- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kızlar bu kpnuyu açtığınıza çok teşekkür ediyorum benim gibi gereksiz eşyayya boş yere para vermek istemeyen ve evi küçük olan bütün arkadaşlar eminim bu konuyu görünce çok sevinecekler bende gereksiz şeyler almak istemiyorum şimdiye akadar aldıklarımı yazayım sizlere park yatağını aldık daha kullanışlı olucağını düşünüyorum oto koltuğu aldık arabamız yok ama evde ana kucağı olarak kullanılabilir ve yakın yerlere taşınabilir diye aldım hastane çıkışı battaniyesi havlusu ve birkaç çıt çıtlı badi aldım birde cihicconun bakım setini aldık çanta hediyeli pudra hariç diğerleri kullanılabilir diye düşünüyorum :):) kıyafet fazla lamyı düşünmüyorum bikaçtane patikli pijamalardan ve çorap alt üst takım ve tulum yorganını annem diktiricekmiş o yüzden nevresim takımı alayım diyorum ateş ölçer ve şu port bebeler varya onlardan düşünüyorum çünki bizimki kış bebeği olacak uzak bri yere giderken onunla götürürüz sizce gereksiz birşey varmı düşündüklerim arasında biraz uzun oldu tecrübelerinizden yararlanmam lazım