Bebeklerimiz ve Biz

yeliz ben keçiboynuzu bulamadım aldığım aktarda yenisi daha kurumadı başka yerlerdende almayın dedi tozunu aldım balla karıştırıp şerbet gibi verdim yarım bardak içti inşallah işe yarar
doktorumuzda işten ayrılmış pazartesi yeni birine bakcam artık

yok bitanem durumlar aynı gibi...
düzelmezde bu gidişleee...
Allah'a havale ettim ben...

Albina iyi çok şükür...
sen nasılsın Ebrar hanım nasılll
....

Tenzile kolay gelsin cnm..
bu arada katıldığın programı netten izleme imkanımız varmı..
Youtube dan filan..

Yaaaa ne güzel zeynepcim durduk yere gitti.
birşeylerde beni iştahımı kesse çok iyi olacak.!!!!!!!

stres beni zayıflatıyor cnmcım..
En son bu kiloya evlilik hazırlıkları yaparken düşmüştüm..
Boşver cnm ya..
Benim babannecim hep şöyle der..
sağlığınız yerinizdeyken yiyin..gezin, giyininn herşey en güzelini yaşayın der..
öyle yapmak gerek ama işte.. yapılamıyor bir türlü..]

Son düzenleme:
yok zeynepcim su an
ama program bandi elime gecince yukleriz heralde diye dusunuyorum,ben anlamam da bu işlerden...

oo buyuyor kuzucuklar benım kuzu yıne kılo verdı tam 11 roı göruyoruz hoppp duşuyur yıne 10 10.500 arası bışı kalıyor off benım sınır havalarda uçuyor ozaman.

dunurum senın kızla bızm oglanın arasında 1 hafta var boyu kılosu nasıl drlar nedıyor bızım burdakıler hıç bışı dıyemıyolar çunkı anlamıyolar

kadis hayırlı olsun 19. ayınızda
yaptırcan türban modelini önce kuaförün grsün yaptırmadan birkaç gün önce ona göre farklı malzeme isteyebiliyorlar

ay nasıl unutuyosun canım yemek yemeyi ya
baa da öğretsene
adaşım (kadis) çok bunalım takılıyon yaaa üzülüyorum ya bu durumuna çok dertlisin bacımm biraz sailkiniver kuzum
saol canım
evet haklısın
silkineyim
unutayım geçmişi
gelceğe bakayım

49 kiloda çok az ama
önceden kaçtın
hiç mi anlamadın verdiğini canım ya
ben 59 olduğumda hortlak gibiydim
bana herkez cüzzamlı gibi bakıyodu
ya
şok olmuştmu
gerçi 87 lik kız 59 a düşünceeeee

2.yi istemen n güzel
bene istiyorum
ama sadece oğluma arkadaş olsun diye
minik bebişim kendimi alıştırmaya çalışıyorum
şimdiden
bende 2.. yaş düşünüyorum

yeliz afiyet olsun
kadis en azından anlatıp rahatlıyorsundur annenlede konuşamıyorsun galiba
evet anlatamıyorum ona çok çok üzülüyo
kafasına takıyo en ufacık olayı

herkes şanslı doğmuyor işte bazımız mutlu ve şanslı bazılarımız mutsuz
en azından çocuklarımız var bize hayat ışığı olan
aynen benim minik farem çok tatlı yaaa

cumleten komestaaaaa
kuzuuyu uyutunca telsizi yan komşuya werip market alışwerişine gittim 45 dk...
geldim simdi,
akşama misafir war hazirlik yapıyorum
kolay gelsin sana canım

süprizzzzz

canım yezda en son 10 kiloydu boyuda 82-83 arasıydı olur yaa normal sınırlarda sınır altı değil ben pek kiloyu problem etmiyorum zaten sağlıklı olsunda yeter sonuçta genetik anne zaıf baba zayıf gürbüz bir çocuk beklemiyorum zaten
çok şükür maşallah iştahı yerinde yemesi iyi yiyor almıyor (tıpkı benim gibi) yemese hastada olur varsın hasta olmasın kiloda almasın diyorum ben

monpeytıt

cnm ızmırden tatılden geldık bunyesı degıştı şımardı babasını gördu şımardı yemegı unuttu bıde grıp oluyor gıbı oldu bız dışlerımızı tamamladık cnm şimdılık oyle kötu bı sorun yasamadık dış çıkarırken

kadis hayırlı olsun 19. ayınızda
yaptırcan türban modelini önce kuaförün grsün yaptırmadan birkaç gün önce ona göre farklı malzeme isteyebiliyorlar

yazıcıdan çıktısını aldım canım bizim gelinin kız kardeşi kuaförde çalışıyor oraya gitcem onla yolluycam gelecek hafta çeyiz gelicek inş. ozaman yollarım bakar türban modeline kuför ona göre dahada olmazsa güzel birşey yaptırırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…