- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.281
Selam cancanlar...
Site kapalı diye bende 2 gündür girmiyorum. Ara ara ana sayfaya bakıyorum kapalı yazısı çıkıyor. Ama hiç foruma girmek aklıma gelmiyor. Az önce deneyeyim dedim birde ne göreyim millet döktürmüş. Ay çok bi saf gördüm kendimi:))
Dün görünmez bir kaza atlattık yüzünün üstüne çekyatdan düştü. Ağzı yere çarptı bir kan boşaldıki sormayın gitsin.Resmen aklım yerinden çıktı gittim geldim anlayacağınız.
Hemen yakında bir klinik vardı oraya götürdüm dikişlik bir durum yoktu. Çarpmanın etkisiyle üst dudağın iç kısmı hafif zedelenmiş. Ahhh bu çocuklar. Büyüyene kadar ömrümüzden ömür götürecekler...
Şİmdi çok iyi şükürler olsun. Ama korkusu gelip geçici oldu yine çekyat üstünde tepiniyor hiçbirşey olmamış gibi...
Gerilere hiç bakamadım inşallah herkes iyidir...
[/URL][/IMG]
akşam üzeri çıkarken çekmiştim
ay canım saol seninde kutlu olsunkızlar bu arada hepınızın anneler gunu kutlu olsunnn daha var ama anneme gıdıcem bende antalyaya cumartesı gunu cok mutluyum cokkkk yatak ortusu aldım annecımee bu arada
ay geçmiş olsun canımSelam
Dün görünmez bir kaza atlattık yüzünün üstüne çekyatdan düştü. Ağzı yere çarptı bir kan boşaldıki sormayın gitsin.Resmen aklım yerinden çıktı gittim geldim anlayacağınız.
Hemen yakında bir klinik vardı oraya götürdüm dikişlik bir durum yoktu. Çarpmanın etkisiyle üst dudağın iç kısmı hafif zedelenmiş. Ahhh bu çocuklar. Büyüyene kadar ömrümüzden ömür götürecekler...
Şİmdi çok iyi şükürler olsun. Ama korkusu gelip geçici oldu yine çekyat üstünde tepiniyor hiçbirşey olmamış gibi...
Gerilere hiç bakamadım inşallah herkes iyidir...
ayyyyaz önce kahve falı baktırdım.
yarışmacılar dizilirde kolların altından finalist geçer ya aynen o çıktı..
Şok oldummmmmm
kocaman develer zürafaalar balinalar çıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?