- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.361
vay canım vayselam gızlar napıysınız,
hediye sohbeti geçmiş
bizde bişey almadık muhakkak eşim annesi için düşünmüştür
benim anne zaten yok Boluda(((((((
eşim banada saç düzleştirici aldı anneler günü hediyesi
doğum hediyesi muhabbeti geçmiş şöyle göz ucuyla baktım
ah kadişcim aynıyız senle bizde öyle doğumda hiç bişey görmedik
benim oğlumun adıda eşimin babasının adı
aynen teşekkür bile görmedim...
kızlar mrb nasılsınız bugun camasırım vardı onları yıkadım ardanın kucukluklerını verdımm anca oturdumm
anneler gununde annemde olacagım cıcın ınsallahh ozdılekten kırk yama yatak ortusu aldımm
kaynanamada bısey ıstemez ama gonul alma adına arcelıkten çaycı aldım kargoya verdı esım gonderdıı bakalım bana ne gelıcek yarınnnnn meraktayım :))
kadıscım canım ısın zormus tatlım allah yardımcın olsunnn
benım annemde kaynanamda cok dusuncelı allahtan sanslıyımm dogumda esım tek tas aldı kaynanam (kaynatam olmadıgı için) kaynım takmıs gorumcem kaynım bılezık taktılar ardayada tam altın ve kunye ne kadar dusuncelı
annemde ardanın odasını aldı bana trabzon hasır bılezıgı aldı ardanın kıyafetlerını hep o aldı zatenn
uyandıgımda odam cıcek bahcesı gıbıydı esım odamı susletmıss hosgeldınız bırıcıklerım yazıyodu duvarda fofografcı tutmus bızım resımlerı cekmıss arda dogdugunda hıc haberım yoktu tabı uyanınca hepmızınkını cekınce anladım cok guzel bı album oldu elımız hıc unutmam ya cok guzeldı cok aglamıstım sevınctenn tabı o acıları ben cektım adınıda ben koydumm kımse karısmadıı herkez begendı zatenn
Ya bu hakmıdır şimdi.!!!!!!
Hatunlar 5 er 4 er kilo veriyorlar bu şirkette inadımıza ne kadar kalorili gıdalar var onları getiriyorlar.
şimdi Genel Mdr. Kocaman bir tepsi su böreğiyle 1 tepsi baklava getirdi.
Gelde yeme.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tenzile kolay gelsin
sibel sen çalışmıyorsun değilmi bizim bakıcı problemi oluyor diye ondanda gözüm korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?