Bebeklerimiz ve Biz

Günü aydın olsun güzel annelerimin,

Sabah öykü&berk in yeni seslendirdikleri parçayı dinledim.eski bir parça ama renk katmışlar..

Seni unutsaydım bekler miydim hiç,
Bir derdime bin dert ekler miydim hiç,
Bu sonsuz hasreti kalbime koyup,
Bir ömür boyu ah çeker miydim hiç.

[
sanada günaydın canım
sen çalışıyomuydun
ben kaçırmışım
kendi iş yerinizmiydi
kusura bakma bir hafıza kaybı var ki bende:teselli:[/QUOTE]

evet canım çalışıyorum malesef nerde anacım kendi yerimiz değil

herkese kocaman günaydın.................

monpetit canım ebrara çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
bedeni büyüdükçe hiç iz kalmaz sanırım...buna şükür ...

nimetttt canım sanada geçmiş olsun..başından hiç aksilik eksik olmuyor..acaba bi kurban falan mı kestirseniz...

tenzilecim resimlerinize baktım..ne güzel eğlenmişsiniz...allah bozmasın cnm...ayrıca aynalarını da güle güle kullan..ellerine sağlık çok güzel olmuş..

sibelcim oğluşuna çok geçmiş olsun...
bu dr.lar insanı deli ediyor...hepsi başka bişi söylüyor..tez zamanda kurtulursunuz inşallah o şehirden..oğluşunda çabucak iyileşir umarım...

ya sanki birileri daha hastaydı ama hepsini okuyunca karıştırdım.

günaydın güzel annelerrrrrrrr
ay heryerim tutulmuş, ebrar daha iyidir umarım
efede aynı aynı şekilde
bu arada banada anneler gününde bişey gelmedi maalesefff
can sağlığı diyorum, eve su basmasıda süper bi hediye oldu :)))
neyse diyorummm artık allah beterindne korusun cana gelceğine mala gelsin

benim kuznunda gözleir gene alerji oldu, doktora götürdüler dün güneşe ve toza alerjisi varmış
istanbula haziran başı gelcekelr bende bi alerji testi yaptırtayım diyorum, çünkü gözlerine ilave kollarındada kabarıklar var, sanırım güneş kaynaklı( hiç hoşuma gitmedi bu)

alerji testi yaptıran vardı galiba, nasıl oluyor bilgilendirin bakalım beni, kan mı alıyorlar, normal çocuk dok. namı götürüyoruz nasıl oluyor???

Nimocum bizim dr umuz alerji testinin 2 yaşında önce yapılmadığını söylemişti.
Ama Çoko yaptırdı küçük oğlunada.
Sen kendi dr una götür o gerekli işlemleri yazar lab.da yaptırırsın.

Selam semihacım nasılsınız?

iyiyiz yelizcim vakit geçiriyorum işte.hava güzel dışarı çıkıp çıkmamakta kararsızım.biraz alışveriş yapmam gerekiyor ve berra arabasından sıkıldı artık.yürümek istiyor arabasında durmuyor.bu biraz gözümde büyüdü.az sonra uyutacağım.uyandıktan sonra giderim herhalde.
sen nasılsın deno nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…