- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.741
günaydın kızlar..
ben geldim ama haber yok...sonuç öğleden sonra çıkacak...
çatlıyorum meraktan
kadiscimm canımm nasılsınn.yezda nasllll
günaydın kızlarrrrrrr
güzel bir gün diliyorum hepinizeee
mavilim hayırlısı olsun canım.
habersiz bırakma biziii
nefincim hoşgeldin canımm nerelerdesinn bakimmm
elifcim , ooo sen ayrıntılı yaptırdın yanii
benim bi hastane var, gidiyorum tak kan alıyorlar tak bakıyorlar ve her seferinde de pozitif diyorlar. 10 dakkamızı almıyor.
hayırlısı olsun elifim haberdar et bizi
iyiyim canım yezdada iyi sen nasılsın kuzular nasıl
mavili hayırlısı olsun canım ya hhakında bende meraklandım şimdi
hayırlısı canım yaagünaydın kızlar..
ben geldim ama haber yok...sonuç öğleden sonra çıkacak...
çatlıyorum meraktan
canım tekrar hoşgeldinçalışmaya başladım canım devlete atamam oldu geçen sene sınavlara çalışmak için uzun süre ara verdim akabinde ailemin yanına çok sık gittim geldim atamam oldu taşındım falan derken hayatımda kendimde yeni düzene girdik ..arada geldim pek muahbbete dahil olamadım açıkçası haliyle yeni arkadaşlar var beni tanıyan eden yok:)bir süre böyle geçti yani. almazmısınız beni yine aranıza:çok üzgünüm:
ooy oy oyseçil muayenehane açmış.ay bizimki de aynı dün gece ayakkabılarını ayakkabılıktan alıp giymiş ters giymiş ancak anahtarla oynuyor kapıyı açıp çıkacak yani bizi taktığı yok:))bağcılardayım şimdi canım ben.sen hala aynı işyerindemisin
Elif cim telefonu yokmu canım arasana, merak ettim yahuu ...
Betülcüm merhaba,seni burda görmek çok güzel sana ve kızına öpücükler.
Elif cim telefonu yokmu canım arasana, merak ettim yahuu ...
Betülcüm merhaba,seni burda görmek çok güzel sana ve kızına öpücükler.
seçil muayenehane açmış.ay bizimki de aynı dün gece ayakkabılarını ayakkabılıktan alıp giymiş ters giymiş ancak anahtarla oynuyor kapıyı açıp çıkacak yani bizi taktığı yok:))bağcılardayım şimdi canım ben.sen hala aynı işyerindemisin
mavili ve dream hoşbulduk canlarım.benim kız birönceki gece çok kustu dün sabahı acilde geçirdik serum falan verdiler.düngece de biraz ateşlendi.uykusuzum çok yani.evvet kadis ya insan nasıl şaşırıyor dimi taklidini yapıveriyor hemen maşallah kuzucuklaımıza
Elifcim yok mu haber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?