Bebeklerimiz ve Biz

gece yatarken süt vermiyormusun
3 geceyi atlattık şimdilik adı bile geçmiyor
yanında giyinirken görürse meme diyor bitmiş annecim diyorum bitti yapıyor oda
ben sabah kalkınca süt veriyorum 1 saat kadar sonra kahvaltı bi de akşam 10 gibi süt veriyorum hala uyumazsa meyve yiyor tekrar gecede kalkınca su veriyorum
sanırım bu saatten sonrada istemez
düğünü atlatınca denersin sende zaten azalınca sütde gelmemeye başlıyor
benim o problemde olmadı şişme gibi sorun olmadı yani

vakumlu poşet aldım onlara yerleştircem bende
ütü yap yap bitmiyor bende yazlıkların hepsini ütülemicem en çok giydikleimi ütüledim sırası gelince diğerlerini yaparım artık

Tamamen kestin yani ölemi fatma

ne güzel bende bitti diyorum ama diretiyor ağlıyor vermesemde süt içmiyor kesinlikle bazen geceleri veriyorum ama uyurken bazen içiyor karnı aç olunca oda gündüz hiç içmiyor kesinlikle ağzına sürmüyor
birtek akşam eve gidince hemen yanıma geliyor üstümdekini kaldırıyor emiyor ondan sonra gece yok zaten gündüzde yok mesela çeyiz gelen gün hiç aklına gelmedi gündüz 1 kere emdi okdar yani tokta olsa emmek istiyor cadımm

dün akşamdan beri hapşurup duruyor yezda burnu akmaya başladı sabah birazda hiriıltı vardı gögsünde
akşam peditus verdim annem bugün ventolin ve peditusda vermiş

geçmiş olsun canım bizimde öksürüğümüz hiç geçmiyor peditus veriyordum onada ara vercem biraz
gece üsünü çok açıyor çorap varsa hemen çıkarıyor
emmemiz bitti üstünü örmek içn uyanıyorum devamlı

sağol canım sizede geçmiş olsun bizimkide çok acıyor üstünü dünde banyo yaptı annemde onların banyo serin biraz galiba ondan soğuk aldı

darısı başımıza inş. bir kolaylıkda bize verir rabbim inş. bizde bırakırız benim bir akşam vermesem gögüslerinm ağrıyor fatma yaa inş. ağırmadan atlatırım kestiğim zaman

inşallah canım bende gözümde çok büyütüyordum ona göre allah kolaylığını veriyor ben bu ayın sonu diye düşünüyordum kendiliğinden bıraktı gibi bişey oldu benim sütte bitmişti onunda etkisi vardr tabii
gün içinde çorapları kaç defa giydiriyorum külotlu çorapda giydirmek istemiyorum burası çok sıcak olmaya başladı
haftaya tekrar götürcem geçmezse

ben çıkıyorum yezda ve seni öpüyoruz bugün babamız erken gelcek ufak çaplı piknik yapcaz bişeyler hazırlıcam by

iyi geceler kızlar sorup sual eden herkesi kocamannnnn öpüyorum..bende sizleri özledim ama gel gelelim bu ara hem işim çok hemde ne bileyim işte hiç havamda değil öyle sebebi felan yok ama nebileyim işte ya boşverin gitsin...
birde beni yanlış anladınız ne misafiri anacım bunlar kalıcı alt katımda oturuyorlar konyada kaynımın yanındaydılar iki aydır geldiler ve mutfak ta tadilete başladılar komple fayanslar mutfak dolapları felan değişti... ehh tadilat gören mutfak olunca yemek içmek konusunda üstüme kaldılar nalayacağınız ne yapalım boynumuzun borcu... işte onların tadilat biten kadar bana pek rahat yok.... sonrasında bende normale dönerim herhalde galiba beni bahar çarptı isyanlardayım tek düze hayatıma

hadin sağlıcakla kalın görüşeceğiz ennn kısa zamanda sositosositolaelaelaelaelae

iyi geceler kizlar
bugun biizm grubun fuari basladi,tuyapta standimiz war,ordaydim bugun ,aksamda yemegimizi yiyip donduk ewimize 9 gibi,hadiseyi bekliyorum,
sarkilar pek bi berbat,bizde cosacagiz sanirim:))))))))))

selam kızlar ve kuzen gerçekten saşkılar çok berbattı, yıllardır aynı sıkıcı şarkılar. Puanlama başlamak üzere,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…