Bebeklerimiz ve Biz

Dayanılmaz bir başağrısı var,ilaçda almak istemiyorum
k.walidem hep der cuma günü başım ağrıyor deme bütün hafta ağrırmış.

tunayin kizlar nasilsinizzzZ?
biz iyiyiz bugun iş güç yok
rahatim
kuzu da uyudu
bende dizimi izliyim arada bakıcam
optum

merhaba güzel anneler..keyifler nasıl.bizde halen net yok..havalarda güzel vakit bu vakit diye berfemle hergün geziyoruz...

sibelcim geri çekilme bi korunma yöntemi deildir..hamile kalma ihtimalin azda olsa olur..misal benim görümcem korunuyorum diye uzun süredir bu yöntemi kullanıyordu şu an 40 ında 3. bebeğe hamile..]

he yaa benmde hiç aklıma gelmiyor yelizcim. geldiği andada başka üyleri değerlendirin diyo, başka giridğimiz pek bi topik yok, bazen öylesine çok repliyom burda verebilmek için

geçmiş olsun başın ağrıyorsa, kulak kepçeni biraz ov canım. geçerrrrrrrrr

ooo efenimm tnzl hanımlarda teşrif edip gaçmuşlar, bende dizi izlemeye bayılıyorum
favorilerim ghost whisperer ve how ı met your motherr mutlaka izlerim valla çatlarımmmmmm
prison break bayğdır takip etmiyom ne oldu acabaaa
lost 5. sezonada daha başlamdım sezon bitmiş.

en son wolverini izledim. diğer xmenler kadar iyi gelmedi bana

kızlar berfe dün salıncaktan düştü..çenesi felaket soyuldu morardı..kendime o kadar kızıyorumki..nasıl elimin altından kaydı diye..

kızlar berfe dün salıncaktan düştü..çenesi felaket soyuldu morardı..kendime o kadar kızıyorumki..nasıl elimin altından kaydı diye..

zeynebim benimmmmmmmmmmm bu zilloş çok güzel olmuş beeeeeeeeee
vayyyy gözlerim kamaştı
saoll teyzesii.saçlarını senin dediğin gibi yapmaya çalıştım
saçları düz oldugu için anca bu şekil olduu

pekde havalıyız yani
çok güzelsin sen yaaaa
kocaman genç kız gibi olmuşsun
ooo çokk havalıdır benim kızımmm
teşekkürler yeyzesii
ü

Fıstık bu fıstık maşallahhhhh
ısrar ettiği kadar var hani :)
teşekkür ettik teyzesii
birde soruyor anne resimlerime bişi yazmışlarmı diye akşam okutayım iyice havalansınnn

saoll kankimm 2.sınıfa gidiyorr canımm.tatrın oğluyla sözlemiştik
ama tatar yokk ortada.2 dünürümde yokk

yatak örtü modeli bunun aynısı
çokk hoşmuşş canımm
ben böyle telaşeleri çok severim
allah tamamına erdirsinn canımm
teşekkürler teyzesii.şimdiden çok havalı büyüdükçe napcam bilmem
anasıda çok pasaklıdır babasına çekmişş

saoll canımm.inşallah allah hepimizin yavruların bahtıdı güzel yazsın inşallahhh

mevcan geçmiş olsun canım..

kız ekinnaz bayıldım kuzucuğuna maşallah 41 kere yazmayı unutmuşum yoksa güzelliği gözden kaçacak gibi değil annesi..
öp kocaman benim yeriem

ekin maşallah kızına pek güzelmiş.Allah bahtinıda güzel etsin canım
mevcan geçmiş olsun canım kendine kızma kaza bu sonuçta hepimizn başına geliyor
ts sorduğun şey hakkında pek bir bilgim yok ama güvenilir bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum
nimet sen yine iyiysin ben lostta 4. başında kaldım ne sular akmıştır kmbilir şimdiye dek.
jege bende çok severim dizileri işgücümü halledeyim losta başlıycam 4ten itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…