Bebeklerimiz ve Biz

fatoşcum sağol canım teşekkürler galiba ebrarla aralarında fazla birşey yok gün olarak
biz ekim 8 sizin kaç

alkisalkisalkisbayanlar anneler gününüzü kutlarım:teytey:
a.s.yanaklarınızdan öpüyorum:içelim:

pazartesi görüşmek üzere
öpüyorum sizi ve yavrucaklarınızı

bizimm 18 10 gün var aralarında
kadis seninde anneler günün kutlu olsunşimdiden anneliğinin tadını çıkar
ebrarda 82cm - 11.5 kilo

ebrar uyuken ne zamandan beri ayakkabılığı temizliyeyim diyordum hallettim birde üstüne ayakkabımın birini yıkadım kahve içeyim uyanmadan

kadidcim seninde anneler günün kutlu olsun

fatmacım maşallah ebrara allah nazardan saklasın boyuda kilosuda iyi

kızlar oglusumla parka gıttık oynadıkk eve geldık yıkadım sudan cıkmak bılmedı aglayarak cıkardım bundakı bu su sevdası ne olacak bılmıyorummmm :))))) yedırdım 1 saatı gectı halen uyuyooo yavrum yoruldu dınlenıyo sımdıde babamızda nobetcı bu gece evde yok ((

sıbelcım masallahhh cocuk dusunuyosun demekkk
ben dusunemıyorum daha arda uslu bı cocuk olmasına ragmen ıkıncıyı kaldıramam buyusun dıye 4 gozle bakıyorumm bıraz ısıme donmek ıstıyorummm ev ortamından ve gezmekten sıkıldım acıkcası arda 8 yasına gelınce dusunuyorum o rada hem ben calısmaya baslarım ardanın bana bı bagımlılıgı kalmaz hemde bebk ozlemımız olur oyle yaparız dıyoruz esımleee yuce rabbımde nasıp ederseee ama senınkı ıyı cesaret tatlım

sevil çok geçmiş olsun iremime

Ahh sevilcim çok üzüldüm canım görünmez kaza.Allah beterinden saklasın canım.

gecmiş olsun sewilcim

sevılcım canım gecmıs olsunnnn gorunmez kaza ısteee

çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yavrularımızı öpüyorum senide kuzunuda canım

günaydınlar hayırlı cumalarrrrrrrrr

sevilicm çok geçmiş olsun. insnın aklı çıakr vallhiiiiiiiiiiiii
yaramaz bücürrrrrrrrrrrr

Saolun canlarım... Allah razı olsun hepinizden.
Rabbim tüm kuzuları korusun görünmez kazalardan.
Öyle arada ufak tefek düşmeler malumunuz oluyor ama böyle kanlısı ilk oldu inşallah da son olur. Bu yürek ikinciyi kaldırmaz. Sabahında burnumda korkudan kocaman bir uçuk çıkıverdi...

Ben geldim
her cuma akşamı olduğu gibi 19,30 da işe başladım az evvel duş aldım ve oturdum.
Haftasonu bu derdim olmayacak en azından, havada güzel olursa gelsin org. o halde. :)))

Ben geldim
her cuma akşamı olduğu gibi 19,30 da işe başladım az evvel duş aldım ve oturdum.
Haftasonu bu derdim olmayacak en azından, havada güzel olursa gelsin org. o halde. :)))

Hamarat arkadaşım benim ellerin dert görmesin...
Ben baktımhafta sonu hava güzel olacakmış. Yaparsınız ormanda mangal keyfi...
Babamız izinliydi bugün. Park park gezdik havada süperdi tam gezmelik çok sıcak değil terletmiyor tam kuzulara göre...
Yakın olanlara tavsiye ederim Emirgan Korusu bir harika hertaraf yemyeşil gözünüzün alabildiğine envayi çeşit park kuzular için ayrı büyükler için ayrı. Hamak tipi salıncak bile koymuşlar kuzuyla sallandık durduk.
Yarında anneme geçeceğim malumunuz pazar anneler günü bütün kardeşler bir arada olacağız.
Anneciğime çanta aldım. Kayınvalideme ise birşey almadım. İstemiyor çünkü 3 sene aldım demediğini bırakmadı böyle şeyler saçmaymış vs. ben gönülleri olsun istiyorum oysa ne yapalım canları sağolsun...

Saol canım benimm,amann ne hamarat haftada bir anca yapıyorum
Hadiiii sevindim güzel olmasın :)

Ne kadar güzel vakit geçirmişsiniz, sizin oralar çok güzel.
Geçen gece çok yakına geldim ama geç bir saatti biliyorsun, ama ben inanıyorum birgün seninle görüşcez. :)

k.waliden içinde üzülme canım almazsın olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…