arkadaşlar bebişleriniz ne kadar benimki 47 günlük bende ağlamaya bırakayım mı?
benim oğlum da kendi kendine uyur. bence nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. şu an 6 aylık oldu , oto koltuğu tipinde ana kucağım var , inanın oğlumu onun içinde büyüttüm , hala bazı geceler onun içinde uyuyor. şimdi de onun içine oturtup emniyet kemerini takıp tv karşısına oturtuyorum öyle vakit geçirebiliyor. bebeğinizin ağlamasına tahammülünüz olsun . ilk 3 ay gaz sancısı nedeniyle ya da tıkanıp kalır korkusuyla elbette kucağıma alıp sakinleştirdiğim oldu . ama sonrasında ağlayarak uyumasına alıştırdım . zaten kendisini belli ediyor . gözlerini ovuşturup mızıldanmaya başlıyor yanına peluş pengueni var koyuyorum ve ona görünmemeye çalışıyorum , biraz ağlayıp uykuya dalıyor . bana kalan da sadece üzerini örtmek
bazı arkadaşlar anne kokusu sinmiş tülbent veriyor eline.koklaya koklaya uyuyorlarmış.benimkinin huysuzluğu düzelince deniycem.
füsfüs aynen devam et alışmaya başlamış ne güzel bir iki kendi kendine konuşur etrafı seyrede seyrede uyurrrr...ağmadıkdan sonra sorun yok sen yanına gidersen uykuya dalamaz seni izler almanı ister vsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?