Bebekler kac saat uyumalı

Ebrushn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
76
13
88
33
Sevgili anneler benim bu seferki sorum da uykuyla ilgili. Bebeğim 48 günlük uyuduğunda kaç saat uyanmadan uyuması lazım ? Uzun gece uykularına ne zaman başlar

Slm benim 3 tane cocugum var öncelikle hepimizin cocugunu Allah bagislasin, cocuktan cocuga cok farkli , benim ikisi cok uyurdu , gece mamalarini yedirur hemen yatirirdim, öglenleri uyurlardi ama bitanesi ne gece uyurdu ne gündüz nerdeyse yasina girecekti uyku düzeni yerine gelene kadar , bir kac ay icinde geceleri uzun uyur ama dedim ya her cocuk farkli

Benim kızım daha 48 günlük ama 2 saat ten fazla uykuda kalmıyor kurulmuş saat gibi mutlaka uyanıyor gece de gündüz de hele ki bu sıra gaz sancıları çok yarim saat ya uyuyor ya uyumuyor normal mi diye merak ettim doğrusu. Bebekler küçükken çok uyur diye biliyorum çünkü

Sevgili anneler benim bu seferki sorum da uykuyla ilgili. Bebeğim 48 günlük uyuduğunda kaç saat uyanmadan uyuması lazım ? Uzun gece uykularına ne zaman başlar
8 buçuk aylık kızım hala saat başı uyanıyor aynı ayda arkadaşımın bebeği sabaha kadar uyuyor

Evet deger arkadasinda yazdigi gibi bebekler farkli ve anne süttü ile beslen bebekler uzun uyumuyorlar genelde

Ay ne güzel önden uyuyanı denk gelmiş bizim evde bitane var beyefendi doğdu ilk 14 ay baya bizden bile az uyudu kalan saatler hep ağladı, her uykusu geldiğinde uyumasın diye saatlerce ağlar yorgun düşüp yarım saat uyur uyanır yine beynimizi yakardı . Bitek gece 4-5 saat derin uykusu vardı okadar, 14. Ayda tüm dişleri bitince insana döndü bazen gece 12 gündüz 2 saat uyuduğu olmaya bile başlamıştı 1-2 yaş arası ve ben fultime işe girip dikişe başlayıp ikinciye karar vermiştim ama tüm heves 2 yaş kriziyle son buldu

8 buçuk aylık kızım hala saat başı uyanıyor aynı ayda arkadaşımın bebeği sabaha kadar uyuyor

O arkadaşının bebeğini camdan attığını falan hayal edip kendinden utanıyo musun sonra ben de hep bu duygular içindeydim, benimki 45 dakkada bi yarım saat beni kitlerken arkadaşın kızı 10 saat deliksiz uyuyodu, kendimi kaybettiğim uykusuz gecelerde arkadaşıma ikinciyi benimki gibi bi oğlan dilemiş olabilirim kızın günahı neyse

hahaha çok kıskanıyor benim günahım neydi diyor olabilirim ama öyle dileklerim olmadı bi düşüneyim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…