hadi sana bu kararlı yolunda kolay gele feridecim :1hug:
bende duruyu artık ayağımda sallamadan uyutmayı istiyorum.gerçi şimdilik pek umudum yok bazen yastıkla yanına yatıyorum ninni söylüyorum pışpışlıyorum ama çok hareketli bi sağa bi sola dönüp duruyor en sonundada ayağa kalkıyor.kafamçokkarıştı
çok güzel bir konu. bilgiler çok taze ve faydalı. topiğin hayırlı olsun canım:)))
sağol bidenem ...
mayalıhamur yazdıklarını aynen anlıyorum ve hemen hemen hepsini ben de yaşıyorum.. eğer yanlış bişey yaparsa ve biz ona kızdığımızı belli edersek o işi yapmaya devam edermiş ama tepkisiz kalırsak yada dikkatini başka şeye çekip unutturursak zamanla bırakırmış cnm.. kaşlarını indirmesine tepkisiz kalmak zor olucak ama deneyin kaydirigubbakcemile3 yerim onu ben bir ara o şekil bir resmini ekle de görelim opuyorumnanaktan
koca konusuna hiç gelme şu an tam sinirim tepemde .. 3 gündür ağlama krizlerine sabredip kızımı sallamadan uyuttum bu akşam babası geldi ben kızımı uyuturum dedi aldı salladı uyuttu .. tüm emeklerim de boşa gitti tabii.. hava atar gibi de dolaşıyo şimdi de etrafta .. sanki onun kızı sadece o seviyo iyiliğini o düşünüyo.. ben kızımla değil eşimle mücadele etmekten yılıyorum resmen .. aramızdaki tek sorun merveye aşırı düşmesi ve şımartması.. deli oluyorum yaa.. ben bu çocuğu nasıl düzgün yetiştirebilirim ki bu şekilde .. sevgi arsızı bir şımarık olmaya mahkum yavrum .. şu an sinirliyim hiç konuşmıcam ama yarın mutlaka konuşucam yani.. profesyonel yardım bile aklımdan geçiyor başedemezsem o kadar yani:çok üzgünüm:
çok gazlı bi bebekti ve ben doğduğundan itibaren ayağımda sallamak zorunda kaldım.o yüzden çok alıştı.şimdilik kendi kendine yatağında uyuması gibi bi beklentim yok.ayağımda sallamadanda uyutabilsem bu bizim için büyük bi gelişme olurdu.
haklısın tatlım ya ama benim eşimde tam ters bir durum söz konusu(( bırak ağlasın elbet yicek aç olsa yer hiçmi seyretmicem ben tv o bakmayıversin bu annesini istiyooooooooo vs vsss şeklinde bir ilgisizlik durumu...rahatına düşkün acıcık.bu yukardakileri bende yapıyorum öle pimpirikli bir durumum yok ama onunki biraz abartı.biraz oynayın diye bıraktığımda ikisinide tv karşısında buluyorum eblek eblek bakarken.ençokda babasına kaş çatıyor sanırımda ondan öğrendi (( fotosunu çekebilirsem koyayım genelde hemen makinayı bana ver pozuna geçer elimde görse:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?