Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın sevgili anneler
Hepinize saglıklı mutlu bereketli bir hafta diliyorum
Hersey gönlünüzce olsun
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kimse yok muuuuuu????:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Neredesiniz anneler yoksa bebekler izin vermiyor mukaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:hihoyyytkaydirigubbakcemile5lülülülülülü:icecream:

hepinize günaydın kızlar........
mutlu güzel bir hafta diliyorummmm

bizimde hafta sonumuz güzeldi..
annemlerdeydik..
anneannem ve teyzemlerde vardı..
kuzucm şımardı da şımardı..
akşam da eve dönerken sızdı.....

bakıyorum da kayifler iyi herkes de

ebrar hastaymış ona geçmiş ıolsun diyorum..
yelzicim aferin denomuza..
zaten poz vermeye bayılşıyordu..
inşallah görürüz tv de kuzunu...
ekinnazcım sizede geçmiş olsun ben hiç duymadım haberlerde deprem..allah beterinden korusun..

gülzeynıo hg. cnm aramıza...

Günaydın şekerler
güzel mutlu sağlıklı bereketli neşe dolu bir hafta diliyorum hepimiz için.

Keyifler yerindedir inşallah.

selam kızlarrrr
malumunuz yoğunummmmm
fırsat bulup da gireyim dedim.
perşembe yoğunluktan yakınıyordum hatırlarsanız. akşam eve dönüyoruz. görümceden haber geldi annemler geldi diye. atladık gittik. ooh kuzum gelmiş diye sveindim. gittik meğersem eşimin eniştesi vefat etmiş. izmite gidiyoruz dediler. kıza kim bakacak. annemleri aradım. annem mırın kırn etti. kayınvalidemde başmda bekliyo noluyo diye. hadi onların yanında kötüolmuyum laf vermiyim diye ağızlarına tuttum kendimi. ama beynimden kaynar sular döküldü yaktı içimi. sinirim son raddede. düşünüyorum işe götürsem olmaz. gitmesem olmaz. cuma üstelik en yoğun günüm. üstünede bide tetkik muahbbeti kafayı sıyırcaktım o saniyelerde. iş arkadaşımı aradım durum bu. dert etme ben idare ederim dedi sağolsun. evde kaldım. neyse cuma kızı da bahaneyle doktora götürdüm. ayakalrı ve kol altları için. zilli çığlık çığlığa doktordan apar topar çıktık. bi krem verdi alerjikmiş. sürdük biraz hafifledi.
sonra sevilciğim aradı maalesef yeniçiftliğe gidemediğimiz için buluşamadık. kuzum 1-2 hafta burda düğüne kadar anladığım kadarıyla haftasonu bol bol hasret giderdik. tam bir elmayra cadı. kedi gördü kediyi eviriyor çeviriyor, kuyuğunu çekiyor, patisinden yakalyıp kaldırıyor, boynunu sıkıyor, allahtan kediuysalmış, heryeri tırmık olurdu şimdi. kediye etmedği eziyet kalmadı. annem yapma acır canı diyorum gidip parmağını kaldırıp söyleniyor bide üstüne basıyor kedinin. canavar ruhlumu neeeeeee. kime çektiyseeeee. arkamızı dönmemizle bişeylerin tepesinde. eypte yemek yediğimzi yerde oratlığı bribirne kattı, masa tepelerindee, her tarafı yemek lekeleri birbirine kattı zilli yaaa. ordan oraya koşturuyo, düşüyo ağlamak zırlamak yok, kafa göz kızarıyor, genede banamısın demiyor. yapcağın geri kalmıyor. çok fena çoookkkk. azdı iyiceeeee. enerjisini atsın diye sokağa çıkartıp durduk bol bol. nafileeeee. banyomu yapıyoruz yoksa omu bizi yıkıyor anlamıyoruz. her taraf suuu, banyo su içinde bizler ıslak, bid ekıkırdıyo, babay bi cilveler bab kzınca bi cilveler, bide acayip bi gülme sesi çıkartıyorr, gelde ısırma her yerini. buldu rahatlığı tabii..biz fazla otoriter değiliz. herşeye izin var. amma uzun yazmışım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neyse işte böleeeeeeeeeee

günaydın güzel annişlerimmm
bakıyorumda haftasonunuz çok güzel geçmiş
valla benim sıradandı diyebilirim
eşim oto pazarına gitti sabah erkenden
adam bi pazar günü bile pazar kahvaltısı yapamadı
arabayı satmak istiyo, başka alıcakmış
3 haftadır pazarda
5 gibi geldi, alışverişe gidip geldik,yemek, bulaşık derken akşam odu

oy maşallah nimet ya kuzuna epey hareketli anlaşılan.burada okuyunca anladımki benimki uslu epey sadece kucak düşkünü.benimkontes hep taşınsın istiyor bu arada görmek isteyenler için kuzumun son halini albüm yaptım buyrunuz:))

slm kızlar nasılsınız bakalım bakamadım epeydir işim gücüm bitmiyor özlemedinizmi beni?

hasta v.s. yoktur inşallah önemli bişey kaçırdımmı biriniz özet geçiverin ayoll...

nimetcim kızınla doya doya zaman geçirmen çok güzel olmuş
tabi kötü bi vesiyleyle olmuş
cadı baya bi cilveli , maşallah hayvanlardan da korkmuyokaydirigubbakcemile2
baksana kediye etmediği zulüm kalmamışkaydirigubbakcemile3

Yeliz hoşbulduk iyiyiz cnm şükür siz nasılsınız?

Zehracım slm cnm bende özledim sorun yok şükür taşınacağız ya işim çok o sebepten açamıyorum sen nasılsın meleklerin nasıl?

iyiyim ayşegülcüm, çok şükür çocuklarda iyii
yelizle buluştuk onu kaçırdın sen kısss, fotolarımıza bakarsın

senin telaşın çoktur şimdi cnm
kolay gelsin diyorum,
alişimide öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…