- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.981
ebrarla pazara çıktık 1 saat bile duramadık felaket sıcaknaber cnm...
ebrar nasıl..izmir yanıyordur allah bilir
geçmiş olsun canım yaaa ne kadar dikkat etsekte oluyor iştekızlar berfe dün salıncaktan düştü..çenesi felaket soyuldu morardı..kendime o kadar kızıyorumki..nasıl elimin altından kaydı diye..
yeliz bir yerden bir bardak suyu hızlı içmenin iyi geldiğğini duymuştum muhtemelen bir efsane ama dene bakalım
offfff çok sinir oldum yaaaaa
pazar gününe sınav gözetmenliği yazmışlar eşimde çalışıyor ebrarı birine bırakmam lazım
saol hayatımyeliz geçmiş olsun sanada
selam kızlar nasılsınız
hepinize mutlu günler bol sohbetler dilerim...
saoll teyzesii.akşama öperim teyzesinin yerineeemevcan geçmiş olsun canım..
kız ekinnaz bayıldım kuzucuğuna maşallah 41 kere yazmayı unutmuşum yoksa güzelliği gözden kaçacak gibi değil annesi..
öp kocaman benim yeriem
teşekkürler canım amin allah hepimizin evlatlarının bahtını güzel yazsın inşallahhekin maşallah kızına pek güzelmiş.Allah bahtinıda güzel etsin canım
mevcan geçmiş olsun canım kendine kızma kaza bu sonuçta hepimizn başına geliyor
ts sorduğun şey hakkında pek bir bilgim yok ama güvenilir bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum
nimet sen yine iyiysin ben lostta 4. başında kaldım ne sular akmıştır kmbilir şimdiye dek.
jege bende çok severim dizileri işgücümü halledeyim losta başlıycam 4ten itibaren.
selam kızlar nasılsınız
hepinize mutlu günler bol sohbetler dilerim...
CEYSUM+, Jege+, MinikAnniş, monpetit+, nefinnn, soytarı+, T&S kılıç, zeybennep+
ooo kızlar maaşallah slm hepinize...
selam Yeliz iyiyiz sağolasın başın ağrıyormuş geçmiş olsun ilaç aldınmı? Kuzu nasıl?
Evet ya inanılmazdı hemde,aldım az önce.Kuzuda iyi çok şükür.
Hayırdır ne kredisi bacım ev felanmı alıyorsunuz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?