Bebeklerimiz ve Biz

Çok geçmiş olsun mev.can, Denizde dün bisikletten düşmüş diz kadar yüksekliği olan bir yere.
Melekler korumuş çok yavaş bir iniş yaptı diyorum k.walidem.

nimo baş ağrısına o mesajın iyi geldiğini bilmiyordum, ben genelde burundan nefes alıp ağızdan yavaş yavaş verecek rahatlamaya çalışıyorum.

naber cnm...
ebrar nasıl..izmir yanıyordur allah bilir
ebrarla pazara çıktık 1 saat bile duramadık felaket sıcak

kızlar berfe dün salıncaktan düştü..çenesi felaket soyuldu morardı..kendime o kadar kızıyorumki..nasıl elimin altından kaydı diye..
geçmiş olsun canım yaaa ne kadar dikkat etsekte oluyor işte

kizlar yen,i basladigim dizinin jönü :)icimiz acilsin diye yolluyorum:))

teşeküler tenzile benim içim bayaaa açıldı

offfff çok sinir oldum yaaaaa
pazar gününe sınav gözetmenliği yazmışlar eşimde çalışıyor ebrarı birine bırakmam lazım

toplantıda sorduklarında özellikle istemediğimi söyledim kızı bırakıcak kimse yok diye akşam eşimle ayarlıcaz düşünelim bakalım

hoş buldum Fatoşcum daha başlamadım kredi işimiz kesinleşmedi 2. bir memur kefil bulamadık yaa kimse yok ( bi kaç gündür bütün kışlıkları yıkıyorum ütü vs. kredi işi bitince başlayacağım inşallah toparlanmaya sen nasılsın Ebrar nasıl, hafta sonu ne sınavı var cnm dünyadan koptum bu ara...

mevcan geçmiş olsun canım..

kız ekinnaz bayıldım kuzucuğuna maşallah 41 kere yazmayı unutmuşum yoksa güzelliği gözden kaçacak gibi değil annesi..
öp kocaman benim yeriem
saoll teyzesii.akşama öperim teyzesinin yerineee
teşekkürler canım amin allah hepimizin evlatlarının bahtını güzel yazsın inşallahh
selam kızlar nasılsınız
hepinize mutlu günler bol sohbetler dilerim...

selam bebeğümm öpüyorummmmmmm
sanada mutlu günlerrrrrrrrr

hayırlı cumalar kızlar..
nasılsınız..
bugün biraz temizlik yaptım..cam sildim salondaki koltuklarının arkalarını çekip sildim,toz aldım..
off yorulmuşum..
ama daha 1 sepet ütüm var...
onuda halledeyim..
pazartesi eşimin doğum günü..
Yurt dışında yaşayan dayısıyla aynı gün..
dayısıda burda izne geldi..birlikte kutlanacak doğum günlerii..
pazar günü kutluyacaz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…