olamazmıydı

Son düzenleme:
vurdumduymaz koca ornegı bır tanede benım basımda var ama ben a.... zıcardım.. yolda on kerede arardım cunku o tarz kocalar sen gelme dedın dıye yatar uyumaya devam eder...

ben gerçekten sevilmek isterdim ve güvenmek, güvenilmek, paylaşım, ne biliyim yok yok
hiçbişi yapmasa bile bu yaptıkalrı halen kanatıyo

Konu sahibi, önceki konularınızı da biliyorum eşinizin sizi sahiplenmediğini ve değer vermediğini yazmıştınız. Hatta aranızda ilginç bir konuşma geçmişti boşanmayla ilgili. İşinize dönmeyi bekliyorsunuz anladım ama ben de kin tutardım bu tür olayları...İnsan o saatte her türlü kalkıp gelirdi almaya ama eşiniz umursamamış

Cok ayıp etmiş ben kinci bir insanım ve asla unutmazdım bu yaptığını. Eğer bu sizi yoruyorsa üzüyorsa eşinizle konuşun siz üzüleceginize o üzülsün ne kadar büyük bi hata yaptığını görür belki.

nasıl vicdansız insanlar var. allah sabır versin.. bu çocuk bi tek senin değil neden seninle birlikte gelmiyo? neden yalnız kalıyosun

Kusura bakmayin ama bana cok sacma geldi. Esinizin normal halini bilemem, ama sadece bu anlattiginiz olaydan ihmalkar ve sizi dusunmedigi sonucu cikmaz. Azicik insan biyolijisi bilen gece en zor uyanilan uyku dilimini 3-5 arasi oldugunu bilir. Esiniz bunu bilerek mi yaptı yoksa gerçekten uyuyami kaldi?

iyi de bu hikaye di li geçmiş zamanda

üstünden zaman geçmiş

şimdi neden yeniden hatırladınız

o zaman affedip kapatmışsınız

normal olani esinizin siz uvagi binince cikip sizi beklemesi . Çocuğunu da mi merak etmiyor? Gece diye kiskanmiyor mu sizi ?

bağırıştık,çok büyük bir kavga oldu, üzerinden bir sene geçti ama ona güvenemiyorum, onu sevemiyorum, bu oldu başka ne olsun
İlki neyse de gece 4 sapağa çıksın bari bu erkekler böyle bnmki de çok farklı değil bazen oda sinir ediyor beni

Oğlum o zaman 1 yaşındaydı dediğinize göre bu olayın üzerinden baya geçmiş. Tamam ilk seferde uyumuş olabilir ama 2. sefer niye uyuyakalmış onu anlamadım ayrıca niye siz beklemediniz ki zaten gelecekmiş tamam geliyorum diyen bir insan nasıl tekrar uyuya kalabilir neyse olan olmuş üzerinden zaman geçmiş bence önemli olan genelde tavrının nasıl olduğu bir tek bu olayla ilgisiz sevmiyor denilemez yani.

Allah yardım etsin. . Gerçekten çok zor.. şu durumda çalışmayı bekliyorsunuz ama oğlunuzun size ihtiyacı var çalışmanız zor gibi duruyor. Eşinizin size kötü bir davranışı, hakareti falan yoksa çocuğunuz iyileşene kadar ev arkadaşı gibi takılın bence. Her ne kadar sorumsuz bile olsa oğlunuzun babasına da ihtiyacı var bu dönemde.. ayrılık durumunda bu sorumsuz adam oğlu ile hiç ilgilenmez gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…