Bebeklerimiz ve Biz

çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yavrularımızı öpüyorum senide kuzunuda canım

ilk günaydınınız benden olsun.
güzel mutlu sıcacık bir gün diliyorum arkadaşlarıma...

günaydın arkadaşlar uzun zamandır uğrayamadım.
nasılsınız umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım
zaten okumaya kalkasm bir hafta sürer a.s
hasta olan varsa hekese çok geçmiş olsun
acıl şifalar diliyorum.

günaydın bayanlar
geçmişe biraz bakabildim
kaynatmışsınz gece

kızlar bu arada hepınızın anneler gunu kutlu olsunnn daha var ama anneme gıdıcem bende antalyaya cumartesı gunu cok mutluyum cokkkk yatak ortusu aldım annecımee bu arada
ay canım saol seninde kutlu olsun
ne güzel anneni göreceksin
hemde tatil gibi olur sana
hazirandada ben çıkacam inşallah tatile
amma tatil olacak ya neyse
eşimin köyünde oturup otururp gelcem yineeesenağlama

ay geçmiş olsun canım
çoçuk bu hiç anlamıyo düşermiyim edermiyim

az önce kahve falı baktırdım.
yarışmacılar dizilirde kolların altından finalist geçer ya aynen o çıktı..
Şok oldummmmmm
kocaman develer zürafaalar balinalar çıktıııı
ayyyy
sana başarılar canım
hayırlısı olsu hakkında

bendende günaydın
frezya ortalarda yoktun
mavice teşekkürler evet biraz uzun olcak galiba
cumanızda mübarek olsun

bu hafta sonu düğünümüz var.hazırlanıp çıkıcam.pazartesiye kadar kendinize ve bebişlere iyi bakın.öpüyorum sizleri..

kızlar dün akşam fırında makarna yaptım ilk defa gülmeyin ama napim yani ilk defa yedim hemde
harika oldu ya
aniden taa aydındanda misafir geldi
şansa bakın ki afiyetle yediler güzelde olmuştu
biz sıcakken yedik dilim dilim olmamıştı
misafir yemekten sonra gelince makrnada soğumuştu dilim dilim harika bir görüntü ve tat
valla yedim de yedimm
güya kilo verecem nerdeeeeeee

GÜNAYDINLARRRRR

sevilim ireme geçmiş olsun canı allah beterinden saklasınnnn

yelizim hadi hayırlısı olsun hakkında falında gibi berrak ve güzel olur inş. herşey

esmacım iyi yolculuklar ne güzel bende ocak alrtlığı alıcam malum üste taşınıyor set üstünü koyacak birşey olmayınca öle karar verdim hiç değilse işe yarar birşey alayım dedim

semihacım iyi yolcuklar iyi eğlenceler

fatmacım ebrara maşallah kocaman kız olmuş allah nazradan saklasın

günaydın kadriye
teşekkürler yorum için bi mavice farketti bide sen zaten
bende anneme porselen tava aldım birde çanta alcam kahverengi çanta istiyordu 2 tane kahverengi var
işte biz kadınlar ne olursa olsun çanta ve ayakkabıya hayır diyemiyoruz yazın giderken götürcem ama ben

fatmacım ebrarın boyu kaç hakktendeeee? maaşllahhhh bayağ uzun
kusura bakma sabah bi günaydın diyip çıktım. işler malummmmmmm
fıstık gibi olmuş. ne çabuk büyüyorlar yaaaaaaaaaaaa

valla bende ne alcam bilmiyorum açıkçası maaşda almadık zaten
hadi kendi annem beklemez zatendeeee
zaten annemide göremem haliyel yarın gene tekirdağ yolcusuyuzzz

bu arada benim kız civcivleri kovalayıp üstüne basmaya çalışıyomuş. kayınvalidemde kaldırınca kutularına koyunca çıkar çıkar diye ortalığı yıkıyomuş. çekecekleri var hayvanların vallaaa ordaa, koyunların peşinde bi oyana bi buyana koşturuyo zatennnnn kaynoşun dediğine göre yankaları kırmızı kırmızı olmuş, güneşinalnında koşturursa bütün gün,kışın ben bu çocuğu nasıl içerde tutcam onu düşünüyorummmm. yapmur çamur farketmiyor 2 haftada alıştı hep sokaktaaa

ne güzel şimdi hiçbirşeydende korkusu yoktur zaten
seneye ne yapacağınız belli mi kreşe verirsen arkadaşlarıyla unutur herşeyi

haftasonu kayınvaliden iyice havalanır artık anneler günü diye
sanada hediye alırlarmı diyeyim mi en iyisi hiç sormıyayım mı

selam kızlar...
kaç gündür daha yeni girebiliyorum siteye..
bende sürekli acı çehreden dolayı site kapandı açılacak gibi bir yazı yazıyordu ..
herkesler iyimi bakalım?

maşallahhhhh ,82 cm gayet iyiii
yok korkusu, en azından tarla içinde düşerse falan düzleri falan biraz morarıyor o kadar, merdivenlerdne inmeyide öğrenmiş oturup öle iniyormuş poposunu kaydıra kaydıraaaaaaaaaa
tutabilene aşkolsun yani. evet çok hasret çekiyorum keza oda çok özlüyor ama en azından havası temiz diyorum, bol bol güneşten faydalanıcak diyorum, kaynoşarın bahçesinde bir sürü meyve ağacı dikili en azından daha doğal beslenecek diyorum, geçen senede ordaydı belki hatırlarsın koca kış çok şükür çok bi hastalığımız olmadı, ayağı toprağa basacak vitamin alcak diyorum, ne bileyim kendimi avutuyorum işte, seneye allah kısmet ederse kreş diyorum. kaynoşda zaten seneye için belirsiz konuşuyo kısmetse seneye diyooo, kocişte onalr bırakmaz diyo,kayınpedere açmış bi kere konuyu kocam deimş sizinde dinlenmeye ihtiyacınız var, elimde imkan olsa kreşe vericem yormucam sizi demiş, onlarda olmaz falan demişler, senin kızın kreşin altını üstüne getirir 1 haftada geri veririler alın çocuğunzu derler demiş ne bileyim, benim fikrim seneye daha olgunlaşıcak en azından derdini anlatacak kreşe gitmesi, okula başlayana kadar bunların yanında olmaz, eğitimi gelişimi açısından daa olmazz, çünkü temiz hava bol gıda dışında eğiitm olarak bişey verdikleir söylenemez, haftasonundan haftasonuna işte ben boyama yaptıryorum kitap okuyorum falan, hee hayvanları çiçekleri böcekelri görerek öğreniyor o ayrıdaa ne bileyim karışık işler kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…