Bebeklerimiz ve Biz

anaaaa valla kaçırmışım nerde fotolar link ver datlum,
sorma valla 2 haftadır çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum daha toparlanamadım bile...

nimoo hg. bacum...
başınız sağolsun..kuzuna da kavuşmuşsun gözün aydın..
senin kızın kediye yaptıklarının aynını benim kızda civcivlere yaptı..geriiplerim çok çektiler benim kızdan

ayşegülüm...dreamcim hoşgeldiniz...

alişimin anası anbersin bacım...ne tarafa taşınıyorsun anacım..yakın mı oluyoruz iyice yoksa

merhabalarrr herkese güzel birgün olsunn herkese

ebrarımız hastaymış geçmiş olsun acil şifalar diliyorum .

Allah yardım etsin canım. Kolaylıklar dilerim. İnşallah çok ama çok güzel geçer kınanızda düğününüzde. Bunlar tatlı bir okadarda güzel telaşlar
Resimleri dört gözle bekliyorum.

güzel dileklerini esirgemeyen sevilime candan teşekkür ediyorum sağol canım arkadaşım
daha iyisi seninde bekar kardeşin akraban eşin dostun için canım allahım hiç kimsyi hayırlı işten ayrmasın

resimleride en kısa sürede ekliycem canım:1hug:

sağol canım iyiyiz sen nasılsın aliş nasıll hazılıklar nasıl toparlandınmı canım

sağol canım iyiyiz şükür tplanamdım daha sorma canım gardolabım rutubetten dolatı fena durumda onu boşaltıp yıkayıp ütülüyorum henüz çok sinir oluyorum sorma bu sene rutubet çıktı başıma birde 9.katta oturuyoruz şaştım valla sen nasılsın düğününüz olmuş Allah mesut bahtiyar etsin inşallah cnm...
Ayşe buldunuzmu kefil,kesinleştimi ev alımı???
evet şekerim halloldu bugün tapu işleri yapılıyor işte bu ayın 15 inde kontratımız doluyor taşınacağız o zamana kadar inşallah...

sağolasın canım amin Allah herkese gönlünce versin inşallah
iyiyiz şükür işte kuzu uyuyor bende bakıyım dedim uyanmak üzere
sen nasılsın meleğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…