Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciğer geliştirici yapıldı 1 ay hastanede yattım ama anca dayanabildik bişi olacak die aklım çıkıyor bi yanım bian önce gelsinler dio bi yanım ya bişi olursa die korkuyor çok zorCanım öncelikle hayırlı olsun rabbim en kısa zamanda kavuştursun.
Doğum öncesi ciğer geliştirici iğne yapıldı mı sana?
Bildiğim kadarıyla esas mesele kilo değil de organlarinin dışarda hayatta kalacak kadar gelişmesi ve ozellikle kendi kendilerine nefes alabilmeleri. Şimdi orada korunaklı haldeler Allah korusun evde mikrop kalabilirler canım hiç acele etme onlar günü dolunca cikacaklar inşallah :)
Benim de ilk doğumda 31 haftada sancim tutmuştu da çok araştırmıştım bu konuları. Gerçi benim yaramaz 37 ye kadar durdu sukur :)
Ciğer geliştirici yapıldı 1 ay hastanede yattım ama anca dayanabildik bişi olacak die aklım çıkıyor bi yanım bian önce gelsinler dio bi yanım ya bişi olursa die korkuyor çok zor
Şimdi götürüyorum sağıp aşırı yok ama olanı götürmeye çalısıyorum inş bian önce çıkarlarO zaman Allah'ın izniyle kısa sürede çıkarlar canım doktorlar tüm gerekli tedbirleri almistir hiç merak etme :)
Sütun varsa bol bol sağ buzluğa at onlar gelince yorgunluktan sütun azalabilir buzluktakileri verirsin :)
Şimdi götürüyorum sağıp aşırı yok ama olanı götürmeye çalısıyorum inş bian önce çıkarlar
Teşekkür ederim moral verdiğin için gercekten çok zor bir anım bir anımı tutmuyor bazen delirecekmişim gibi hissediyorum inş sağlıkla en kısa sürede kavusuruzSagdikca artar inşallah sen hiç kendini strese sokma ikisi de çok güvenli bir yerdeler evelallah :) bol bol dinlen pozitif düşün yemene içmene özen göster duşunu al emzirme çaylarından iç. Yakında kollarında olacaklar bol enerjiye ihtiyaç duyacaksin o yüzden iyice gücünü toparla canım. Söylemesi kolay geliyor diyorsun belki ama şuan zaten üzülüp kafaya takma hiç fayda vermeyecek o yuzden en azından onlar gelmeden yapabileceklerini yap canım...
Teşekkür ederim moral verdiğin için gercekten çok zor bir anım bir anımı tutmuyor bazen delirecekmişim gibi hissediyorum inş sağlıkla en kısa sürede kavusuruz
Kızım 1450 oglum 1880 dogdularMerhaba canım
İki sene önce 31 haftalık Doğum yaptım.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Şu anda onlar için yapabileceğin en iyi şey sütünü sağmak. Doktorum bana gece bile kalk emzirir gibi 2 saatte bir sütünü sağ demişti. İlk sütler bebeklerin bağışıklığı için çok değerli biliyorsundur.
Kaç kilo doğdu evlatların?
Kızım 1410 kg doğdu.
Bir de ilk haftalar kilo veriyorlar onlara takılma 1250 ye kadar düşmüştü kızım. Şişlikleri iniyor. 42 gün kaldık biz küvezde. İlk önce kendi başına makineye bağlı kalmadan nefes aldı sonra emme refleksinin güçlenmesi biraz kilo alması beklendi. 2 kiloya yaklaşmışken taburcu olduk.
Anne yüreği hemen kavuşmak istiyor ama onlar için şu an en sağlıklı ortam orası. Enfeksiyon kapmamaları çok önemli.
Şu an aklıma gelenler bunlar ama aklına takılan bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım canım. Çok şükür çok sağlıklı bir kızım var 2 ay sonra abla olucak inşallah :)
Sağlıkla kavuşursunuz umarım. Allah yardımcın olsun çok zorlu bir süreç sabır ve duadan başka birşey gelmiyor insanın elinden.
Merhaba. İki hafta önce yeğenim ciğerlerinin gelişmemesi ve kordonun boynuna dolanması sebebiyle 7,5 aylıkken erken doğdu şuan küvezde, kilosu 900 küstürsen 800 küsürlere düştü, annesi depresyonda ve çocuğu kabullenmiyo sütünü sağmıyo, bu arada çoçuğa sürekli trambosit gerektiği için başka şehire götürdüler. Güç bela gelinimiz sütünü sağmış gönderdiler bebeğe bi kaç damla vermişler ama ne kadar fayda verirki. Doktorlar düzgün bilgi vermiyo. Beyin kanaması tehlikesi varmış, en son aldığımız habere göre de bi kaç gr kilo almış ve durumu iyiye gidiyo bu kadar. Annesi bi kere yanına gitti geri döndü, depresan ilaç kullanıyo bu durumda süt vermesi de sakıncalı sanırım. Ne olacak o yavrunun hali bilmiyoruz en az 2 ay kalacakmış orda.Canım öncelikle hayırlı olsun rabbim en kısa zamanda kavuştursun.
Doğum öncesi ciğer geliştirici iğne yapıldı mı sana?
Bildiğim kadarıyla esas mesele kilo değil de organlarinin dışarda hayatta kalacak kadar gelişmesi ve ozellikle kendi kendilerine nefes alabilmeleri. Şimdi orada korunaklı haldeler Allah korusun evde mikrop kalabilirler canım hiç acele etme onlar günü dolunca cikacaklar inşallah :)
Benim de ilk doğumda 31 haftada sancim tutmuştu da çok araştırmıştım bu konuları. Gerçi benim yaramaz 37 ye kadar durdu sukur :)
Allah şifa versin hem bebeğe hem annesine canım zor bir durum gerçekten... Var mı baska tanıdığınız süt verebilecek bir anne?Merhaba. İki hafta önce yeğenim ciğerlerinin gelişmemesi ve kordonun boynuna dolanması sebebiyle 7,5 aylıkken erken doğdu şuan küvezde, kilosu 900 küstürsen 800 küsürlere düştü, annesi depresyonda ve çocuğu kabullenmiyo sütünü sağmıyo, bu arada çoçuğa sürekli trambosit gerektiği için başka şehire götürdüler. Güç bela gelinimiz sütünü sağmış gönderdiler bebeğe bi kaç damla vermişler ama ne kadar fayda verirki. Doktorlar düzgün bilgi vermiyo. Beyin kanaması tehlikesi varmış, en son aldığımız habere göre de bi kaç gr kilo almış ve durumu iyiye gidiyo bu kadar. Annesi bi kere yanına gitti geri döndü, depresan ilaç kullanıyo bu durumda süt vermesi de sakıncalı sanırım. Ne olacak o yavrunun hali bilmiyoruz en az 2 ay kalacakmış orda.
Amin sağolun.Bende emziriyorum gerekirse gider veririm ama annesinin sağdığı sütten damla damla veriliyor sanırım.Başka şehirlerdeyiz maalesef . Bu durumda bebekte kalıcı bi hasar olur mu onu merak etmiştim böyle bi durumla karşılaşan var mı acabaAllah şifa versin hem bebeğe hem annesine canım zor bir durum gerçekten... Var mı baska tanıdığınız süt verebilecek bir anne?
Bilgim yok malesef ama yeğeniniz için dua edeceğim... Rabbim korktuklarınizdan emin eylesin. İnşallah sağlık sıhhatle kucağınıza alın minik kuzuyu en kısa zamandaAmin sağolun.Bende emziriyorum gerekirse gider veririm ama annesinin sağdığı sütten damla damla veriliyor sanırım.Başka şehirlerdeyiz maalesef . Bu durumda bebekte kalıcı bi hasar olur mu onu merak etmiştim böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Amin,Allah razı olsun çok sağolunBilgim yok malesef ama yeğeniniz için dua edeceğim... Rabbim korktuklarınizdan emin eylesin. İnşallah sağlık sıhhatle kucağınıza alın minik kuzuyu en kısa zamanda![]()