Bebeklerimiz ve Biz

nimetcim maliye bklığındayım canım.funda ile arada tlfda görüşüyoruz yüzyüze görüşeli 1 yıldan fazla oldu.vaalla ne günlerdi nimet ya sen lohusa yatağında ben karnım burnumda:))zeynep büyüdü ya bir görsen ben bile şaşırıyorum bazen ne ara büyüdü diye maşşalalah diyeyim kuzuma:))nil nasıl babaanneyle birlikte değilmi

kadisçim ben de öptüm sizleri bebişleri özledim muhabbetinizi valla

valla ne günlerdi betülcüm, seçile gittin mi sen bir daha.ben bir daha gitmedim yaa. fundayla görüşürsen selamımı söyle.
valla betülcüm nerdeys e2 yaşlarına girecekler. kocaman oldu zilliler.
babaanne bakıyor canım, hatta 3 hafatdır tekirdağdalar, sokak arsıız oldu iyice. taşındın mı bahçelievlerden. nereye taşındın?

seçil muayenehane açmış.ay bizimki de aynı dün gece ayakkabılarını ayakkabılıktan alıp giymiş ters giymiş ancak anahtarla oynuyor kapıyı açıp çıkacak yani bizi taktığı yok:))bağcılardayım şimdi canım ben.sen hala aynı işyerindemisin

günaydın kızlarrrrrrr
güzel bir gün diliyorum hepinizeee

mavilim hayırlısı olsun canım.
habersiz bırakma biziii

nefincim hoşgeldin canımm nerelerdesinn bakimmm

sana da günaydın bidenem..
merak etmem sizi habersiz bırakır mıyım hiç..

elifcim , ooo sen ayrıntılı yaptırdın yanii
benim bi hastane var, gidiyorum tak kan alıyorlar tak bakıyorlar ve her seferinde de pozitif diyorlar. 10 dakkamızı almıyor.

kız benimde öyle yapan bi yer vardı kapanmış..
son adet tarihimi unuttum..bhcg bakalım dediler..
1 saat sonra çıkar dediler ama bekleymedim..
eşim gidip alacak ne zaman giderse artık

hayırlısı olsun elifim haberdar et bizi

iyiyim canım yezdada iyi sen nasılsın kuzular nasıl

selam cnm ederim merak etme

mavili hayırlısı olsun canım ya hhakında bende meraklandım şimdi

hoşgeldin betül...
nasılsın..
hayırlı olsun yeni işin yeni evin...

kız zehra hadi rahatladın anacım ..

günaydın kızlar..
ben geldim ama haber yok...sonuç öğleden sonra çıkacak...
çatlıyorum meraktan
hayırlısı canım yaa

canım tekrar hoşgeldin
yeni hayatında başarı ve mutluluklar dilerim
ooy oy oy
bizimkide anahtarı deliğine sokuyo şaşarıdm ya
hemen kapıyolar valla yaaa

mavili ve dream hoşbulduk canlarım.benim kız birönceki gece çok kustu dün sabahı acilde geçirdik serum falan verdiler.düngece de biraz ateşlendi.uykusuzum çok yani.evvet kadis ya insan nasıl şaşırıyor dimi taklidini yapıveriyor hemen maşallah kuzucuklaımıza

Elif cim telefonu yokmu canım arasana, merak ettim yahuu ...

Betülcüm merhaba,seni burda görmek çok güzel sana ve kızına öpücükler.

betüllll hosgeldın valla arada bır bı arkadas vardı yok oldu nefınndı galıba dıyordum bak senı yıne burda görmek varmış

ama ben tekrardan mırroruda görmek ıstıyorum

selammmm
noluyo bırda beee hamişler felan zehracım gözünaydın canım

elif bende merak ettim şimci....

dilerim herkes iyidir öpüyorum hepinizi

anam bunların hepsi aynıı desenizeeee, evet aynı yerdeyim canım.hala aynı yerdeeeee

oof canım ya çok geçmiş olsun, betülcüm, allahım bidaha yaşatmasın.uyksuuzlukta çok kötü oluyor bilirm. zilliler iyi olsunlarda biz kalalım ukusuz artık.

Elifcim yok mu haber??

he yaa elif çatlayacam meraktan haaaaaaaaaa işi gücü bırakıp bakıyomm bi haber vardır deyiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…