Bebeklerimiz ve Biz

kızlar ben geldim yaşasın yuppiiiiiiiiiiiii

0,01 negatif.......
yok bebiş mebiş..
allahım isteyenlere versin inşallah...........

herkese selam
zehra ,elif gözünüz aydın allah isteyenlere versin
nefinn hoşgeldin
ayşegül kaç gündür yok bileniniz var mı

merhaba kızlar nasılsınız işlerim çok işte yogunum evde tadilat var kızım huysuz üffff patlıycam yakında

herkes selam kuzu uyudu bende ütüye başlamadan sizlere bakayımd dedim,

hamişlikten son dakikada dönen elif ve zehra gözünüz aydın diyorum , Allah olmayanlara versin.

Selam kızlar...
Elifcim Zehracım ikinizinde gözi aydın... Çok şükür iyi haberler aldınız.
Kevsercim sanada kolay gelsin işin zor vallahi. Hem ev hem iş birde kuzunun kuysuzluğu Allah yardım etsin. Sizde demi diş sıkıntısı acaba????

Senin adına çok sevindim elif'cim. Bu bir işaret olabilir şekerim korunma yöntemlerini arttırın.
Ben 2 ay üst üstüne hiç bir şey yokken geciktim ertesi ay soluğu hastanede aldım.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

bende sevindim cnm...
bana da işaret gibi geldi vallahi..ruzeye hamile olmadan önceki ayda böyle gecikmişit..sonraki ay pozitif dikkat etmekte fayda var..yalnız spiral da takılıyım hala..
sen memnunsun değil mi cnm?

hoşgeldin cnm...
çok saol..kuzucuğun ve sen iyisiniz umarım

herkes selam kuzu uyudu bende ütüye başlamadan sizlere bakayımd dedim,

hamişlikten son dakikada dönen elif ve zehra gözünüz aydın diyorum , Allah olmayanlara versin.

saol cnm.sende hoşgeldin ..nasılsınız bakalım
Ve Dr a gitmeyi ihmal etme emi canım.!!!!

gideceğim cnm gideceğim..
bizim sekrter hamile o yok şimdi...hep hastanede bi gelsin gideceğim

Çok şükür iyiyiz canımcım. Analı kızlı sürekli sokaklardayız. Günde 2 posta çıkmazsak rahat etmiyor hanımefendi...
Bizimde cuma günü su çiçeği aşımız. Aslında 15 gün önceydi ama irem hastalanınca kalmıştı. Daha fazla gecikmeden halletmemiz lazım.

Evet canım ben çok memnunum..!! Bir sorun yok çok şükür bir sene bitti.

oldumu o kadar ya...
sanki daha yeni gibi..ben bu işi bi düşüneyim en iyisi canım benim çok saol

allah iyilik versin cnm ..
gezin cnm gezin..havalar çok sıcak olunca gezilmez böyle rahat rahat...
şifa olsun kuzucuğa aşısı..:1rolleyes:

çok teşekkür ederin bi denemmmmmmmmŞeniz
kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür edeiyor birde öpüyorum en kocamanındannnna.s.ŞenizŞenizŞeniz

Herkese selam
Butun kizlar toplandik,bi arkadasimiz bruncha dawet etmisti,geldik simdi kuzuyu uataga attim,cok uykusu gelmisti direkt uyudu:)yemegim war rahatim bugun,akşamda kuzuyu birakip arkadaslarla yine disari cikip yemek we sonrasi bi grubu dinlemeye gidicez:)yasasin yaaaaz:)))
hawa 29 derece burda:)insallah boyle dewam eder...

Hamilelikten donen arkadaslara gozunuz aydin diyorum ki ikinizde istemiyodunuz cunku,ona gore bence cok dikkat edin arkadaslar tawsiyem,dun nimo cok guzel anlatti ustune bisi yazmiyim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…