Bebekle Gürcistana gitmek.

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
12.180
10.691
218
29
Kızlar bilgisi olan var mı?
Kücük bebekle Gürcistana çıkma planımız var ama kimliğinde fotoğraf olması gerekiyor mu bunun için?

Neden Gürcistan merak ettim? Ben bebeğimle Gürcistan’a gitmezdim.
neden ki gurcistan cok guzel ve güvenli bir ulke. ustelik kaldirimlari oldukca genis, bebek arabasıyla rahat rahat gezebilirsin. batumda mesela 1881den beri kurulmus olan bir bulvari var sahil kesiminde. tamamen yayalara ozel lunaparklar, ışıklı fiskiyeler, yerden su cikan islak eglence alani, bisiklet yolu, genis yesil alan. kilometreler boyunca tek araba görmeden cocugun kosup oynayabilir. ben gittiğimde es adayim bile yoktu, cocuk sahibi olduğumda calismadigim donemde esimin uzaktan çalıştığı bir isi olursa bir sene kadar burada yasarim diye düşünmüştüm. bebek arabasiyla gezilecek harika bir ülke bence
hic on yargılı olmayin
ve konu sahibi foto şart. beyaz örtü ile sizin kucaginizda çekerler bir foto hem size de hatira kalir

Ben bebek için bu olanakları değil daha çok hastane imkanları, doktor vs bulaşıcı hastalık bunları düşünerek gitmezdim diyorum. Yoksa güzeldir muhakkak

Ben bebek için bu olanakları değil daha çok hastane imkanları, doktor vs bulaşıcı hastalık bunları düşünerek gitmezdim diyorum. Yoksa güzeldir muhakkak
gürcistanda bulaşıcı hastalık mevzusunu duymadım hiç. ama yasadığımız sehir de batuma 130 km uzaklıkta. zaten bu yüzden ilk basta yakın bir ülkeyi denemek istedik

saglik bakimindan cok ilginc bildigime gore gurcistanda saglik sistemi sadece özel . yani devlet hastanesi yok, olsa da cok cok düşük sayida ve heryer ozel hastane oldugu icin ozel hastaneler daha uygun fiyatli. cogu insan sağlık turizmi icin gurcistani tercih ediyor uygun fiyatindan dolayi.
bence avrupadan daha iyi saglik bakimindan çünkü avrupada ölmediysen doktoru görmek - ilaca erismek zor ve sigortan yoksa saglik sistemi asiri pahali

Peki bebeklere vize gerekiyor mu acaba benim Yunanistan vizem var eşimin de 1 senelik beraber tatile gitsek ona da almak gerekir mi Gürcistan vizesiz ama

gürcistanda bulaşıcı hastalık mevzusunu duymadım hiç. ama yasadığımız sehir de batuma 130 km uzaklıkta. zaten bu yüzden ilk basta yakın bir ülkeyi denemek istedik
Batuma gideceğine Tiflise git Aslı. Batumdan kat kat güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta gidip deneyimleyip not ettiğim bir kaç yer var bir daha gidersem tekrar uğrayacağım. Ben de bebişle gitmek istiyorum ama kışa doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…