Bebeklerimiz ve Biz

Slmmmmm

ayşegül anam nerdesin sitenin sorunundan yoktun heee nasılsın aliş nasıllll

zehracım allah hayırlara çevirsin rüyanı canım

tenzile fatma sizler nasılsınız kuaular nasıllar

Kadişcim selam evet ya giremiyordum sağolsun Kazen sayesinde buradayım yoksa yaşlanırdım herhalde girecem siteye diye :)))

Kadişcim selam evet ya giremiyordum sağolsun Kazen sayesinde buradayım yoksa yaşlanırdım herhalde girecem siteye diye :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya bide kazen yazmış ya msn e öpmeyin beni ben kazen abinizim, erkeğim ben erkek
beni bayan sananlara duyurulur deyiiisırnaşık şey:1rolleyes::roflol:

millet site geri geldi deyi habire öpüyom mu dedi ne dediyse artık:roflol:

öylemi yamış ben görmedim yaaa alem dimi şu kazen :)))))))

evet ya çok alem hemde

ama sürekli değiştiryo iletilerini

ben banlandığımda hatırlarmısın barçman ablam topik açmıştı benim için
banımla ilgilisengözlerimebaksanab, neyse banım kalkmıştı
sonrasında kazen beni msn ine ekleyip şöle yazmıştı birdekaydirigubbakcemile3

aynı hatayı 2. kere yapıp affedileceğini sananlar çok yanılırlardelikafadulden

delikafadulden
mesajı aldım diyosun yani ne yapmıştın ki hata olaraktan
evet değiştiriyor
bugün yeni ekleyenler kk üye adlarını yazsın lütfen yazıyordu

delikafadulden
mesajı aldım diyosun yani ne yapmıştın ki hata olaraktan
evet değiştiriyor
bugün yeni ekleyenler kk üye adlarını yazsın lütfen yazıyordu

mesaj içini boşaltmak suç ya, bende birinin ziyaretçi mesajına yazdığım bişeyi düzeltmek için o mesajın içini boşaltmış bu sebepten 1 hafta banı yemiştim, ama bunun suç olduğunu o zaman bilmiyodum
şimdi çok iyi öğrendim
bir müsibet bin nasihaten iyiyimiş ya
neyseki 3. gün k k ma kavuşmuştum:1rolleyes:

ebrarı uyuttum sonunda yemeğimide yaptım
zehra ilk zamanlar or oluyor ama alışıyoruz sonra hem bebişler hem biz şimdi gece dayanamıyorum zaten bakışlarına uykulu uykulu

slm arkadaşlar nasılsınız cocuklar nasıl hepsibüyüdü tabi yaz geldi serpildiler biraz sıcaklar olunca hiçiçeri alamıyıcaz zehracım naber nasılsın kızın cok şeker olmuş alllah bagışlasın alllah bahtlarını güzel yapsın inşalllah hepimizin cocugunun cok güzellleşmiş maşalllah babaya benziyor zilli ya emir başka yakışıklı ama kızmada yerim ben onun bakışlarını hepsi ayrı güzel vallla keyifler nasıl anacım biz defneyle kavgalara başladık kıskanclık hepsinde var sorma nasıl baş edicez bilmiyorum emzire bildigin kadar emzir kız bencok pişmanım erken kestigim için vallla

kızlar cadımın resimlerinieklemeye calıştım ama yapamıyorum hata veriyor hep yine benmi yapamadım yoksaburdamı problem var karar veremedim biraz daha ugraşıyım bakalım bu arada buluşma oldumu olduysa nasıl gectiyoksa buluşulucakmaı sitenin acayip müptelası var arkadaşlar cok güzel reklamı yapılıyor dergi arkalarında filan sizler ilklersiniz içinizden bazıları helalolsun hiç aksatmadan bunca zaman vallla sitenin site madalya vermesi lazım .

kızlar nasılsınız bakımmmm bende oglusumu doyurdum uyuttum sızlere bakayım dedımm bu aralar cok yogunum gıremıyorummm arda dısarıdan ıcerı gırmek ıstemıyo arkadaslarıyla oynuyooo mısafırımde hıc eksık olmadıı e yaz temızlıgı derkenn anca oldu :))

dream canım zeynep coktatlı cıkmıss nasılda buyumus yaaa daha gun sayıyoduk dogurmak ıcın

kızlar kıloyu 5 1 yerde cay ıcıyorum bıtkısel baharatcıya hazırlattım soylemesı ayıp bıraz tuvalete cıkamıyodum cok etkısını gordum her aksamda stepper la sporumu yaptımm bacaklarım ınanılmaz ınceldı :))) popom kuculdu ve yukarı kalktı

dıyet yapıyodum ama halsız dusunce esımın ve arkadaslarımın zoruyla bıraktımmm ıyıde olduu

beşibir yerde gercekten işe yarıyormu bende kilolar kaldı arkadaşlar vermek ne mümkün verebilecegimide sanmıyorum onlar benicok sevdişu elmakromunu deneyen varmı işe yarıyorlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…