- 6 Mart 2024
- 12.180
- 10.691
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
tiflis au an uzak geliyorBatuma gideceğine Tiflise git Aslı. Batumdan kat kat güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta gidip deneyimleyip not ettiğim bir kaç yer var bir daha gidersem tekrar uğrayacağım. Ben de bebişle gitmek istiyorum ama kışa doğru
evet gerekiyor ama sizde varsa ona da verirler elbetPeki bebeklere vize gerekiyor mu acababenim Yunanistan vizem var eşimin de 1 senelik beraber tatile gitsek ona da almak gerekir mi Gürcistan vizesiz ama
Benim vizem bitiyor ve bebem daha 21 günlük 29 ekim için kıbrısa gideceğiz muhtemelen yetişmez ama seneye için bakacağım tabii zehir olmazsaevet gerekiyor ama sizde varsa ona da verirler elbet
0-6 yas ucretsiz zaten al gitsin
Evet ya fotolu kimlik ya da pasaport olmasi gerekiyor.Kızlar bilgisi olan var mı?
Kücük bebekle Gürcistana çıkma planımız var ama kimliğinde fotoğraf olması gerekiyor mu bunun için?
Bebeginiz pasaportla mi giris yapacak Kibris'a? Kibris da ayni sekilde fotografli kimlik ya da pasaport istiyor giriste. Bebeginiz pasaportla giris yaparsa, Yunanistan'a girmekte sıkıntı yasarsiniz daha sonra. Bu durumu yasadik ondan biliyorum.Benim vizem bitiyor ve bebem daha 21 günlük 29 ekim için kıbrısa gideceğiz muhtemelen yetişmez ama seneye için bakacağım tabii zehir olmazsa
Pasaporta damga vurmuyor ama ben daha önce israile gitmiştim irana da vurmadılar kıbrısta vurmuyor diye biliyorumBebeginiz pasaportla mi giris yapacak Kibris'a? Kibris da ayni sekilde fotografli kimlik ya da pasaport istiyor giriste. Bebeginiz pasaportla giris yaparsa, Yunanistan'a girmekte sıkıntı yasarsiniz daha sonra. Bu durumu yasadik ondan biliyorum.nacizane hatirlatmak istedim.
Kimlik ve pasaportta bir fark yok. Yurtdışı çıkış harcı sabit bir tutar.Kimlikle geçişte çok cüzi bir rakam ödeniyordu, pasaportla çıkış harcı daha yüksek.
Bebeğinizin nüfus kağıdını değiştirmeniz daha sağlıklı ve pratik olacaktır.
Gürcistan çok güzel mimarisi olan,kurallı ve güvenli bir ülke.neden gürcistan yazanlarr gördüm arada yazmak istedim
Kıbrıs'a kimlikle geçiş ücretsizken, pasaportla geçiş yurtdışı çıkış harcına tabi. Gürcistan içinde şartlar aynı gibi düşündüm de.Kimlik ve pasaportta bir fark yok. Yurtdışı çıkış harcı sabit bir tutar.
Bizimkine vurdular. Check-in'de kimligi kabul etmediler fotograf olmadigi icin. Allah'tan ev havaalanina cok yakin, hemen pasaportunu aldik. Damga vurdular. Daha sonra Yunanistan planimiz vardi. Damgadan dolayi yapamadik. Simdi 6 yasinda oldu, pasaportunun suresi doldu. Yenileyecegiz cok sukur.Pasaporta damga vurmuyor ama ben daha önce israile gitmiştim irana da vurmadılar kıbrısta vurmuyor diye biliyorum
Aaa en son kayınpederim gittiğinde pasaportla gitmiş kimliğini bulamamış damga vurmadılar demiştiBizimkine vurdular. Check-in'de kimligi kabul etmediler fotograf olmadigi icin. Allah'tan ev havaalanina cok yakin, hemen pasaportunu aldik. Damga vurdular. Daha sonra Yunanistan planimiz vardi. Damgadan dolayi yapamadik. Simdi 6 yasinda oldu, pasaportunun suresi doldu. Yenileyecegiz cok sukur.
E- pasaport hızlı geçişi kullanmış olabilir mi ?Aaa en son kayınpederim gittiğinde pasaportla gitmiş kimliğini bulamamış damga vurmadılar demişti
e pasaport hizli gecis ulkeye dönerken diye biliyorum. çünkü giderken pul almak gerekiyor (hos artik pullar da online)E- pasaport hızlı geçişi kullanmış olabilir mi ?
Sormam lazımE- pasaport hızlı geçişi kullanmış olabilir mi ?
Kız ne bilim ben gitmek istedik diye biliyor değiliz ya
Hindistan değil Gürcistan demiş yalnızBen bebek için bu olanakları değil daha çok hastane imkanları, doktor vs bulaşıcı hastalık bunları düşünerek gitmezdim diyorum. Yoksa güzeldir muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?