- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.381
zeynep ne yaptınız kayınvalidenle sorunlar çözüldümü
albina nasıl
esma annelerin güzel günlerde kullansınlar hediyelerini
sibel ben şimdilik düşünmüyorum en azından eylüle kadar tayiniisteyeceğiz o dönemleri atlatalım birde üstüne hamilelik olursa kaldıramamam gheralde eşime kalsa hemen
Yaaaa ne güzel zeynepcim durduk yere gitti.
birşeylerde beni iştahımı kesse çok iyi olacak.!!!!!!!
ay nasıl unutuyosun canım yemek yemeyi yaye tabi cnm afiyet olsun..
valla ben bu aralar yemek yemeyi unuttum..
kendimi kötü hissedince birkaç lokma bişi atıyorum ağzıma o kadar..
54 kiloya düştüm..
Rejim yapıyordum guya zayıflamak için ama gerek kalmadı artık:))))
saol canımadaşım (kadis) çok bunalım takılıyon yaaa üzülüyorum ya bu durumuna çok dertlisin bacımm biraz sailkiniver kuzum
49 kiloda çok az amaslm kızşar bende bugun tartıldım 49 olmuşum boyumda 1.69 1.70 çok kılo vermışım uzuldum.esımlede konuştuk efe 2 yasına girdıgı gun korunmayı bırakıp 2. çocugu ıstıyoruz
doguma gelıncede evde masa ustu vardı oraya kalkıp gıtmeyım dıye laptop aldı ve ufak tefek bırsuru sey
kaynanamgıl hep tam altın ve efenın buyuk olan ıhtıyaclarını kendı annemgılde efenın butun a dan z ye kıyafet ve aklına ne gelırse ayrıca 3 tane tam altın taktı o konuda sanslıydık dugunde bana takılan altından daha fazla olmuştu ogluşumun
evet anlatamıyorum ona çok çok üzülüyoyeliz afiyet olsun
kadis en azından anlatıp rahatlıyorsundur annenlede konuşamıyorsun galiba
aynen benim minik farem çok tatlı yaaaherkes şanslı doğmuyor işte bazımız mutlu ve şanslı bazılarımız mutsuz
en azından çocuklarımız var bize hayat ışığı olan
kolay gelsin sana canımcumleten komestaaaaa
kuzuuyu uyutunca telsizi yan komşuya werip market alışwerişine gittim 45 dk...
geldim simdi,
akşama misafir war hazirlik yapıyorum
oo buyuyor kuzucuklar benım kuzu yıne kılo verdı tam 11 roı göruyoruz hoppp duşuyur yıne 10 10.500 arası bışı kalıyor off benım sınır havalarda uçuyor ozaman.
dunurum senın kızla bızm oglanın arasında 1 hafta var boyu kılosu nasıl drlar nedıyor bızım burdakıler hıç bışı dıyemıyolar çunkı anlamıyolar
kadis hayırlı olsun 19. ayınızda
yaptırcan türban modelini önce kuaförün grsün yaptırmadan birkaç gün önce ona göre farklı malzeme isteyebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?