Bebeklerimiz ve Biz

kızlar dün gece bi rüya gördüm de size de yazayım dedim

face book da bi video var, kürtaj sonrası ceninlerin durumu falan gösteriliyo
acayip etkilenmiştim
hatta fatoşta bakmış ve yorum yazmış, benim profilde, merak edenler bakabilirler
gerçi konu bu değil nerden nereye getirdim konuyu

neyse
geçen gece eşimle yatarken konuşuyoduk o videoyu ben dedim ki eşime tekrar hamile kalsam asla aldıramam herhalde seyrettikten sonra
oda büyük konuşma dedi ama bende allahım isteyenlere ver dedim

dün de rüyamda 3. bebeğimi doğurmuş oluyorum
ama kız olmasını istiyormuşum
gözümü açınca eşime soruyorum kızmı diyorum ses çıkarmıyo
erkek mi diyorum gene ses yok
nası yani çift cinsiyetlimi diyorum evet diyo
inanamıyorum
bakıyorum çocuğun edep yerine kız gibi ama tam çiş yapacakken pipisi oluyo

inanamıyorum şimdi bunu kız diyemi büyütücez erkek mi, insanlara ne diycez , kız desek herkese ya büyüdükçe erkek gibi davranısa ne yapıcaz diye kafam karmakarışık uyandım sabah

bugünde zeynebi dolaştırırken düşündüm de 3. ye hamile kalsam da doğururum galiba:))

emir kıskanç demiştin demi zehra hiç ilgilenmez öyleyse benim yeğenim öyle yapıyor 2. sınıfa gidiyor ama bebbek gibi ilgi bekliyor şimdi

emir kıskanç demiştin demi zehra hiç ilgilenmez öyleyse benim yeğenim öyle yapıyor 2. sınıfa gidiyor ama bebbek gibi ilgi bekliyor şimdi

hayatım ikiside çok kıskanç biri değil ki
zeynebin yanında emiri sevemiyodum çığlık çığlığa bağırıp emire vuruyodu
beni kimseyle paylaşamıyo, eşim beni öpse deliriyo

hayırlara insallah zehraaa
ben de kaza ile felan olsa buyuk konusmayayim ama aldirmam 2. 3.sonra zaten baglatirim

ben çorba yedirip uyutmayı denicem öğleden sonra gezmeye gitcez mızmızlık yapmasın gittiğimiz yerde
bol muhabbetler

ebrar gündüz memeyi gösteriyor meme diyor bitti diyorum süt kalmadı
bittiiiii yapıyor

ahh fatoşum ahh çok çekicem ben bu meme sorunundan
bende sütten kesmeye çalışıyorum ama bi türlü beceremedim bu işi
ağlayınca dayanamayıp veriyorumm
anne meme açç diye yapışıyo cadımm

ama bi şekilde kesmemde gerek artık 19 aylık oldu, yeter artık demi ama

ağladı baya biraz önce vermeim, yanına yattm bana sarılarak uyudu ama içim de gitti nasıl kıydım ağlattım meme vermeden uyuttum kuzumu diye

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…