kızlar bunu buldum nette hoşuma gitti ama randevusuz kabul edilmiyo .. pazartesi sabah 8:30 aranması gerekiyormuş.. psikoloji bölümü varmış gelişim testi filan .. güzel bişey .. alkisalkisalkis
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/200538-2008-temmuz-anneleri-bebekleri-479.html
oyy yerim ben bu paşayı yaa maaşallah pek yakışıklıymış.
ilk defa gördüm ben.bu arada yukarıdaki linke 2008 temmuz bebeklerinin resimlerini ekliyoruz ara ara sende ekle canım oğluşunun resimlerini.
mayalıhamur senin ve oğlunun adı nedir?
Bağlanmanın değişik tipleri vardır.
Bağlanma ne fazla ne de az, yeterince olmalıdır. Bağlanma sağlıklı bir şekilde gerçekleşirse çocuk, sağlam sosyal ilişkiler kurabilen, sağlıklı ruhsal yaşantısı olan, problem çözme becerileri gelişmiş ve güvenli bir yetişkin olacaktır. Anne ve baba çocuğun ihtiyaçlarını doğru şekilde cevaplayabilmeli, yakın bir ilişki kurabilmelidir. Ağlayan ya da korkan çocuğa vaktinde yanıt vermeli, kaygılarını yatıştırabilmelidir. Bu yanıtların sürekliliği olmalı,çocuk her defasında ebeveynlerinden aynı yaklaşımı görebileceğini bilmelidir.
maaşallah melis e..
ferdacım başka ne tür eğitici oyuncaklar aldın cnm melis e .. ben de yeni bişeyler almayı düşünüyorum da.. ben de kızıma resimli bebekler için sözlük var ondan aldım .. resimlere bakıp isimlerini söylüyorum .. sorunca göstermesini istiyorum ..
bi de okuduğunuz beğendiğiniz kitaplar varsa isimlerini yazarmısınız arkadaşlar..
dokun hisset kartlarımız bizimde var bizde tanıdığımız hayvanları öğrendik. kiminin adını diyor kiminin dediklerini mesela kediye kedi diyor köpeğe hav hav ata at diyor eşeğe aiii bide horoz gibi ötüyor ben onu çok seviyom üüürüüüü diye çok salak:)))
yapbozlarımız var bir sürü fotolarını çekebilirsem haftasonu eklerim.migrostan kipadan toys shopdan çok ucuza denk getirip bir sürü aldım. 3er 5 er milyona. genelde ahşaptan. birde mıknatıslı yapbozumuz var buzdolabına yapıştırıyoruz orda mutfaktayken benle onlarla çok oynuyor.
bolca kitabımız var kitap karıştırmayı çok seviyor. birde parmak boyalarımız var tavsiye etmem heryer boya oluyor ama suyla çıkıyor bizde ahşap parkenin üstüne döküyoruz yada sinimiz var onun üstüne döküp parmakla şekiller yapıyoruz ...
suyla çıkan boya keçe kalemlerimiz var ama ağzından çıkarmadığı için artık vermiyorum. sanırım şekerli tadı kemirip duruyor.
şu aralar en favori oyuncakları ip geçirilen tahta küçük parçalar. ayakkabı bağı şeklinde ipi delikleden geçiriyor.henüz ipi delikler küçük olduğundan geçiremiyor ben ucunu az sokuyorum o çekip uzatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?