Cnm aynı sorun bizde de var malesef hiç yapmazdı ama özellikle şu sıralar yemek yedirmek eziyet oldu valla satlerce yalvar yakar oluyorum suratıma melül melül bakıp tutuyo ağzındaa sanırım dişden dolayı bizde hala çıkmadı bişey...bana en yardımcı olan şey reklamlar cnm seyrettirmeyin diolar ama elimde değil çaktırmadan yutuyoo o zmaan özellikle turkcell ve uludağ reklamları mümkünse hep çıksın istiyorum valla cd ye çekcem sürekli dönsün die :roflol:
Ben 2-3 gündür isyanlardayım oynatmaya az kaldı diyorum artık..Hiçbişey yemiyoruzzz 1 saat ağızda tutuyoruz ne çıkarıyoruz ne yutuyoruzzz ayy delircem yakındaa şu diş bi çıkaydııı üstüne üstlük sanki çok yiyoruz gibi sürekl,i bez değiştiriyoruz nerden yapıyoo o kadar anlamadım bilmiyorumkismile
Ben 1kğ. kutu sütünü kaynatıp ılıtıyorum.(parmağın dayanacak kadar)Bir yemek kaşığı dolusu yoğurdu iyice çırpıp süte ekleyip küçük kavonozlara dolduruyorum.Tatlı kaşığı ucuyla kavonozların dibine çırpılmış yoğurdu karıştırmadan bırakıyorum.Havlulara sarıp polar örtüyorum.Kavonozlar soğuyunca dolaba alıyorum.(yaklaşık 2-3 saat sonra)Yapılan yoğurtan her zaman bir sonraki yoğurt yapımı için ayırıyorum.....................
Ben 2-3 gündür isyanlardayım oynatmaya az kaldı diyorum artık..Hiçbişey yemiyoruzzz 1 saat ağızda tutuyoruz ne çıkarıyoruz ne yutuyoruzzz ayy delircem yakındaa şu diş bi çıkaydııı üstüne üstlük sanki çok yiyoruz gibi sürekl,i bez değiştiriyoruz nerden yapıyoo o kadar anlamadım bilmiyorumkismile
benim kuzu yayla çorbası, tarhana içmiyor.bana bebeklerin hoşlanacağı çorba tarifi verebilirmisiniz.şu anda sadece sebze püresi meyve birazda yoğurt yiyor.zannedersem aynı şeyleri yemekten sıkıldı.
biz de yoğurdu koymuorz ağzımıza.ama sebze çorbasına bayılıo.ne varsa evde maydonoz havuç,patates,kabak,börülce taze,barbunya pirinç vs.hepsini haşlıyorm eziorm veriorm.bide zeytin yağı 3 tatlı kaşığı kdr.meyve falan yemio bu aralar.halbuki elmayı çok seiodu. bi de prinç ununa bayılıo.okdr tatsız ki nası sevio anlamıom.içine pekmez koyuyorm artk.yumurta peynir ekmek kahvaltıyı da 3 günde bir veriorm.öle işte.
zümrütcüm emrede aynı delirmek üzereyim hiçbişi yemiyooo 1 kaşık onuda 1 saat ağzında tutyor elimde kaşığı görünce etinden et koparmış gibi ağlıyor. ben napcam yaaa sadece süt içmek istiyor biberonla meme de emmiyo mafoldumben
canım seninki allahtan biberon alıyomuş benim sıpa 4. ayında bıraktı onuda ağzına bile sürmüyooo mecbu7r sadece memişlere kalıyoruz o da ne kadar doyurursa artıkkk((
canım ben sinirden dün kaseleri lavaboya fırlattım,kırıldı ikisi birden...en azından sinirim çıktıdün hiç bişi yediremedim...ne kahvaltı ne çorba ne mama...öyle ağzında tutuyo...dakika tuttum 15 dk...ben de elim yanağımda öööle yutmasını bekliyom gözüm saatte napim.....en son işte çıldırdım kaseleri fırlatmaya başladım....takımım da bozuldu:mymeka:
dr 15-20 güne üst dişler gelir dedi...tamam artık...onlar gelene kadar yandık,ne uyku ne iştah...ki biz daha yolun başındayız...en zor azılar geliyomuş..onlar gelirken....sempatiksalakcinni
tesekkur ederım tarıf ıcın pekı yogurdu pastorıze sutten mı yapıyorsun yoksa sutcude satılan gunluk sutten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?