- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.021
deneyimli biri var demi burda
ohh bitti ütü çok şükür yaa..
aaa ciddimisin cnmmm...
çok gençmiş annen cnm..
öyleyse küçük yaşta evlenmiş olmalı.. ...
amin canım kolay gelsin bakalım öptüm kızını ne kadarlık oldu?hayırlısıyla olur inşallah Allah herkese nasip etsin kendi evine sahip olmayı kiracılık çok zor valla.iyiyim canım bende çalışıyoruz işte.kız babaanneyle beraber.
aminnn canımaminnnnn:Saruboceq:
cnm biz 62-63 filan çekcez 10 yol 1.100 civarı ödemesiAllah gönlünüze göre versin canım.
Evin fiyatı ne kadar ?taksit tutarı ? kaç ay?
sağol kuzum nasılsın sen?aaaaaaaaaa çok geçmiş olsun canım. nasılda ağlamıştır yaa. içim gidiyor vallahi böyle olduklarındaa
anammmmmmm ben bu herüfe dowsons creek zamanında hastasıysımmmm anammmmmm. hangi dizi demiştin fridge miydi ooo aannnnnnnnnnaaaaaaam , dekstopumda hep onun resmi olurduuuu. joshuaaa jacksonnnnn
aaaaa geçmiş olsun denomadaaa, bisikletede mi biniyor zillii maaşllahhhh bişeyi yok demiii
oo ayşegülüm gelmiş
bu arada ayşegülcüm hayırlısı olsun bitanem iyi günlerde oturun inaşllahhh
kötü olmuş, inşallah bi yol bulursunuz canım yaaa
inşallah kredi işiniz çıkar canım. allah herkese ev nasip etsin.ödeme kolaylığı versin.
oo eşinin doğumgünün kutlu olsun. bayğ yorulmuşsun canım. hamarat hatunlar yawwwwwwwww
gördümde böle hamarat hatunlar görmedim ben bu topikteee.
hakket yaa bu zamanda ev işide zor beyaaa, bende merak ettim bacummm
bende yarın sabah kuzuma gidicemmm
havada çok sıcak , nasıl canım tatil istedi. eşim lafını bile ettirmiyor ya. haklı ama bu borç içinde. insan istiyor yahu. şöel ayvalık sahillerine gidebilseydim. 4-5 gün yeterdi bana yaaaaa
nimet senin kuzu nerdeki yanına gideceksin??
amin canım kolay gelsin bakalım öptüm kızını ne kadarlık oldu?
aminnn canım
cnm biz 62-63 filan çekcez 10 yol 1.100 civarı ödemesi
sağol kuzum nasılsın sen?
biz meyvemizide yedik
biraz ev toparlayıp gezmeye gitcez hazırlanalım akşama babmızda geç gelcekmiş
yemek yapmıcam bizde çayla bişeyler yiyoruz mutlaka salata yaparım sadece
gittiği yerlerde onada mutlaka bişeyler ikram ediyorlar evlendiğimizden beri 7-8 kilo almış bana yalan söylüyordu kaç kilo aldın dediğimde söylemiyordu
salı akşamı gezmeye gittiğimizde ağzından kaçırdı şok oldum 93 olmuş yok ona yemek memekcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?