Bebeklerimiz ve Biz

dun efenın cıgerlerı ıçın fılım çekılcektı dr hamılelık şüphesı yok degılmı dıye sordu esım dondu bana yok deme dedı 1 hafta gecıktı yoktur herhalde dedım esımde demezmı 1 hafta gecıkmış dra.gulmekten oldum dr bı test yapalım ılk önce ozaman gerek yok mevsım degışıklıgı dedım.dr benı ıçerı almadı yınede esımle asker tuttu efeyı ben dışarda bekledım

esımde dun gece uyanmış varmıdırkı dıyor bende ne bıleyım sen bılcen sen korunuyorsun dedım.(geri çrekme yontemı)
2 aydır bırlıkte olamıyorduk kesın vardır ozaman dedı offf yat ya uykumu kascırma sımdı dedım uyudum

Mutlu akşamlar güzeller, herşey gönlünüzce olsun..
Benim kuzu kapıdan girmeden "annem ben evime gidicem evimi özledim " der herzamanki gibi.
Bekletmeyeyim daha fazla.

yok be ekinim çok şükür bende çıkmadıalkisalkisalkis
test aldırdım eşime, yaptım az önce negatif çıktı
akşam kutlama yapıcaz sanırım

kizlar daha dune kadar nasil buyucek bunlar derken 2.haberleri geşmeye basliyor bakiyorumda
allah herkese gonlunden geceni yasatsin
hayirlisi olsun

iyi akşamlarrrrrrr

kızlar ben galiba 3. bebeğe hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

önce bu yazıyı okudum ve sevinmiştim zehracım.

yok be ekinim çok şükür bende çıkmadıalkisalkisalkis
test aldırdım eşime, yaptım az önce negatif çıktı
akşam kutlama yapıcaz sanırım

sonra bu geldi ardından.allah gönlüne göre versin.kutlamayı hakettiniz kaydirigubbakcemile2

elifcim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

anaaaaaaa ne bebelerı gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar buyumedı dahaaaaaaaaaa :)))

zehracım gozun aydın tatlım

kızlar hepınıze ıyı gecelerrrrrrr nasılsınız bız oglusumla bu gece gene tekız babamız nobetcı (

günaydınnn güzel annelerrrr
nasılısınz bugün bakalım
yavrularınız nasıll
öpüyorum hepinizi
geçmişe bir bakayım neler kaynatmşsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…