Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım daha 48 günlük ama 2 saat ten fazla uykuda kalmıyor kurulmuş saat gibi mutlaka uyanıyor gece de gündüz de hele ki bu sıra gaz sancıları çok yarim saat ya uyuyor ya uyumuyor normal mi diye merak ettim doğrusu. Bebekler küçükken çok uyur diye biliyorum çünküSlm benim 3 tane cocugum var öncelikle hepimizin cocugunu Allah bagislasin, cocuktan cocuga cok farkli , benim ikisi cok uyurdu , gece mamalarini yedirur hemen yatirirdim, öglenleri uyurlardi ama bitanesi ne gece uyurdu ne gündüz nerdeyse yasina girecekti uyku düzeni yerine gelene kadar , bir kac ay icinde geceleri uzun uyur ama dedim ya her cocuk farkli
8 buçuk aylık kızım hala saat başı uyanıyor aynı ayda arkadaşımın bebeği sabaha kadar uyuyorSevgili anneler benim bu seferki sorum da uykuyla ilgili. Bebeğim 48 günlük uyuduğunda kaç saat uyanmadan uyuması lazım ? Uzun gece uykularına ne zaman başlar
Evet deger arkadasinda yazdigi gibi bebekler farkli ve anne süttü ile beslen bebekler uzun uyumuyorlar geneldeBenim kızım daha 48 günlük ama 2 saat ten fazla uykuda kalmıyor kurulmuş saat gibi mutlaka uyanıyor gece de gündüz de hele ki bu sıra gaz sancıları çok yarim saat ya uyuyor ya uyumuyor normal mi diye merak ettim doğrusu. Bebekler küçükken çok uyur diye biliyorum çünkü
Ay ne güzel önden uyuyanı denk gelmişSlm benim 3 tane cocugum var öncelikle hepimizin cocugunu Allah bagislasin, cocuktan cocuga cok farkli , benim ikisi cok uyurdu , gece mamalarini yedirur hemen yatirirdim, öglenleri uyurlardi ama bitanesi ne gece uyurdu ne gündüz nerdeyse yasina girecekti uyku düzeni yerine gelene kadar , bir kac ay icinde geceleri uzun uyur ama dedim ya her cocuk farkli
8 buçuk aylık kızım hala saat başı uyanıyor aynı ayda arkadaşımın bebeği sabaha kadar uyuyor
hahahaO arkadaşının bebeğini camdan attığını falan hayal edip kendinden utanıyo musun sonraben de hep bu duygular içindeydim, benimki 45 dakkada bi yarım saat beni kitlerken arkadaşın kızı 10 saat deliksiz uyuyodu, kendimi kaybettiğim uykusuz gecelerde arkadaşıma ikinciyi benimki gibi bi oğlan dilemiş olabilirim kızın günahı neyse
![]()
yapma ya22.5 aylık 2 saatte bir kalksa şükrederim![]()
inşallah seninki uyur ne diyim :) sütten kesince uyur diyorlar,kesince de uyumazsa diye korkuyorumyapma yabiraz büyüyünce geçecek diye hayaller büyütüyordum
![]()