- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.581
canım ya çok geçmiş olsun şimdi gördümmselam 2 gündür bende uğrayamadım
anneler gününü çok kötü bişekilde geçirdim
dün öğleden sonra ebrarın üzerine sıcak su döküldü tezgahın üzerindeydi çekmesi ve çığlık atması bir oldu yavrumun nasıl banyoya attım bilmiyorum soğuk suyla ve benim ağlamamla iyice panikledi
sol tarafı kıpkırmızı olmuştu özel hastane acilden ilk müdahaleyi yaptılar sonra çocuk hastanesine götürdük 1. derece yanık önemli bişeyi yok dedi ama benim ömrümden ömür gitti kol altına doğru tırnak büyüklüğünde bir iz var şimdilik krem sürüyoruz
gitmişken öksürüğede baktıralım dedik öksürük için bişeyi yok ama kalbinde üfürüm var dedi bugünde film eko derken ordan oraya helak olduk neyseki sonuçlar iyi masum üfürüm denen türü korkulcak bişeyi yok
öksürüğü içinde başka doktora gittik ciğerleri temiz peditus kullanıcaz doktorda antibiyotik vermek istemedi ileri derece bişeyi yok dedi ailecek çok yorulduk 2 gündür
baba kız yatıyorlar bende kendime çay yaptım dinleneceğim biraz
kendime nasıl kızıyorum o kadar dikkate ve özene rağmen olacağında oluyor demekki
sibel sizede geçmiş olsun
hoşgeldin ekinnazım.
iyiyiz canım şükür
kız senin prensesinin doğum günü gelmiş.
ay ay ay
saoll bebeğümm
evet cumartesi doğum günü canım
hiç kimsem yokk burda o yüzden buruk içim canım
birde maddi yömden bu ay çok fazla sıkıştık eşim geçen ay 15 gün izinliydi
15 günlük maaş aldı hiç bir şeye hevesim yok açıkcası
saoll bebeğümm
evet cumartesi doğum günü canım
hiç kimsem yokk burda o yüzden buruk içim canım
birde maddi yömden bu ay çok fazla sıkıştık eşim geçen ay 15 gün izinliydi
15 günlük maaş aldı hiç bir şeye hevesim yok açıkcası
saol canımm benimm.inşallah herşey yoluna girerkeşke biraz daha yakın olabilseydik birbirimize.
seni çok iyi anlıyorum.izin zamanları bizde öleydik malum.iş yok para yok hesabı.
düzelir canım işler inşallah en büyük umudumuz o...
baksen zilliye naz hanımda aynıı bunlar şimdiden böyle ypıyor genç kızelificm valla temizledim ama hala herşey havada canım, halılar kuryacak, balaım parkeler ne kadar şşcek ne olcak bilmiyorum
saol yelizcim gelsin de bi götüreyim
zeynepcim nazla aynı durumdaa nil kıyamet kopuyorrr , iyice sokak arsızı olmuş, içeri girmiyor zilli, pazar günü bi ara zorla içeri soktum kucağımda bi cbeblleşiyor sonrada beni şikayet ediyorrr babayaa, baba baba çıkar çıkarrrrrrrrrrrrr
çok fena oldular bunlar
sanırım 2 yaş sendreomu yavaştan yavaştan gelmeye başlıyor bizee, inanılmazzzzzz davranıyor bazen, biz güldükçe o daha çok sinirleniyor ama gülmemek elde değilki çok tatlı oluyorlarr
hanfendi kendi kendine yemeğini yiyor masada bizimle efendim bakınca bi bağırıyor bakmıcakmışızzz, bizde çaktırmadan izliyoruz, yok yok yemek falan yemiyor melek bakmayın diyoruzz, hııııı diyip parmağını sallıyor sonra devam yemeye :)))))
öyle yapıcam sanırsam nimocumallah hepimzie şu maddi yönden kolaylıklarversinnnn
allah kimseye muhtaç etmesin
nazımada kendin bi pasta yap be zeynepcim ailecek şöle bi kutlayınnasıl olsa daha tam farkında değiller, allah daha ilerki yaşalrında daha gzüel doğumgünleri nasip eder inaşllah, hatırlaycağı zamanalrda güzel geçer inaşllahh,oda ömür boyu unutmz
şimdiden kutlıyayım canım bena.s.
nice mutlu senelere
:1hug:kaydirigubbakcemile5
saol canım çokkkk teşekkür ederimkadişcim bence bu sana çok iyi gelecek
bence sen çok başarılısın ve güçlüsünnn
herşeyi halledersin eminim
canım kafaya koyduktan sonra bir kadının başaramayacağı iş yokbu arada ben önlisans mezunuyum...başvurular başladı DGS ye gireceğim..
belki kazanrım.bu sene olmasa bile seneye kursa gideceğim...
mühendis olacağım koydum kafaya..
dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?