- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.961
ben napayım dünürüm 2006 kayıt tarihimmm aaamann repli olunca başımızdan aşağı gül mü atıyolar alla seennn
kızlar berfe dün salıncaktan düştü..çenesi felaket soyuldu morardı..kendime o kadar kızıyorumki..nasıl elimin altından kaydı diye..
saoll teyzesii.saçlarını senin dediğin gibi yapmaya çalıştımzeynebim benimmmmmmmmmmm bu zilloş çok güzel olmuş beeeeeeeeee
vayyyy gözlerim kamaştı
ooo çokk havalıdır benim kızımmm
pekde havalıyız yani
çok güzelsin sen yaaaa
kocaman genç kız gibi olmuşsun
teşekkür ettik teyzesiiFıstık bu fıstık maşallahhhhh
ısrar ettiği kadar var hani :)
saoll kankimm 2.sınıfa gidiyorr canımm.tatrın oğluyla sözlemiştikiyi geceler yarın misafirlerim var hazırlık yaptım bu saat oldu yatıcam bir bakayım dedim kıss zeynommm kız bu kızın çok tatlı yaaa nazda güüzelde bu çok kibar çok alımlı anacım çok canlar yakacak bu maşallah kıs kaçıncı sınıfa gidiyordu bu benim büyük oğlandan çokmu büyük:jeyyar: yani kanki olduk dünürde olsak fenamı olur maşllah diyeyim güzeller güzeli kızıma... allahım anasına babasına bağışlasın
zehram saol yavrum vallahi çamaşırlardan öğğğkk geldi artık birde ben çok çamaşır katla felan yapınca ilginçtir midem bulanır mahfoldum vallahi ya... neyseki bitti sayılır kışlıklar kalktıda yazlıkların bir kısmı yerleşicek daha kolayladım yani...
hepinizi kocaman öpüyor iyi uykular diliyorummm renkli rüyalara.s.
çokk hoşmuşş canımm
yatak örtü modeli bunun aynısı
teşekkürler teyzesii.şimdiden çok havalı büyüdükçe napcam bilmemgünaydın kızlar
hayırlı cumalar
zeynepcim egiye bayıldım kaşına gözüne saçına maşallah diyorum yaniii.
mavice canım epey uzak kaldın buralardan misafirlerinide atlat sonra burda bekliyoruz seni.
yelizcim hayırlısı canım.ama bayağı ümit etmiştik.anneciğinin doğum günüde kutlu osun.
esmacım demek gezmelere gieceksin ve arda ya ababsı bakacak.gez canım gönlünce eğlen.
kadis düğünüde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.yatak örtüsünün rengini çok beğendim.
nefin geçmiş olsun sanada.
mavili sanada günaydın tadlumm..
Selam kızlar
Herkese hayırlı cumalar....
Esmacım ablanın Yelizcim anneciğinin doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla mutlulukla nice nice yaşlara...
Fatmacım Ebrarımada maşallah sorunsuzca bırakacak memeyi. Darısı bıraktırmak isteyen tüm annişlerin başına...
Yelizcim üzüldüm olumsuz sonuçlanmasına ama herşeyde vardır bir hayır. Tüm arkadaşlara şiddetle katılıyorum onlar kaybetti. Reytingler patlıyacaktı oysa....
Aynurcum hadi gözün aydın bitirmişsin. Darısı benim başıma hafta sonu kesin halledeceğim. Bir dahaki haftaya kalmaması lazım. Çünkü haftaya salı günü küçük bir misafirim gelecek 1 hafta bende kalacak ablamın oğlu.
Zeynepcim maşallah zilline çok ama çok güzel. Ben bayılırım esmerler. Rabbim bahtınıda yüzü gibi güzel yapar inşallah.
Varsa unuttuğum affola. Hepiciğinizi kocaman öpüyorum.
kızlar berfe dün salıncaktan düştü..çenesi felaket soyuldu morardı..kendime o kadar kızıyorumki..nasıl elimin altından kaydı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?