mayacım gerçekten urasa çok şey almışsın bir kısmı bizde de var ama çok şeyi elime alıp 18 ay 24 ay üzeri diye geri bırakıyorum, onlardan anlama zamanı gelene kadar o oyuncaklardan sıkılır diye almıyorum bekliyorum. Canım çalışmandan ya da bakıcının konuşkan olmamasından dolayı sakın yetersizlik hissetme, onlar evdeki en ufak çöple bile oynayabiliyorlar, mesela kızım çekmeceleri açıp benim çoraplarımla, mutfaktaki salondaki çalışma odasındaki herşeyle oynar sadece canı isteyince oyuncakları ile oynar. Bugün tabak altı servislerle oynamak istedi :)
Dokun hissetleri bitiremedi daha 5 seri onlardan ilk sözcüklerim ve çiftlik hayvanları basit şimdilik anlayabileceği düzeyde eğer tek tek alacaksınız (toplu halde bir hayli pahalı ben taksitle almıştım) bunlardan başlayabilirsiniz.
Kızlar bugüne kadar melise hiç bebek vs türü oyuncaklar almadım hep eğitici şeyler alıyorum. Ama deli gibi hediye geliyor. Çok oyuncak doyumsuz yapar diye de korkuyorum. Oyuncak dolabı artık yüzüne bile bakmadı oyuncaklar dolu.
mayacım bahsettiğin oyuncak bunun gibi bişey mi cnm ? kipa kurtköyde var sanırım biraz uzak ama bakalım bu tür bişey alıcam inş.. ewet yeğenine maaş. gerçektenalkisalkisalkis
http://www.hediyecik.com/images/products/00/10/08/1008_kucuk.jpg
ayşegülüm sana iyi okumalar cnm .. şu zeka türlerini pek merak ettim doğrusu bekliyoruz edindiğin bilgileri .. özet geçsen de olur yani yerimseniben
yaramazlık değil de şu hiç bişey yememesi beni delirtiyo .. sabah 7:40 süt içti sonra kahvaltısını yaptı ( bulamaç ) .. bu saat oldu hala başka bişey yemiyo 6-7 saattir aç ..
aynen tatlım katılıyorum.yemek derdi başkada bir dert yok(
Çocuklarda öğrenme geriliği
.
Her anne baba çocuğunun çok zeki olmasını ister,hatta öyle olduğunu düşünür.Bebeklikten itibaren yaptığı herşey gözüne çok büyük başarı gibi görünebilir.Ancak dikkatli anne babalar çok zeki gibi görünen çocuklarında bir şeylerin eksik olduğunu hissedebilir.
çok teşekkürler tatlım paylaşımın için. çok doğru hakkaten. bizde babaanne durmadan çok akıllı maşşalah deyip duruyo aslında normal herşey ben yeğenlerimle karşılaştırıyorum.onlara göre bir sözcüğü tekrarlaması bile ileri zeka işareti :))))alkışı öğretene kadar göbeğim çatladığı günleri bilirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?