- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.301
iyiyiz elif sen nasılsın pek sık göremiyoruz artık seni
ooo elif hanım teşrif etmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naber fıstık , ruze hanım napıyorlar, gene hoplamalara zıplamalara devam mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
siz hediye bekliyomusunuz bakalımmmmmm????????????????
belki çiçek alır her reklamda dikkatini çekmeye çalışıyorum kızım bana ne alcaksın diyorum yanımdayken bir tepki olmuyor olumlu yada olumsuz takı falan beklemiyorum o lüks olur bizim için ama.....kociş almaz mı fatmacımmmmm??
benimki almazz zati paramız yokkkkkkkkkk
bu arada dün saçlarıma kendi kendime röfle atayım dedim, daha doğrusu kociş yaptı, şimdi insan içine çıkmaıyorumm üüüüüüüüü berbattttt oldu berbatttttttt
siyah boya atsam direkt kapanırmı acep diyommmm
aey evet canım yagünaydın kadriye
teşekkürler yorum için bi mavice farketti bide sen zaten
bende anneme porselen tava aldım birde çanta alcam kahverengi çanta istiyordu 2 tane kahverengi var
işte biz kadınlar ne olursa olsun çanta ve ayakkabıya hayır diyemiyoruz yazın giderken götürcem ama ben
ay çok şeker senin cimcime yaaaavalla bende ne alcam bilmiyorum açıkçası maaşda almadık zaten
hadi kendi annem beklemez zatendeeee
zaten annemide göremem haliyel yarın gene tekirdağ yolcusuyuzzz
bu arada benim kız civcivleri kovalayıp üstüne basmaya çalışıyomuş. kayınvalidemde kaldırınca kutularına koyunca çıkar çıkar diye ortalığı yıkıyomuş. çekecekleri var hayvanların vallaaa ordaa, koyunların peşinde bi oyana bi buyana koşturuyo zatennnnn kaynoşun dediğine göre yankaları kırmızı kırmızı olmuş, güneşinalnında koşturursa bütün gün,kışın ben bu çocuğu nasıl içerde tutcam onu düşünüyorummmm. yapmur çamur farketmiyor 2 haftada alıştı hep sokaktaaa
haftasonu kayınvaliden iyice havalanır artık anneler günü diye
sanada hediye alırlarmı diyeyim mi en iyisi hiç sormıyayım mı
yazın tuvalet eğitimi verebilirsem düşünüyorum seneye bizim durumda belli değil
yazın tayin isteyeceğim eylülde belli olucak olmazsa ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum şimdilik
şartlar neyi göstercek bakalım
2 aydır bakıcıyı bıraktığımızdan beri gündüzleri tv yok,nerdeyse hergün dışardayız evde mutlaka faaliyet yapıyoruz epey gelişim gösterdi
sen kurtulmuşsun canım..
kaynoşa polaristen ayakkabı,anneme de rondosu bozulmuştu fakirden doğrayıcı aldım..kurtuldum hediye derdinden çok şükür
ayy canım ya evde yapmak ne cesaretkociş almaz mı fatmacımmmmm??
benimki almazz zati paramız yokkkkkkkkkk
bu arada dün saçlarıma kendi kendime röfle atayım dedim, daha doğrusu kociş yaptı, şimdi insan içine çıkmaıyorumm üüüüüüüüü berbattttt oldu berbatttttttt
siyah boya atsam direkt kapanırmı acep diyommmm
ohhh mavili tüm hediyeleri halletmişsin doğru ruzeninde vardı bizede hediye aldı arkadaşım
ooh ooh elifcimmmmmmm hediye işi hallolmuşşşşşşşşş
anam ruzeyeeeeeeeeeee bak sennnnnnnnnnn
küçükcanavarrrrr
anam biz bunlara hamileyken ne yedikte bunlar böle olduuu
valla bzi eline vermey korkuyoruz civcivii, cıncığını çıkartır valla hayvancağızın
yemesi falan nasıl ruzenin elifcimmm
biz kedi köpek görebildiğimiz için sadece
bıraksam onlarıda eliyle sevcek, üstlerine yürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?