- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.161
canım iyi gibiyim değil gibiyim bilmiyorum bir tuhafım ya
havalardan galiba yağmr bitmedi bir türlü :)
oğluşum hasta öksürüyor doktora götürdüm şurup falan verdi ama ii dedi korkulacak bişe yok
antibiyotik falan vermek istemiyorum
ama vermeyince de çok üzün sürüyo hastalığı en iyisi vermek yani
iştahsız diş geliyo galiba yine
benim işler yoğun bir rapor vardı hazırlamam gereken 4 seminer vermiştim epey o uğraştırdı inşallah güzel olur
yakında yetki sınavım ve kursum olacak onu takıyorum kafama
biz deniz kenarında 2 hafta eğitil beklerken sinir bir ortamda eğitim alcağımızı öğrendim ona sıkıldı canım
oğluşumu annemi nasıl götürcem gidiyşş geliş yapsam benmi için ölüm olacak şaşkınım yanii
kocamı hiççç anlatmıyayıımmm
o bişeler yapmaya çalışıyo yani beni kırmıyo ama ben ona kırgınım nedense yaaa
yani onunla ilgilenmek gelmiyo içimden maleseffffff
ayyy hep kötü şeyler yazdım bakmayın kusuruma aa çokk doluyum ya
gece uykularım bitti iştah açıklığına vurdu bünyem kendini v 1 ayda 2 kilo aldım yaaaaa
annemmm çok kötü onu başka zaman anlatayım bana akıly verin çünkü çok bunaldım bu konuda
öpüyorum sizleri
Kadis oğluna geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatır.
Diğer sıkıntılar içinde kendini üzme, sağlık en önemlisi.Herşey yoluna girer gün doğmadan neler doğar demiş büyüklerimiz.Sadece inançlı ol.
kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmm ehehhehhehehheheh
bahsetmiştim, şirketimize bir danışman gelmişti. kendileri suriye konsey başkanlığı yapmış, çok süper bir adam diyim size yani yıllarca krize giren şirketleri kurtarmış falan filan
neyse biliyorsunuz zeka testleri karektertestleri bir sürü testten geçtik, ve bizden bri cv hazırlmamaızı ve şirket gelişimi için önerler sunmamı istemişlerdi.
biraz önce bu adam beni toplantıya aldı. ve cvimden çok etkilendiğini, ve önerilerimin uygulanacağını, beynimin çok iyi çalıştığını, ve kariyer geçmişimin çok iyi olduğunu aslında daha farklı yerlerde olabileceğimi, sadece ingilizcem intermediate bunu advanced yapmam gerektiğini dile getirdi.benim fikirlerrim çok hoşuna gitmiş.çok beğenmiş
bir anda göğsüm kabardı diyebilirm. böyel bir adamdan bu övgü dolu sözleri iştmek hoşuma gitti. yürü be dedim kendi kendimeeeeeeeeee
zaten iş tecrübe testlerinden de yüksek puanlar almıştım. ayyyyzekimiyim neyimmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun sibelcim, ye sen cnm, sana dokunmaz zayıfsın senkızlar herkezı çig köfte yemeye davet edıyorum
kızlar ıyı geceler nasılsınızzzz
dıyet yapmıyorum artık sadece aksamları spor aletımle yarım saat calısıyorum ve 58 kılo ya dusmusum 64 den ıdeal ıstedıgım kıloma ındımmmmmm
kadişcim oof offf çok bunalmışsın. oğlunada çok geçmiş olsun
canım. umarım düzelir bir an öncee.
ayşegül bacım nerde yaww
elif bacımda yok
zehramdayok
sevil de yok
ekinnazda yok
nerde bu garular nerde bu devlettt
çok anlıyorum tenziş aynı hepsi, bi dakka oturtmazlarsela fatoscum
ne guzel piknik yaptınız demek
gecen biz bi cay bahcesi gibi biyere gittydik drn parkından cıkmadi tabi bizde oturamadik hiç onun pesinde dolaşmaktan:)
gızlar ben giremiyordum aşkolsun yaniii nası girdiniz siteye kazen link verdi sağolsun öyle girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?