Bebeklerimiz ve Biz

canım silik çizgimi
hamilemisin yoksa
hayırlısı arıtk
neden zayıfsın o kadar yaa
ahhh ben bi yesem dünyayı yemek istiyorum yaaa

kızlarrrrrrrrrrrrr ben bu sabah regl oldummmmmmmmmmmhihoyyyt

hadi gözün aydın balımmm

noluyuuu geneeee yaaaaaaaaaaaaaa
çikolatlar çiğköfteler falan filannnnn
anaaaaaaaa

valla bana zehra çikolata vercekte bende ucundan alcammm direkt paketi alırım elinden git kendine başka paket aç derim :))))))

drydenisim prensesinin doğumgünü kutlu olsun. allah mutlu sağlıklı huzurlu, başarı, para dolu, aşk dolu birr hayat nasip etsin yavrunaaaa

benim kuzuda güneş alerjisi var. gözlük takmalı ama takmıyor zillii sadece gözlükleri ayırmayı seviyooo dneiz gibi.
azıcık güneşe çıksın gözükanlanıyor yavrumun başlıyor kaşımayaa yaaaa
gelsin bi haziranda bi cilt doktoruna götürcem
bi kendi göz doktoruma götürcem
bi kendi doktoruna götürcemmm

cildide çok hassas ayakalrında ve koltuk altlarında kızarıklıklar var. pişik mi başka bişey mi anlamadım
bide doğumda belinde beyaz bir leke vardı bid eufacık bacağında. o zaman sormuştuk cilt doktoruna genetik aileden birindne geçmiştir dedi. ama ailede yokki beyaz leke , bi tek eşimde kahverengi bir leke var sırtında başka bir doktora bi daha göstericem

benim kuzuda güneş alerjisi var. gözlük takmalı ama takmıyor zillii sadece gözlükleri ayırmayı seviyooo dneiz gibi.
azıcık güneşe çıksın gözükanlanıyor yavrumun başlıyor kaşımayaa yaaaa
gelsin bi haziranda bi cilt doktoruna götürcem
bi kendi göz doktoruma götürcem
bi kendi doktoruna götürcemmm

cildide çok hassas ayakalrında ve koltuk altlarında kızarıklıklar var. pişik mi başka bişey mi anlamadım
bide doğumda belinde beyaz bir leke vardı bid eufacık bacağında. o zaman sormuştuk cilt doktoruna genetik aileden birindne geçmiştir dedi. ama ailede yokki beyaz leke , bi tek eşimde kahverengi bir leke var sırtında başka bir doktora bi daha göstericem

yasorma yelizcim yaaa bide tutamıyoruzki içerde sürekli dışarda olmak istiyo, demir kapıyıda açmayı öğrenmiş bi bakıyoruz yalınayak çimleirn üzerinde zilli. sonra başlıyor kaşınmaya göz göz diyip duruyorr. ee dersin tabi diyorum bakıyo suratımaa.o kadar uğraştım taksın diye yok takmıyor kıyamet kopuyor.

damla vermiş doktor o damlayı damlatmak işkence üstüne çıkıyorum kayınvalidem kolarından tutuyor ben biyandan göz kapkalrını açmaya çalışıyorum tepişip duruyoruz yarısı dışına yaırıs içen egidiyor damlanın

selam kızçeler...
çok yoğundum bugün..
hala da bitmedi işler...
kuzum hala ishal...
24 saatte sadece bir kere ateşi çıktı...
burun akıntısı da yok...
çabucak geçer umarım..
yelizcim hazır seni yakalamışken sorayım hemen refloru suyla karıştırınca deno içiyor mu?

drydeniss kuzucuğunun ilk yaşı kutlu olsun cnm..rabbim sağlıklı nice güzel yaşlar göstersin inşallah

Ahhh yavrum kıyamam ben ona yaaa çok üzüldüm nimo. Sen gelince bir götür bakalım damla değilde belki başka bir ilacı vardır.

Elifcim sizede çok geçmiş olsun bitanem. demek halen ishal.
ben suya karıştırıp veriyordum tadı kötü değil tatlı ama seninki içmiyorsa içtiği bişeyin içine koyup verebilirisn

saol cnm benim...meyve suyunu bi deneyeyim bakalım..cins benim sıpa cinsss..
bu arada buluşma süper olmuş cnm...
nimocum cnm benim kuzuna kıyamam ya...
şöle şirin kokoş bi gözlük alsan belki ilgisini çeker..bi de şapka yakmıyor mu cnm..biraz gözüne güneş gelmesine engel olur cnm..

mesai biter ben kaçar kızlar...
hoşçakalın..

iyidir danammm.
yemeğimi yedim yürüyüşe çıkıcamm saatimi bekliyomm
senden naberrrrrrrr bebişşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…