Bebeklerimiz ve Biz

selam zehra,tenzile,yeliz,sibel
burda havalar iyice ısındı kısa kolluu elbise bile giydirdim ebrara
ben kaldırdım kışlıkları yaz için olan kapişonlu sweat ve triko hırka kaldı sadece ebrarın

slm kızlar
geçmişe baktım
fatoşum canım ebrara geçmiş olsun.üzme kendini daha beteride olabilirdi.
nimet sanada geçmiş oslun.masrafı bir yanan temizliği bir yandan yoracak sizi.allah kolaylık versin.
sibel efe de rahatsızmış.onada geçmiş olsun.

27 derecelerde gidiyoruz gündüz sıcaktan çıkılmıyor zaten
zehranın söylediği ne giydin hangi başlık altındaydı bulamadım kafa iyice durdu

iyi allaha şükür kızlar teşekkürler
acıdığının farkında değilmi anlayamıyorum çünkü eskisi gibi herşeyi yapıyor dahada abartılı
ne zman sandalyeye çıkıyor ne zaman masaya yetişemiyorum artık
ebrarın yatağı büyüyenlerden gece emdiği için bizim yatağa bitişik duruyor dün komidinlerin olduğu bölmeye çıkmış allah koruyor gerçekten yerden yüksekiği 1 metreden fazladır
birde hastanedeki o çocukları görünce halimize binlerce kez şükrettim küçüük bebekler 2. kez kalpten ameliyat olmuşlar

iyi geceler kızlarrr

öncelikler nimocum çok çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek gelip seni bulmuş arkadaşım yaa bu kadarmı olur üst üstüde

bende yazlıkları çıkarttım kışlıkları kaldırdım 2-3 makine var belki sadece vernelli durulama yaptırcam okadar kuzun yazlıklarını daha çıkarmadım havalar tam belli olmuyor biz kaldırırız ama onlar öle değiller vücutları hassas hemen üşütüyor benim cadı 2 gün hava güzel diye kombi açmadım hemen kustu yediğini çıkartı zaten küçülen giysileri ayıklamak lazım

anneciiğim düğün üzeri makinesi bozuldu malesef ben getirdim makineye koydum yıkanıyor bitmesini bekliyorum 2 patriyi atıcam

herkesler gitmiş bende makineme bakayım bitti galiba asayımda 2 partiyi koyayım makineye herkese iyi geceler

kapanışı ben yazmıştım açılışta benden olsun

herkese kocaman günaydınnnnnn iyi bi gün olması dileğiyle işimize geldikkkkk

ay canım ya
çok hareketliler de mi
şaşırıyor insan ne yapcağını
bende dün merdivenin başında yakaladım son adımıydı
yuvarlanacaktı aşağılya
ve gözümün önünde olduğu halde yaa
Allah koriusun yavrularımızı

bitti camasirlarim astim:)
film izleyecegim
iyi geceler herkeşşşşeeee:)
ay canım saat 11 i geçmiş daha film izleyecem diyosun
adrtık öğlene kalkarsın
biz tavuk gibi 11 de yatmak zorundayız saban 6.50 kalkış

kapanışı ben yazmıştım açılışta benden olsun

herkese kocaman günaydınnnnnn iyi bi gün olması dileğiyle işimize geldikkkkk

sanada günaydın canım
sen çalışıyomuydun
ben kaçırmışım
kendi iş yerinizmiydi
kusura bakma bir hafıza kaybı var ki bende:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…