Bebeklerimiz ve Biz

Canım oğluşuna geçmiş olsun stres herşeyin başı inş. çabucak bu yorgun ve stresli dönemini atlatırsın :teselli:

Günaydın herkese güzel mi güzel bir gün diliyorum herkese.

Nimetcim çok çok tebrik ediyorum canım,başarılarının devamını diliyorum umarım o toplantı
önünü açar ve sende müthiş zekanla çok çok iyi yerlere gelirsin.

Fatoşcum kuruyemişlerde veya aktarlarda satılan keçiboynuzu 3 tanesi kırıp büyük boy cezveye koyup 10-15 dk kaynatıyorsun
ılıdıkdan sonra içiriyorsun.aynı zamanda gıcık tuttuğu zaman limonlu tarçınlı bal verebilirsin canım geçmiş olsun ilerlemeden atlatır umarım.

Kadis oğluna geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatır.
Diğer sıkıntılar içinde kendini üzme, sağlık en önemlisi.Herşey yoluna girer gün doğmadan neler doğar demiş büyüklerimiz.Sadece inançlı ol.

kadişcim oof offf çok bunalmışsın. oğlunada çok geçmiş olsun canım. umarım düzelir bir an öncee.

ayşegül bacım nerde yaww
elif bacımda yok
zehramdayok
sevil de yok
ekinnazda yok

nerde bu garular nerde bu devlettt

saol canım
evet öyle
zaman en güzel ilaç diyorum
ve sabretmek en güzeli

mavili : arada uğruyor yoğun oluyor genelde yada yazmak istemiyor. !
Ekin : modeminde sorun varmış ( dream öyle dedi) biran önce giderilmesini diliyorum.
Dream: vakit buldukça bakıyor.
Mavice: o epeydir yok arada cee diyip gidiyor. sanırım siteye yapılan saldırıyı protesto ediyor.
Sevil: onunlada msnde görüşüyoruz, genel durumları ailecek hastalar.umarım daha iyi olmuşlardır.
Ayşegül: ondan haberim yok benim diğer topiğe yazmış geçen gün ama burda iletisini göremedim.

uyyyyy beni unutmuşlar bu garularrrrrrrr Çok üzgünüm çoook
mantımı dedün yelizzzzzzzzz:1shok:
bayılırımmm

selam
herkes iyidir umarım
sabah sabah pikniğe gidip geldim ebrarıda götürsem olcakmış parkta vardı ne güzel
sonra gideriz artık

sela fatoscum
ne guzel piknik yaptınız demek
gecen biz bi cay bahcesi gibi biyere gittydik drn parkından cıkmadi tabi bizde oturamadik hiç onun pesinde dolaşmaktan:)

BİDE SORUYON MU DELÜÜÜÜ
zekisin işte ne hava atıyon lennnnnnnn:mymeka:
başarılarının artarak devam etmesini diliyorum zeki gelinimin zeki anası:1hug:

kızlar herkezı çig köfte yemeye davet edıyorum
afiyet olsun sibelcim, ye sen cnm, sana dokunmaz zayıfsın sen
ahh ahhhh bi gr kilo veremiyorummmm yaa
akşamları çayla büsküviyi bırakabilsek verecem de , bi gün yemesem uyuyamıyorumm-tatlicadiarzu-

kızlar ıyı geceler nasılsınızzzz

dıyet yapmıyorum artık sadece aksamları spor aletımle yarım saat calısıyorum ve 58 kılo ya dusmusum 64 den ıdeal ıstedıgım kıloma ındımmmmmm

slm esmacım sende uğramıyosun ne zamandır
ne güzel istediğin kiloya düşmüşsün, ne yaptın nasıl verdin anlat bakıyımCADIARZU

sorma dünürüm nirde bu garularrrrsengözlerimebaksanab

sela fatoscum
ne guzel piknik yaptınız demek
gecen biz bi cay bahcesi gibi biyere gittydik drn parkından cıkmadi tabi bizde oturamadik hiç onun pesinde dolaşmaktan:)
çok anlıyorum tenziş aynı hepsi, bi dakka oturtmazlar
bide 2 tane olunca:)) bizim işimiz daha zorşakkıdı

bizde ayşegül nerde diyorduk
tenzile bizde geçen hafta ka,hv0altıya gittiğimizde öyleydi kahvaltısını bitirmeden parka kendini anca attı uykusu gelmese biraktıramazdık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…