Bebekleri taciz eden cocuk ?

akudunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
197
0
0
İstanbul
selam kızlar arkadaşım yazmamı istedi sizlerden fikir istiyor
13yasında bir oğlu var ve cocuğu anormal yani cinsellik acısından odasında yakaladıgı bazı olaylar olmus devamlı cinsel organıyla oynaması kız kardeşinin bebeklerini soyması bilmem sanki bebekleri taciz ederken yakalaması bunun gibi şeyler korktuğu neticede birde kızı var 2 yaşında onada bu gibi yaklasımlarda bulunması size sormak istediği psikolaga giderse oğlunun bu davranısları düzelirmi cok korkuyor

canım daha bu sabah formda bı olay okudumda ınankı betım benzım attı aıle ıcı ıstısmar konusu ıstersen orayada bı goz atın derım
bu tehlıkelı bı durum cocugun acılen doktora goturulmesı lazım ondan sonrada cocugun dıkkatını dagıtacak ıcındekı enerjısını bı sekılde atması lazım aılesı cocugu spora gonderebılır futbola yonlendırebılır cocuktur bu hıc bellı olmaz belkı dıkkat cekmek ıcın yapıyordur belkıde meraktan belkıde sahıden ıcındekı durtulerıne engel olmaadıgından belkı erken yasda ergenleşmısde olabılır ama en onemlısı ılk once bı uzman dan yardım kı olaylar daha da uzucu bı hal almasın dıye cocugun kontrolu elden gıtmesın dıye bı uzman arkasındanda cocogun dıkkatını baska yönlere cekecek aklını ve enerjısını bı sekılde boşaltacak hobi spor arkadas cevresı artık aılenın sosyal hayatı nasılsa o dogrultuda acılen ama acılen yönlendirilmesi lazımmmm ki evde bırde kız cocugu var bır derdım var köşesınde aıle ıcı istismar bı o konuyada göz atın neden acil dedıgımı anlıyacaksınız allah ayrdımcınız olsun

yaa annesi inanki uyuyamıyorum diyor geceleri ağlamaktan uyuyamıyormus

bende yardım almasını söledim aslında cocuk kurslarada gidiyor devamlı ama neden böle bende anlamadım

ha bu arada annenınde babanında en buyuk rolü kı bı erkek cocugu yetıstırıyorlar nede olsa bu konuda cok dıkkatlı olmaları lazım başta cocuk bunu hangı sebebden ötürü yapıyor elındemı yoksa elınde olmadanmı yapıyor belkı bı duygu keşfetti ilginç geldı ve devamını getırerekde bu onda alışkanlık yaptı nedenıde en guzelı bı uzman belırler ama erkek cocuklarına bu konularda o kadar ıyı yaklaşmak lazımkı su anda verılen en ufak bı agır tepkı ılerde cocugun tum hayatını etkıler onu suclamayın ona ceza vermeyın cok buyuk tepkıler göstermeyın ve bı an once uzmana danısın bu sorunlarla ılgılenen uzmanlar devlet hastanesınde bıle var ımkan yok dıye bısey yok

bir kere kızın badisini acık görmüş ama kızda kendisi acmıs olabileceğinden tabi birde oda evladı konduramıyorda olabilir sanırım:26:

ya cok zor bı durum annenın allah yardımcısı olsun kendı basıma gelse ben kafayı yerdım ama çözünsüzde degıl cok sukur sagdece sağduyulu yaklasıp sabırla telkinle cocugu oyalayarak bi şekılde ustesınden gelınır olmadı cocugun hormonlarına bıle bakılır yeterkı annesı emek versınkı boyle bı durumdada hangı anne kayıtsız kalırkı zaten anne kendısını hıc uzmesın hemen bı bı doktora önden gıdıp cocugunun genel durumunu anlatıp daha sonra cocugu gotursun buda onemlı ılkın kendısı tek basına gıtsın
ve lütfen annesıne soyleyın cocukla kızkardesını yanlız bırakmasın tama ben ıllakıde bısey yapacak demıyorum ama maksat daha üzücü olaylar aysanmasın annenın gözetımı altında olsun her daım

yaa annesi inanki uyuyamıyorum diyor geceleri ağlamaktan uyuyamıyormus

bende yardım almasını söledim aslında cocuk kurslarada gidiyor devamlı ama neden böle bende anlamadım

canım kursda guzel bısey ama belkıde cocugun arkadas cevresınde hep bu tarz konular gecıyorda olabılır hanı cocukda devamlı bı merak halındedır malum tv yı goruyoruz herkes yarı cıplak kımse demıyorkı mılletın gözü acılmamsı kızı var oglu var dıye dusunene yok acan acana sonradanda olanda bızım ayvrucaklarımıza oluyor bence aıle kursun yanında cocugun bedenı enerjısını dısa atacak spora da yönlendırmelı zaten uzmanda dırek bunu dıyecektır önce aıle ıcını arastırır sonra arkadas cevresını cocugunun neden bole bı seye meil gösterdıgını onu tetıkleyen sebebın ne oldugunu bulmaya calısır nede olsa daha yası küçük de anlıyorum anne bu elbetkı konduramaz ama malesefkı dedıgım gıbı en basıtınden tv bıle cocukları bu hale getırıyor

ben söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle kızla bas basa kalmaması lazım

ALLAH korusun kızın ağzı var dili yok anlatamazda

Bunda düşünecek bir şey yok. Tabi ki bir uzmandan yardım alacaklar.
Ama önemli olan bu tarz konularda uzman olan bir psikolog veya psikiyatrist bulmak.
İnternetten bir araştırsınlar bakalım.
Öyle her önüne gelen psikoloğun bu işte tecrübeli olacağını sanmıyorum.
Bence bütün imkanlarını seferber edip bu çocuğu tedavi ettirmeliler.
Tedavinin netice vereceğine inanıyorum ben.

ben söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle kızla bas basa kalmaması lazım

ALLAH korusun kızın ağzı var dili yok anlatamazda

Mesele sadece kızla yalnız kalmaması değil.
Eğer bir sorun varsa bu çocuğu hayatı boyunca etkiler.
Allah korusun neler duyuyoruz.
Şu Kayseri'deki çocukları aklınıza getirin...

Son düzenleme:
Mesele sadece kızla yalnız kalmaması değil.
Eğer bir sorun varsa bu çocuğu hayatı boyunca etkiler.
Allah korusun neler duyuyoruz.
Şu Kayseri'deki çocukları aklınıza getirin...

tabiki hatta annesine şöle dedim okulda yapıyor olsa şikayet gelirdi
sanırım

bir erkek arkadaşıylada uygunsuz halde yakalanmıstı hatırlıyorum epey olmustu annesi bana anlatmıstı hatta nette araştırdık ozamanda mesela arkadaşını eve gelmekten men ettiler

pedagoga götürse iyi olur bence ALLAH kimsenın başına vermesın

Bencede.Yeni yeni peydahladığı birşeyse okulda henüz duyulmamış olabilir.Yada dışarıya yansıtacak kadar ileri boyutta değildir ama zamanla ilerleyebilir.

evde bırde kız cocugu var bır derdım var köşesini bulamadım nasıl bakcazz ben yeniyimd e

Bencede.Yeni yeni peydahladığı birşeyse okulda henüz duyulmamış olabilir.Yada dışarıya yansıtacak kadar ileri boyutta değildir ama zamanla ilerleyebilir.

Bak söylediğinde çok haklı.
Çaresine bakılmazsa zamanla ilerleyebilir.
Durdukları hata.
Sen ne yap ne et ikna et o insanları.
Çok ama çok mühim bir mesele bu.

Bunun önlenmediği taktirde ilerde o çocuğun neler yapacağını düşünemiyorum...
Kızını uzak tutsun tedavi olana kadar o çocuk.. Umarım düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…