Bebeklerimiz ve Biz

20 dk mı bir seferdemi kıs 3, dakikada benim bacaklar mafişşşşşşş kafamçokkarıştı

nimooo nerden sipariş ettin bu yefrü sen özelden bi atsana CADIARZU

selam yelizzz duydum bende izleyeceğim seni ctesi günü mutlaka dilerim mülakatlarıda geçersinde yarışırkende izleriz seniiii:Saruboceq:alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar sıte hata verınce bende arda uyurken yatayım dedım yatıs o yatıs kocıs gelmıs aramaıss duymamısım hıcc gozumu actım karsımda korktum bı an ınsan boyle uyurmu dıyo ne kadar meraklandım dıyoo nasılda duymamısım bende bılmem

kızlar bu arada hepınızın anneler gunu kutlu olsunnn daha var ama anneme gıdıcem bende antalyaya cumartesı gunu cok mutluyum cokkkk yatak ortusu aldım annecımee bu arada

Selam cancanlar...
Site kapalı diye bende 2 gündür girmiyorum. Ara ara ana sayfaya bakıyorum kapalı yazısı çıkıyor. Ama hiç foruma girmek aklıma gelmiyor. Az önce deneyeyim dedim birde ne göreyim millet döktürmüş. Ay çok bi saf gördüm kendimi:))
Dün görünmez bir kaza atlattık yüzünün üstüne çekyatdan düştü. Ağzı yere çarptı bir kan boşaldıki sormayın gitsin.Resmen aklım yerinden çıktı gittim geldim anlayacağınız.
Hemen yakında bir klinik vardı oraya götürdüm dikişlik bir durum yoktu. Çarpmanın etkisiyle üst dudağın iç kısmı hafif zedelenmiş. Ahhh bu çocuklar. Büyüyene kadar ömrümüzden ömür götürecekler...
Şımdi çok iyi şükürler olsun. Ama korkusu gelip geçici oldu yine çekyat üstünde tepiniyor hiçbirşey olmamış gibi...
Gerilere hiç bakamadım inşallah herkes iyidir...

iyi geceler kızlar

sevilcim geçmiş olsun.

esmacım tebrik ederim .çok güzel kilo vermişsin.bende 64 le başladım şu an 60 ım.hedef 55 e inmek.bende geçen sene twıst steper aldım ilk zmanalar hevesle yaptım ama şimdi çok zor geliyor.
dün bir bugün iki yine hırsalndım bakaım kaç gün sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…