Kimsecikler yazmıyor ne zamandır
Ben yazayım bari
Biz sanırım 2 yaş sendromu denen şeyi yaşıyoruz şuan:sinifsinif:
Ayşe çok agresif, sinirli, yapma dediğim herşeyi inadına yapıyor
Kıyafet beğenmiyor, üstünü çıkarttırmıyor, tuvalete gidince kendisi toplıyacakmış üstünü, bana elletmiyor, sonradan evin içinde berduşlar gibi geziyor, atletler tişörtler dışarda kafamçokkarıştı hep hırçınkafamçokkarıştı
Bide yemek yapma sevdamız var ki sormayın, tencereyi ocağa koydum mu koştura koştura ben karıştırıcam diye geliyor, ödüm patlıyor biyeri yanacak diye ama mutfaktan uzaklaştırdım mı yandım demektireyvahedigeldismile
Ay bu sendromda yaklaşık 6 ay sürüyormuş, ne halt edicem bilemedim
Sizlerde de durumlar böylemi
ayni seyleri bizde yasiyoruz canim...birde wc egitimi ben bir gun verdim..o da nasil gecti anlatayim..sonuc basarisizdi tabi...sabah kalktigimda kakasini yapmisti.bende dedim tam zamani bezini cikartmanin..butun gun kaka korkusu yasamam...biz sonra klozete gittik cismis derken, yapmadi..kitap okuduk, ona hayvan figurlu etiket verdim, cis yaparsan yine vericem dedim..kardesini de yanina getirdim , bak bebek alkislicak seni dedim, cis yaparsan...olmadi yapmadi..sonra uyudu oglen uykusu...altina musamba koydum, koltuga gecmesin...kontrol ettim arada , en kalktiktan sonra, oturdugu yerde yaninda isedi, Allahda musamba vardi..sonra temizledim onu..rahattim isemez en az 1 saat dedim..1 sadk sonra yine isimis koltuga, alistirma kilotu vardi..yanlardan tasmis tabi...o ara esim geldi isden oyle gorunce, hosuna gitmedi, cok titizdir..surat yapti bana..sonra ben yusufu bezledim tabi, moral altust oldu..o gunden beri cis mevzusu etmiyorum..bir ara yine denicem..birde bizimki sunnet olurken bayagi zor anlar gecirmistik, 2 narkozu yiyip sakinlesmemisti, ondan sonra cok hassas oldi altini bile bana zor sildirir..dokundurtmuyo seyine..bu yuzdende zor olcak bizimki...
baya uzun yazdim anma..yusuf emzik emmedi hic...ama yengem yegenime bir teknik uygulamisti..emzigin sap kismini acip icine olmus sinek koymustu..cok igrenc , ondan sonra tabi emmedi yegenim..faydalli olur belki sizler icin...
hay haay, guldurdun beni...
bende bilmem kendimi satenler icinde buldum...
yusuf da bu kadar suslenmemistim ...annem turkiye den gelince bir baska rahat ve konforlu gecti lohusaligimin ilk 2 haftasi , tabi esimde sagolsun...ikisi basimda pervaneydiler...bu foto mevlutden..
gurbetde olmak ve dogum yapmak, manevi olarak cok zor kizlar..bilen bilir..insanin annesi olunca bir baska oluyor...
pc olmayinca bizde 2. yas senduromunu kuru kuru bilgim olmadan geciriyoruz... yusuf un sinir kirizleriyle gecti son aylarim..su an durgun ama arada ufak tefek oluyor...
dis macununu bizimkide afiyetle yiyor, ozelliklede yemek icin istiyor bazen macunu ve fircayi ..bende veriyorum..cocuklar icin zararli olcagini sanmam...gecen de oyun hamurunu yemis,kas goz arasinda....
İlk önce Rabbim Kenanına ve Yusufuna sağlıklı huzurlu ömürler versin
Biz bu 2 yaş sendromunu atlatamıyoruz galibagün geçtikçe daha da agresifleşiyor, ya da çok çakal sadece bana yapıyor
Çünkü sabahları ben işe giderken mahalleyi ayağa kaldırıyor sıpa, dün babaannesi kızmış niye böyle yapıyorsun diye, ağlayınca işe gidicem demiş:26: uyanığa bak , duygu sömürüsü yapıyor.
Yapma dediğimi inadına yapıyor, yap diyorum yine yapıyorkonuşuyorum biraz duruluyor, sonra yine aynı
Ne yapacağımı bilemez durumdayım heleki şu son 10 gündür böyle, iyice zıvanadan çıktı
Bizim bezdir emziktir sorunumuz kalmadı tek kalan sorun giyinmek istemiyor, kıyafet değiştirmek ölüm resmen
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kreeftcim bez konusunda babadan da destek istesen nasıl olur peki:26:
Çoktan bakmadım buraya İlk önce Fatmacım ikinci bebeğin gelmiş hayırlı evladın olsun annalı babalı ve çok çok sağlıklı büyüsün.Yusufcum da tam abilik yapıyor ona kocaman AFERİN.Sen de çok çok güzelsin tekrar anne olmak ne güzel dimi.Gurbette doğum yapmak ne zor dimi bunu çok iyi bilirim ben de ama Allah büyüktür biiz yaratığı giib bize de yardım ediyor.
Bez konusunda çok sorular yazasım gelmiyor biz hala bezle dolaşıyoruz ama bıraktım artık ilkbaharda denerim.
Emzik de zor da olsa çabuk unutturduk. burda yazdım ilgilenen okuyabilir.
Sanberk Rahim: EMZİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?