:18: http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/152964-ensest-aile-ici-taciz.html
canım burada ama ınankı sabah okudum oglene kadar iş yerınde kendıme gelemedım sımdı gene aklıma geldı ya valla kanım dondu yıne su anda allah yardımcınız olsun ama ıstersen once bı sen oku sonra anneye okut derım anne cok etkılenır benden demesı kadıncagızın zaten yuregı agzında bıde ben dert verıpde yuregını kaldırmayım
bunu 5-6 ay önce okumuştm of çok kötü ya:18: http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/152964-ensest-aile-ici-taciz.html
canım burada ama ınankı sabah okudum oglene kadar iş yerınde kendıme gelemedım sımdı gene aklıma geldı ya valla kanım dondu yıne su anda allah yardımcınız olsun ama ıstersen once bı sen oku sonra anneye okut derım anne cok etkılenır benden demesı kadıncagızın zaten yuregı agzında bıde ben dert verıpde yuregını kaldırmayım
selam kızlar arkadaşım yazmamı istedi sizlerden fikir istiyor
13yasında bir oğlu var ve cocuğu anormal yani cinsellik acısından odasında yakaladıgı bazı olaylar olmus devamlı cinsel organıyla oynaması kız kardeşinin bebeklerini soyması bilmem sanki bebekleri taciz ederken yakalaması bunun gibi şeyler korktuğu neticede birde kızı var 2 yaşında onada bu gibi yaklasımlarda bulunması size sormak istediği psikolaga giderse oğlunun bu davranısları düzelirmi cok korkuyor
anladığım kadarıyla arkadaşınızın oğlunda cinsel merak var. bunu ne şekilde gidereceğini bilemediğinden kendince keşfetmeye çalışıyor olabilir. bir de bazı yorumlarda 13 yaşındaki bir çocuk için ağır sıfatlar kullanılmış, annesinin bunları okuyacağını ve daha çok panie kapılacağını lütfen düşünelim. bu şekilde bir yere varamayız.
arkadaşınıza sorabilir misiniz çocuğun babası cinsel eğitimini veriyo muymuş? neticede bu erkek çocuk,burda pek çok anne var,erkek çocuklarıncinsel eğitimlerini babalar verir ve cinsel meraklarını gidermeye çalışır.
tabi sorarım şuan yanımda değil yarın kendisine sorarım zaten kendideokur yorumları
bu arada oğlu mutlaka ki okula gidiyordur. ordan rehberlik servisinden de yardım alabilirler.bir uzmanın birebir yardımı dokunabilir. hemen çocuğu da sapık diye etiketlemesinler,ona yansıtmasınlar,zaten hassas bir konu.
selam kızlar arkadaşım yazmamı istedi sizlerden fikir istiyor
13yasında bir oğlu var ve cocuğu anormal yani cinsellik acısından odasında yakaladıgı bazı olaylar olmus devamlı cinsel organıyla oynaması kız kardeşinin bebeklerini soyması bilmem sanki bebekleri taciz ederken yakalaması bunun gibi şeyler korktuğu neticede birde kızı var 2 yaşında onada bu gibi yaklasımlarda bulunması size sormak istediği psikolaga giderse oğlunun bu davranısları düzelirmi cok korkuyor
cinselik konusundaki hisler sadece belirli yaşa gelmiş yada reşit olmuş kişilerde yoktur..küçük çocuklardada normal bi durum..çocuğun elinin sürekli cinsel organında olmasndan korkup çok aile var neden die korkarak doktora danışan..psikoloğa mutlaka gitmeli zaten arkadaşım...merak etmesin düzelir.gitmezse korksun asıl..ama bebekleriyle sevişmeye kalkan yada bebeklerini öpüştüren çocuk hiçmi görmediniz yada duymadınız:)yani anormal durum yok işte..hisleri kuvvetli demekki.çocuk denemeye meraklıdır..
bana anlatıldıgı kadarıyla annesindende saklamıyor yaptıklarını yani annesi yakaladıgında tuhaf olmuyor cünki bir değil iki değil ayıp anlayısmı kalmadı bilemiyorum bir defasında kız kardeşi odada uyurken oda odadaymıs kız uyanmıs annesi içeri girmiş ve kızın yüzü kıp kırmızı
annesi daha birşey demeden ne yani o benim kardeşim demiş
aradan bir gün geçiyor anne buna soruyor kızın yüzü neden kızarıktı diye tb inkar ediyor ama annnesi diyorki kamerada gördüklerim ne peki diyor aslında ortada kamera yok acık bıraktım diyo fln annesi
işte ozaman inkar etmiyor anlatıyor penisini kardeşinin yüzüne sürmüş
ben bunları duydugumda günlerce uyuyamadım o kıza nasıl üzüldüm kız ki abisinide bir sever onu gördümü havalara uçar
yani sıkıstımı gerçekleri anlatıyor ee daha öncede annesi kızın cırtlı giysisinin cırtı acık görmüş ama babaneyle oturdukları için babane konduramıyordu zaten hep o şımartmış o cocugu
ama bu kızın yüzüne sürtme olayı olunca artık doktor aruıyorlar ciddi ciddi
ben hala babasının bu konuda nasıl davrandığını ve çocukla nasıl ilgilendiğini merak ediyorum. erkeklerin cinsel isteklerini her zaman her yerde gösteremeyeceğini güzel bir dille anlatmışlar mı acaba? çünkü hiçbir çocuk sebepsiz yere böyle uygun olmayan davanışlar göstermez. ailede mutlaka bir kaçak vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?