Bebeklerimiz ve Biz

Oldu canım geçen sene nisandı.
Bir düşün ve danış her bünyeye yaramıyor. 1 ay test süresi var, gittiğinde bütün ayrıntıları söylerler zaten.

o kaadar özendimki şimdi size benim o kadar zaman olduki eğlenceli birşeyler yapmayalı arkadaşlarla biraraya gelmeyeli.ev iş arası mekik dokuyorum taşındım onun stresi yorgunluğunu atamadan zeynom hastalandı.düşünüyorumda en son ne zmn çıktım dışarı eğlendim hatırlayamıyorumsenağlamasenağlamasenağlama

sevil bende ebrarın iyileşmesini bekliyorum doktor 15 gün sonra hem kontrole elin hemde aşınızı yapayım dedi inşallah sorunsuz atlatırız
başka zaman uyusun isterim yapıcak iş çok ama yapmak istemiyorum uyansın parka götürcem hemde hava biraz daha iyi olur şimdi sıcak
kızı bırakcak biri olsa bende izlemek isterdim kocişle karşı takımlardayız

inşallah canımcım.
Nasıl oldu kuzun yanık yerinde bir sorun varmı???

Jege, KADıS+, kartalsevil+, monpetit+, Ms.Eda+, nefinnn, simanur, soytarı+

hey maşallaaaaaaaaaaaaaaaah

slmmmmm ben geldimmmmmmmmm

neydiyosunuzzzz
tabikide fenerbahçeeeeeeeee

Hoşgeldin şekercim
Ne yapalım vallahi kendi adıma söyleyeyim tembel tembel oturuyorum. Dün bir gaza gelip işlere koyulmuştum bugünde yazlık kışlık değiştirecektim ama gazım çabuk söndü. Banyoyu temizleyeceğim elim kolum kalkmıyor.
Çok tembel oldum bu aralar çokkkk
Çalışırken her işin altından kalkardım şimdi en ufak şey gözümde büyüyor.

naz balkonda oynuyordu sen bütün legoları balkondan aşağı at
hepsi bahçede legoların kızdım neden attın diyorum onlar eee olmuş iğrençmiş ondan atmış
naz beni bu yaz çok uğraştıracak
ezgiden kalma bebekler vardı hepsini kalemle çizmişş

yine akşam oldu iş güç derken geçiyo vakit
bende regli olmuşum ki sormayın belim kopuyo 3 gündür
3 gündür yediklerime dikkat ediyorum biraz gitti gibi
65 e çıkmıştım ya 64 ü gördüm şükür
hadafim 15 hazirana kadar 61 olmak
4 hafta var 3 kilo gider mi ki yaaaaaaaa
gider giderrr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…